Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ChallengerWithDrugs- Czyli przebitka elobuddy l# botoflegends oraz GamingOnSteroids

hiimJockiee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heyka, dziś mam zamiar poruszyć temat mojego od pol roku rozmyslanego projektu odnosnie cheatow do gry leaugeoflegends. Śledząc community nu**ed.io oraz m*cforum.pl, będąc programistą z 4 letnim stażem oraz hackerem z 3 letnim stażem, doszedłem do wniosku , że zrobienie owego programu/przebicie konkurencji będzie dla mnie banalnym. Po 1 najpierw wypowiem się odnośnie problemów owych OBECNYCH programów. Zacznę od najsłabszych do najlepszych, więc:

1. GamingOnSteroids (GoS), nie ma co tu duzo mówić bardzo slaby program , dopiero rozwijajcy się, bazujący na "addonach/skryptach" w dośc "lipnym" jezyku.

2. elobuddy tu tak samo dopiero program sie rozwija jednak moze stanowic dla mnie pewien rodzaj "konkurencji" jesli to tak moge nazwac.

3. BotOfLegends ( BoL ) najdluzej rozwijajacy sie program, od 1 roku w fazie "zastoju" jednak tylko pewni "skrypterzy" moga stanowic dla mnie "konkurencje" sam spudgy nie stanowi dla mnie zadnej konkurencji.Wielkim minusem jest "ubogi" jezyk lua.

4. LeaugeSharp ( L# ), skrót pochodzi od jezyka C# + Leaugeoflegends = L, jedyna godna konkurencja mojego projektu skrypty dobrze dopracowane, jedyny minus duzy okres czekania na update po patchu.

Z kolei przejdę do długości czekania po patchu.

U mnie sprawa będzie wyglądac tak: 1 kliknieciem majac odpowiednia range uruchamiasz algorytm Hashowany $256 szyfrowany czym w 1-5s updatujesz program do patcha :).

Program będzie napisany na Lisp+Assemblerx86 + Niektóre segmenty (:seg) w ruby. Sama strona w PHP+ Java.Scripts oczywiscie baza MySQL.

Zaś auth będziesz zaszyfrowany 18 algorytmami, więc finn może mi "possac" pale z crackowaniem : ).Więcej odnośnie auth servera nie będę się rozpisywac : - >.

Program nie będzie posiadał skryptów. Będzie posiadał programy. Sam orbwalker będzie na algorytmach + nielicznych krotkich programikach(wpisach).

Odnosnie platnosci "rang":

Program bedzie mial zamknieta bete, gdy będzie wersja "official" program nie bedzie mial zadnych bugów bedzie mial wszystko napisane programy na kazda postac, wiec jesli bedzie dopracowany to:

Przez pierwszy tydzien -wszystko FREE

Od drugiego tygodnia będą wprowadzone odpowiednie uprawnienia, jednak nie będzie tylko 1 "vipa", bd rowniez tanie rangi wiec kazdy znajdzie cos dla siebie.

Przewiduję również jednorazową rangę na update po patchu jednorazowy.

Kontakt: grzegorz8344 skype.

Narazie to tyle. Więcej informacji będę zdradzac jesli zobacze jakies "zainteresowanie" tematem w komentarzach.

Piszcie co sądzicie o tym oto projekcie. Enjoy ! ~~hiimJockiee z ekipą CWD

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie byłbym taki pewny siebie. Pewnie gówno z tego będzie, tak tylko zgaduje.

Piszesz, a nie wiesz do kogo nawet. Rozumiem , że na polskim forum tylko hejty? Zadnych propozycji co ma byc wprowadzone etc.?

Nie byłbym taki pewny siebie. Pewnie gówno z tego będzie, tak tylko zgaduje.

Piszesz, a nie wiesz do kogo nawet. Rozumiem , że na polskim forum tylko hejty? Zadnych propozycji co ma byc wprowadzone etc.?

Opublikowano

Heyka, dziś mam zamiar poruszyć temat mojego od pol roku rozmyslanego projektu odnosnie cheatow do gry leaugeoflegends. Śledząc community nu**ed.io oraz m*cforum.pl, będąc programistą z 4 letnim stażem oraz hackerem z 5 letnim stażem, doszłem do wniosku , że zrobienie owego programu/przebicie konkurencji będzie dla mnie banalnym. Po 1 najpierw wypowiem się odnośnie problemów owych OBECNYCH programów. Zacznę od najsłabszych do najlepszych, więc:

1. GamingOnSteroids (GoS), nie ma co tu duzo mówić bardzo slaby program , dopiero rozwijajcy się, bazujący na "addonach/skryptach" w dośc "lipnym" jezyku.

2. elobuddy tu tak samo dopiero program sie rozwija jednak moze stanowic dla mnie pewien rodzaj "konkurencji" jesli to tak moge nazwac.

3. BotOfLegends ( BoL ) najdluzej rozwijajacy sie program, od 1 roku w fazie "zastoju" jednak tylko pewni "skrypterzy" moga stanowic dla mnie "konkurencje" sam spudgy nie stanowi dla mnie zadnej konkurencji.Wielkim minusem jest "ubogi" jezyk lua.

4. LeaugeSharp ( L# ), skrót pochodzi od jezyka C# + Leaugeoflegends = L, jedyna godna konkurencja mojego projektu skrypty dobrze dopracowane, jedyny minus duzy okres czekania na update po patchu.

Z kolei przejdę do długości czekania po patchu.

