Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ChallengerWithDrugs- Czyli przebitka elobuddy l# botoflegends oraz GamingOnSteroids

hiimJockiee

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najbardziej mnie interesuje to patchowanie 1 kliknięciem w kilka sekund, a gdyby rito wprowadziło nową wersję antycheata po patchu? 

Tzn. jakby nowy antycheat został wprowadzony pewnie nie pozwoliłby do uruchomienia się programu, ale chodzi mi o zapisywanie logów injectu + wysyłanie ich do rito.

Opublikowano

Będą screeny spokojnie guys :) Nie ma to jak w 23 osoby na skype XDDD pisac injectora+ omijanie anty cheata(konczyc) + 2 grafikow robi juz GUI przypominam ze kazdy jest w zawodzie

Opublikowano

"Mam oryginalnego bola vipa, bez platnych skryptow, jacy midderzy beda git? procz nidalki, kata,viktor,lb na silver 2? Myslalem nad xerathemahri/brand/ekkoę

Nooo, panie. Skoro nawet nie wiesz czym pizgać na hackach to co mówić o pisaniu doskonałych skryptów czy tam orbwalkera :v

Opublikowano

Antycheat rozgryzlem, jestem wlasnie w pisaniu injectora z obejsciem antycheata :) cos rito w plikach Shashowanych sie nie postaralo :) Cracka bd za 2-3msc zabezpieczal po closed beta

Bardzo dziękuję za wyrażenie opinii, podania na beta testera można od tej niedzieli mi pisac na skype, jednak mozesz mnie dodac, skype masz w 1 poście :) Jutro ssy z injectora mialo byc w piatek ale rito to za latwy antycheat dla mnie :) Sorki guys.

Belive me , jest weryfikacja plikow Hashowanym Hashcatem przez algorytm x812 :)))) polecenia "mov i int" robia swoje belive me

Będą screeny spokojnie guys :) Nie ma to jak w 23 osoby na skype XDDD pisac injectora+ omijanie anty cheata(konczyc) + 2 grafikow robi juz GUI przypominam ze kazdy jest w zawodzie

Dziękuję za opinie, nie martw się 23 zawodowców, uda się :)

Bd 10+ rang nie lece tylko na kase, tylko na jakosc :)

Jesli cos chcesz się dowiedzieć o rangach zapraszam na skype grzegorz8344

Trochę bekson z tego, co Ty tutaj koleś tworzysz. Jeśli jesteś w stanie przebić te wszystkie programy, do tego, jak sam twierdzisz, Riot to dla Ciebie pikuś (kolejny bekson, tym razem nieco mocniejszy xD petarda jest na koniec) to musisz być albo geniuszem od urodzenia albo jesteś tak głupi, że sam w to wierzysz. Ja osobiście w to nie wierzę, bo oni nad tym pracowali x czasu, a Ty nad swoim nędznym programikiem chcesz posiedzieć rok czasu? W dodatku z, jak sam to napisałeś "ekipą 23 zawodowców". I co, za darmola pewnie ciągna w robocie? Ciekawe, kogo Ty tam masz w tej swojej "firmie" do tego swojego "programiku" xD Tutaj najlepszy bekson jest ze wszystkich, bo twierdzisz, że masz najlepszą ekipę zawodowców i nie lecisz TYLKO na hajs, ale na jakość również xD Nie myśl sobie, że ot tak przebijesz się przez coś, co Riot tworzy od kilku lat. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jakby to miało wypalić to byś teraz publikował program a nie lizał sobie jaja w temacie, wróć do ludzi z contentem to będzie co oceniać i o czym dyskutować.

Opublikowano

Typ was trolluje, a 70% z was to łykacie...

Drogi uzytkowniku, nie trolluje, tylko PROSI o wyrazenie swoich OPINII NA TEN TEMAT, a nie HEJTÓW, czytamy ze zrozumieniem. Nie ma zadnego trolla.

Trochę bekson z tego, co Ty tutaj koleś tworzysz. Jeśli jesteś w stanie przebić te wszystkie programy, do tego, jak sam twierdzisz, Riot to dla Ciebie pikuś (kolejny bekson, tym razem nieco mocniejszy xD petarda jest na koniec) to musisz być albo geniuszem od urodzenia albo jesteś tak głupi, że sam w to wierzysz. Ja osobiście w to nie wierzę, bo oni nad tym pracowali x czasu, a Ty nad swoim nędznym programikiem chcesz posiedzieć rok czasu? W dodatku z, jak sam to napisałeś "ekipą 23 zawodowców". I co, za darmola pewnie ciągna w robocie? Ciekawe, kogo Ty tam masz w tej swojej "firmie" do tego swojego "programiku" xD Tutaj najlepszy bekson jest ze wszystkich, bo twierdzisz, że masz najlepszą ekipę zawodowców i nie lecisz TYLKO na hajs, ale na jakość również xD Nie myśl sobie, że ot tak przebijesz się przez coś, co Riot tworzy od kilku lat. 

Nie powiedziałem ze RIOT GAMES dla mnie to pikuś napisalem, że antycheat riotu do wykrycia i obejścia to pikuś co udowodnie patchowanie 1 kliknięciem. Co do geniusza. 12 języków programowania po 8 osob programujacych robi swoje, uwież. Co do kasy jeszcze nic nie powiedzialem na 100%, wiec nie oceniaj, to sa tylko moje glosne "myslenia:. Dzis o 14.00 podam godzine konferencji na ts

Opublikowano

A więc.. po przeczytaniu całego tematu wydaje się to wszystko tajemnicze, ale nie można oceniać kogoś z góry bez powodu, więc sam trzymam buzię na kłódkę i czekam na pierwsze screeny/działalność twojego nowego projektu. Jeżeli jest to wszystko prawdziwe, to jest zaimponowany tak prostym obejściem tego wszystkiego i ogólnym projfesjonalizmem, ale jeżeli trollujesz, to jesteś durnym idioto-nerdem bez życia. Powodzenia. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Doczytalem do konca pierwsze zdanie , staz jak najbardziej okey ;] ale jak zobaczylem "doszłem do wniosku " to od razu przestałem czytać pozdraiwam

1922035944.gif

ninjack.gif

Uploaded with ImageShack.us

/AceBoy: Proszę się dostować do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek.

Opublikowano

Widać, że prowo. 

Jak chcesz coś prezentować to nie słowami tylko czynami, na tym forum jest wystarczająco dużo rzeczy do hejtowania, nie potrzeba kolejnego tematu "gównoburzy"

No, ale żeby nie było powodzenia w projekcie jeśli takowy w ogóle miał zamiar powstać. ;)

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Doczytalem do konca pierwsze zdanie , staz jak najbardziej okey ;] ale jak zobaczylem "doszłem do wniosku " to od razu przestałem czytać pozdraiwam

Przecież tłumaczył że mieszka w Chinach. Mu wolno

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...