Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ChallengerWithDrugs- Czyli przebitka elobuddy l# botoflegends oraz GamingOnSteroids

hiimJockiee

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uzasadnisz to moze? Zla osoba? maly staz? zly jezyk programowania? zle ze closed beta?

Bo ci to zajmie rok

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Bo ci to zajmie rok

Odrazu bylo tak, chodzi ci o czas. Juz odpowiedam. 1 maja 2016 rok koniec beta testow FINALNA WERSJA. 1 grudzien 2015r. beta closed

Unikasz odpowiedzi na moje pytanie.

Ok nie zauwazylem pytania, O co ci chodzi? Co mialem robic? W jakiej dziedzinie? WTF

Opublikowano

Odrazu bylo tak, chodzi ci o czas. Juz odpowiedam. 1 maja 2016 rok koniec beta testow FINALNA WERSJA. 1 grudzien 2015r. beta closed

Ok nie zauwazylem pytania, O co ci chodzi? Co mialem robic? W jakiej dziedzinie? WTF

Przypominam Ci co L# robi z konkurencją. BoL odpowiada w tym samym stylu. Jak poradzisz sobie atakami z 2 stron

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Przypominam Ci co L# robi z konkurencją. BoL odpowiada w tym samym stylu. Jak poradzisz sobie atakami z 2 stron

Czyżbyś we mnie zwątpił... xD Jak chcesz to zapraszam na skype. Porozmawiamy sobie troche o "hackingu" :) Lubie takie ostre tematy :)

Opublikowano

Bo gościu nic nie pokazał i mówi, że jakaś osoba, która coś zrobiła może mu possać.

Jesli finn na swoim blogu tylko mowił ze zcrackuje bola a nic nie udowodnił to ciekawe czy mu wierzyles bo mam dziwne przeczucia , że tak .

A jeszcze aproPO sevil uwież mi badz nie ze bedziesz 1 osoba ktorej na priv wysle SSY nawet przed wstawieniem do tematu :)

Opublikowano

Czyżbyś we mnie zwątpił... xD Jak chcesz to zapraszam na skype. Porozmawiamy sobie troche o "hackingu" :) Lubie takie ostre tematy :)

Czyli:

*zabezpieczenia

*tworzenie

*rozprzestrze czita

*bugi

To się sam zajmiesz ? Jak tak to chyba z biurka się nie ruszysz. Nie chce na skype. Gdyby twój czit chociaż inicjował z gra to bym raczej zadzwonil ;o

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Osobiście myśle że fajnie że ktoś ma taki "hype" na robienie takiego czegoś, sam bym popróbował twojego programiku (o ile wogóle wystartuje), czekam ;) Piszę to pozytywnie :D

Opublikowano

Czyli:

*zabezpieczenia

*tworzenie

*rozprzestrze czita

*bugi

To się sam zajmiesz ? Jak tak to chyba z biurka się nie ruszysz. Nie chce na skype. Gdyby twój czit chociaż inicjował z gra to bym raczej zadzwonil ;o

~~hiimJockiee z ekipą CWD czytamy ze zrozumieniem 1 post. Zapomniales o grafice ale można to wliczyć w tworznie.

Osobiście myśle że fajnie że ktoś ma taki "hype" na robienie takiego czegoś, sam bym popróbował twojego programiku (o ile wogóle wystartuje), czekam ;) Piszę to pozytywnie :D

Dziękuje za opinię. Pozdrawiam.

Opublikowano

~~hiimJockiee z ekipą CWD czytamy ze zrozumieniem 1 post. Zapomniales o grafice ale można to wliczyć w tworznie.

Dziękuje za opinię. Pozdrawiam.

Ale to ty nie wiem. Bogiem komputera powinnes być. Jak chcesz przebić takie coś jak BoL co ma tak zajebiste skrypty na które nikt nie narzeka. W dodatku ty będziesz w plecy ten rok (nie wiem czy to na + czy -)

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Dyskusja trochę ucichła więc wybierzcie 1 z tematów podanych niżej, a rozwinę go trochę.

- patche 1 kliknieciem

- zabezpieczenia przec crackowaniem Autha

- zabezpieczenie przed konkurencja(atakami)

-injector( antycheat etc, szansa na dostanie bana)

- moja osoba

- programy( takie jakby skrypty )

- rangi

-rekutacja

-strona www

Ale to ty nie wiem. Bogiem komputera powinnes być. Jak chcesz przebić takie coś jak BoL co ma tak z*******e skrypty na które nikt nie narzeka. W dodatku ty będziesz w plecy ten rok (nie wiem czy to na + czy -)

Bardziej bym obawiał się c# niż lua, uwiez mi na slowo

Dodatkowo bol trochę malo sie rozwija :)

Opublikowano

Dyskusja trochę ucichła więc wybierzcie 1 z tematów podanych niżej, a rozwinę go trochę.