U mnie sprawa będzie wyglądac tak: 1 kliknieciem majac odpowiednia range uruchamiasz algorytm Hashowany $256 szyfrowany czym w 1-5s updatujesz program do patcha :).

Program będzie napisany na Lisp+Assemblerx86 + Niektóre segmenty (:seg) w ruby. Sama strona w PHP+ Java.Scripts oczywiscie baza MySQL.

Zaś auth będziesz zaszyfrowany 18 algorytmami, więc finn może mi "possac" pale z crackowaniem : ).Więcej odnośnie auth servera nie będę się rozpisywac : - >.

Program nie będzie posiadał skryptów. Będzie posiadał programy. Sam orbwalker będzie na algorytmach + nielicznych krotkich programikach(wpisach).

Odnosnie platnosci "rang":

Program bedzie mial zamknieta bete, gdy będzie wersja "official" program nie bedzie mial zadnych bugów bedzie mial wszystko napisane programy na kazda postac, wiec jesli bedzie dopracowany to:

Przez pierwszy tydzien -wszystko FREE

Od drugiego tygodnia będą wprowadzone odpowiednie uprawnienia, jednak nie będzie tylko 1 "vipa", bd rowniez tanie rangi wiec kazdy znajdzie cos dla siebie.

Przewiduję również jednorazową rangę na update po patchu jednorazowy.

Kontakt: grzegorz8344 skype.

Narazie to tyle. Więcej informacji będę zdradzac jesli zobacze jakies "zainteresowanie" tematem w komentarzach.

Piszcie co sądzicie o tym oto projekcie. Enjoy ! ~~hiimJockiee z ekipą CWD

Bez urazy ziomek, ale dobry z ciebie bajkopisarz jak poprzednicy... zrób coś najpierw.. zaprezentuj potem możemy gadać o "zainteresowaniu", ok?

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

To żeś napisał "propozycje".

Nie masz nic. Nawet w alpha nie masz haxa a już pierdolisz o jak łatwo, jaki ja jestem zajebiste. Riot drophacki i inne kurwa trelemere i nic z tego nie powstanie i koniec teamtu.

ZAMYKAM !

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Bez urazy ziomek, ale dobry z ciebie bajkopisarz jak poprzednicy... zrób coś najpierw.. zaprezentuj potem możemy gadać o "zainteresowaniu", ok?

Kolego, bez urazy, ale ja liczyłem na jakieś propozycję a nie hejty, bez urazy ziomek, ale zachowujesz sie jak "typowy polak".

Opublikowano

Nie masz nic. Nawet w alpha nie masz haxa a już pierdolisz o jak łatwo, jaki ja jestem z*******e. Riot drophacki i inne k***a trelemere i nic z tego nie powstanie i koniec teamtu.

ZAMYKAM !

To się jeszcze okaże, a zamknąć to możesz swoją szanowną. :)

Opublikowano

Jak nie wiem to przedstaw się. Nie jesteś za pewny siebie? Na każdym forum by ci to napisali nie tylko polskim. Od razu wyskakujesz z tym, że ludzie mogą ci possać ale ty jeszcze nawet nic nie zrobiłeś więc trochę pokory.

Opublikowano

To się jeszcze okaże, a zamknąć to możesz swoją szanowną. :)

Ja dzisiaj valve zddodsowalem 5 terebajtami więc możesz mi possac

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Po prostu ciężko im uwierzyć, wiesz, nic jeszcze nie pokazałeś , nawet nikt Cię nie zna więc postaraj się ich zrozumieć . Czy piszesz to serio, czy fake, jedyna rzecz jaką można powiedzieć to : "Czekamy". Ten hejt bardzo niepotrzebany, dlaczego jesteście tak sceptycznie nastawieni?

Opublikowano

Jak nie wiem to przedstaw się. Nie jesteś za pewny siebie? Na każdym forum by ci to napisali nie tylko polskim. Od razu wyskakujesz z tym, że ludzie mogą ci possać ale ty jeszcze nawet nic nie zrobiłeś więc trochę pokory.

W życiu zrobiłem robię i właśnie będę robić swoje, co postaram się udowodnić owym programem.

Opublikowano

Nie hejtuje tylko stwierdzam fakt po jego wypowiedzi. Oceniam go tak jak on ocenia innych, jestem ciekaw co byś napisał gdyby jakiś gościu napisałby to samo co ty.

Opublikowano

Nie hejtuje tylko stwierdzam fakt po jego wypowiedzi. Oceniam go tak jak on ocenia innych, jestem ciekaw co byś napisał gdyby jakiś gościu napisałby to samo co ty.

Dalbym temu "ktosiowi" propozycje ew. wypowiedział się co sądze o PROGRAMIE.

HiimJockiee pokazal dużo możliwości, jest on bardziej znany z serwerów minecraft gdzie robił super robotę jako ROOT przy modyfikacjach. Trzymam kciuki =)

Dzięki za opinie.

Opublikowano

Tylko ty nawet nie masz programu. Powiedz mi co robiłeś wcześniej to może ci uwierzę.

Gościu mam takie do Ciebie jedno prywatne pytanie, sorki za wyrażenia ale wyrażę sie troche po "gimbusowku" O CO TY MASZ CALY CZAS BÓL DUPY JAKO 1 Z 2 DAUNOW?

Tylko ty nawet nie masz programu. Powiedz mi co robiłeś wcześniej to może ci uwierzę.

Byś napisał jakas idee czy to dobry pomysl a nie caly czas sie pruł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...