Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ChallengerWithDrugs- Czyli przebitka elobuddy l# botoflegends oraz GamingOnSteroids

hiimJockiee

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie, muszę Was niestety zmartwić to żadne prowo, :) Dzis o 19:30 konferencja na TS IP podam o 19 :) Jutro powstanie również IRC :)

Pozdrawiam hiimJockiee z ekipą 

Dobre prowo, ludzie lykaja jak pelikany

Przecież to marny troll, nie wiem gdzie Wy macie głowy.  :lenny:

No ja tez niewiem gdzie Wy macie glowy, zeby nie powiedzieć brzydziej "łby"

Pozdrawiam

Przypominam o 19:30 OFICIALNY START TWORZENIA CWD !

Widać, że prowo. 

Jak chcesz coś prezentować to nie słowami tylko czynami, na tym forum jest wystarczająco dużo rzeczy do hejtowania, nie potrzeba kolejnego tematu "gównoburzy"

No, ale żeby nie było powodzenia w projekcie jeśli takowy w ogóle miał zamiar powstać. ;)

A więc.. po przeczytaniu całego tematu wydaje się to wszystko tajemnicze, ale nie można oceniać kogoś z góry bez powodu, więc sam trzymam buzię na kłódkę i czekam na pierwsze screeny/działalność twojego nowego projektu. Jeżeli jest to wszystko prawdziwe, to jest zaimponowany tak prostym obejściem tego wszystkiego i ogólnym projfesjonalizmem, ale jeżeli trollujesz, to jesteś durnym idioto-nerdem bez życia. Powodzenia. :)

Dziękuję za opinie. :)

Opublikowano

Udowodnij, że mieszkasz w Chinach. Też sobie mogę założyć nowe konto, palnąć parę postów, napisać temat o tym, że jestem w kosmos hakerem i potrafię obejść wszystkie zabezpieczenia, mam ekipę, która pracuje za darmo (xD) oraz każdy może mi possać. Daj dowód tego, że w ogóle masz jakiekolwiek projekty, chociaż zalążek tego, co tutaj "oferujesz". 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jesli faktycznie ten program powstanie, to zgłaszam się na beta testera, tak czy siak powodzenia w tworzeniu tego cudeńka ;)

Dziękuję za opinie.

Pozdrawiam, hiimJockiee wraz z ekipa :)

Opublikowano

Witam z tej strony hiimJockiee, na ts3 bedę reprezentował ekipę CWD, zapraszam od 19:15 w czasie GMT +2 na ts3. x kanal przedostatni ChallengerWithDrugs haslo cwd123 :)

Zapraszam na ts3 ja nie gryzę.

Opublikowano

Czemu nikt jeszcze tego nie zamknął? Przecież ten koleś to idiota.. "haker z 5-letnim stażem" wtf.. Poza tym cheata do lola nie napisze 'byle gówno' z mpc.

Zaprosi na ts3, wyśle programik (rat/keylogger/stealer) i po problemie.  :lenny:

Opublikowano

Czemu nikt jeszcze tego nie zamknął? Przecież ten koleś to idiota.. "haker z 5-letnim stażem" wtf.. Poza tym cheata do lola nie napisze 'byle gówno' z mpc.

Zaprosi na ts3, wyśle programik (rat/keylogger/stealer) i po problemie.  :lenny:

Panu już dziękujemy :), narazie nic nie wyslalem nie byle gówno, tylko 23 "byle gówna" + beta testerzy

20;06, screenów jak nie było tak nie ma, niezły troll 

Wyraznie mowilem na ts ze po polnocy, trzeba bylo wejsc na konferencje. Od tego jest

Opublikowano

"hacker z 5 letnim stażem" nie siedział by w pierdolonym global necie. Jedna co jak co wątpie, że przebijesz BoL'a i L#, oni mają mocną ekipe, hajs na ew. wpadki i staż.­

Opublikowano

"hacker z 5 letnim stażem" nie siedział by w pierdolonym global necie. Jedna co jak co wątpie, że przebijesz BoL'a i L#, oni mają mocną ekipe, hajs na ew. wpadki i staż.­

Wątpić możesz, twoja to opinia, jednak to tylko twoja opinia. 

Opublikowano

jezu typ hackowal servery mc publicznym czitem gdzie wbijalo masowo pare kont na server i taki z niego hacker XDD

teraz was trolluje a wy sie nabieracie D:

ban na statusy since 09.2015 :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...