- patche 1 kliknieciem

- zabezpieczenia przec crackowaniem Autha

- zabezpieczenie przed konkurencja(atakami)

-injector( antycheat etc, szansa na dostanie bana)

- moja osoba

- programy( takie jakby skrypty )

- rangi

-rekutacja

-strona www

Bardziej bym obawiał się c# niż lua, uwiez mi na slowo

Ja też ale L# rito wykrywa, że 3 konta mi zjebalo. BoL przez 3lata i nic. No może 1ban z bola polecial, ale to za zoomhacka xD Narazie gram na GoSie i nie mów mi że jest do kitu, ale gram ryzem to jakoś nie potrzebuje programu. Zaoszczędze na vipie przynajmniej

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Ja też ale L# rito wykrywa, że 3 konta mi zjebalo. BoL przez 3lata i nic. No może 1ban z bola polecial, ale to za zoomhacka xD Narazie gram na GoSie i nie mów mi że jest do kitu, ale gram ryzem to jakoś nie potrzebuje programu. Zaoszczędze na vipie przynajmniej

Juz wypowiem sie o temacie dot jezyka programowania. Lua < c# < 10x assembler+ ruby+ lisp

W piątek przewiduje pierwsze screeny :)

Opublikowano

Narazie nikt nie patrzy na jakieś zabezpieczenia przed crackiem, najważniejsza pewnie byłaby kwestia obejścia antycheata, bo nie wiadomo jak to jest z innymi, czy wgl da się to obejść do końca itp. 

Opublikowano

Narazie nikt nie patrzy na jakieś zabezpieczenia przed crackiem, najważniejsza pewnie byłaby kwestia obejścia antycheata, bo nie wiadomo jak to jest z innymi, czy wgl da się to obejść do końca itp. 

Antycheat rozgryzlem, jestem wlasnie w pisaniu injectora z obejsciem antycheata :) cos rito w plikach Shashowanych sie nie postaralo :) Cracka bd za 2-3msc zabezpieczal po closed beta

Opublikowano

Antycheat rozgryzlem, jestem wlasnie w pisaniu injectora z obejsciem antycheata :) cos rito w plikach Shashowanych sie nie postaralo :) Cracka bd za 2-3msc zabezpieczal po closed beta

Hmm ciekawe ...

Przyznam, ze bardzo zainteresowal mnie ten temat mimo, ze praktycznie w ogole nie interesuje sie informacjami zawartymi w innych sekcjach tego forum niz ta przeznaczona dla osob zainteresowanych nowym cheatem - EloBuddy.

Choc nie bylo to poczatkowo latwe to, glownie dzieki temu, ze Twoje ostatnie posty swiadcza o tym, ze posiadasz niebanalne pojecie o tym zagadnieniu, chyba w koncu sie przekonalem co do wiarygodnosci Twoich zapewnien odnosnie nowego programu hakerskiego do LoLa autorstwa polakow.

Bardzo chcialbym byc szczerze mowiac BETA testerem tego software. Jestem w stanie w tym celu udowodnic moja lojalnosc i dobre checi wzgledem jak najprezniejszego i skutecznego rozwoju tego projektu na wiele sposobow.

Na taka inicjatywe od dawna czekalem, mam nadzieje, ze w najblizszym czasie pokazesz nam poprzez kolejne posty jakies grafiki ukazujace ten program w akcji lub chociazby jego interfejs.

Wowczas cala masa niedowiarkow, ktore zgodnie z trescia wiekszosci tutejszych postow niezrozumiale bezpodstawnie jedynie hejtuja ten temat oraz staraja sie wmowic innym za wszelka cene, ze to jedno wielkie gowno i sciema, choc Tobie bardzo utrudnia to znalezienie odpowiedniej motywacji do dalszej pracy, ktorej wyraznie szukasz jak widac :P

Zycze powodzenia i licze na odpowiedz. Popieram to w 100% :D

Opublikowano

Hmm ciekawe ...

Przyznam, ze bardzo zainteresowal mnie ten temat mimo, ze praktycznie w ogole nie interesuje sie informacjami zawartymi w innych sekcjach tego forum niz ta przeznaczona dla osob zainteresowanych nowym cheatem - EloBuddy.

Choc nie bylo to poczatkowo latwe to, glownie dzieki temu, ze Twoje ostatnie posty swiadcza o tym, ze posiadasz niebanalne pojecie o tym zagadnieniu, chyba w koncu sie przekonalem co do wiarygodnosci Twoich zapewnien odnosnie nowego programu hakerskiego do LoLa autorstwa polakow.

Bardzo chcialbym byc szczerze mowiac BETA testerem tego software. Jestem w stanie w tym celu udowodnic moja lojalnosc i dobre checi wzgledem jak najprezniejszego i skutecznego rozwoju tego projektu na wiele sposobow.

Na taka inicjatywe od dawna czekalem, mam nadzieje, ze w najblizszym czasie pokazesz nam poprzez kolejne posty jakies grafiki ukazujace ten program w akcji lub chociazby jego interfejs.

Wowczas cala masa niedowiarkow, ktore zgodnie z trescia wiekszosci tutejszych postow niezrozumiale bezpodstawnie jedynie hejtuja ten temat oraz staraja sie wmowic innym za wszelka cene, ze to jedno wielkie gowno i sciema, choc Tobie bardzo utrudnia to znalezienie odpowiedniej motywacji do dalszej pracy, ktorej wyraznie szukasz jak widac :P

Zycze powodzenia i licze na odpowiedz. Popieram to w 100% :D

Bardzo dziękuję za wyrażenie opinii, podania na beta testera można od tej niedzieli mi pisac na skype, jednak mozesz mnie dodac, skype masz w 1 poście :) Jutro ssy z injectora mialo byc w piatek ale rito to za latwy antycheat dla mnie :) Sorki guys.

Opublikowano

Tylko coś zrób, potem można to ocenić. Sam w lola nie czituję, bo grać potrafię, ale programowanie itd. to dla mnie magia. Sam się uczę teraz języków bardziej pod strony WWW (CSS, HTML, PHP, C++)

Kappa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...