Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AXeria.pl

Sokou.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam grę :3 

Świetni ludzie go tworzą, być może sam zawitam, jeśli czas mi na to pozwoli.

Powodzenia!

Sokół, wilk jako biolog :P

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Polecam grę :3 

Świetni ludzie go tworzą, być może sam zawitam, jeśli czas mi na to pozwoli.

Powodzenia!

Sokół, wilk jako biolog :P

Nigdzie biedaka nie było to teraz będzie wszędzie :D

Opublikowano

to żeście dojebali...
pierwszy serwer z wilczurem i taki max lvl i k***a trudność rozgrywki...
Każdy chyba chciał go sobie zobaczyć jak wymiata na większych lvl'ach i nie męczyć sie przy tym jak na PL'u a tu k***a kolejne gówno które powstaje niedośc, że pewnie pobugowane (jakbys k***a nie zauważył to item ze shopu Ci nie wrócił a hajs dostałes) to jeszcze bez pomysłu na dalszy rozwój.
Bo co niby dodasz? Będziesz kombinował jak team globalnego serwera aż w końcu dodasz jakies gówna i będzie grało 5 osób :)

Nie ma żadnych nowości rozgrywka jest po prostu przeinaczona. Czysta monotonia. Nawet tekstur mobów i map nie poprawiliście.

2i6eukk.jpg

Opublikowano

to żeście dojebali...

pierwszy serwer z wilczurem i taki max lvl i k***a trudność rozgrywki...

Każdy chyba chciał go sobie zobaczyć jak wymiata na większych lvl'ach i nie męczyć sie przy tym jak na PL'u a tu k***a kolejne gówno które powstaje niedośc, że pewnie pobugowane (jakbys k***a nie zauważył to item ze shopu Ci nie wrócił a hajs dostałes) to jeszcze bez pomysłu na dalszy rozwój.

Bo co niby dodasz? Będziesz kombinował jak team globalnego serwera aż w końcu dodasz jakies gówna i będzie grało 5 osób :)

Nie ma żadnych nowości rozgrywka jest po prostu przeinaczona. Czysta monotonia. Nawet tekstur mobów i map nie poprawiliście.

???

Przedmiot - Krwawy Miecz wrócił na postać, za drugi przedmiot otrzymałem zapłatę i nie wrócił na postać ponieważ był już w ekwipunku postaci, która go kupiła.

Nie wiem po czym stwierdziłeś że nie mamy pomysłu na dalszy rozwój ale nie będę się w to zagłębiał.

Odnośnie monotonii no to nie wiem czy całkowicie nowe mapy, około 500 misji pobocznych + misje fabularne to dalej monotonia ?

Opublikowano

Jest to serwer Hard mam rozumieć nie wiem o co chodzi z wrzucaniem .gif do prezentacji ale podoba mi się xD trzeba będzie to kiedyś zastosować serwer jak najbardziej POLECAM :) 

Opublikowano

Bardzo ciekawa prezentacja, mam nadzieję, że nie będzie żadnych problemów na starcie.

Chciałbym się dowiedzieć kilku rzeczy, a mianowicie:

- Czy będzie przeprowadzana beta?

- Kiedy w przybliżeniu odbędzie się start?

- Kiedy będzie dostępna strona i forum?

Jeśli tak to wygląda w grze (po Waszych słowach nawet więcej), jak to pokazaliście zapowiedzi, to naprawdę pokazaliście ogrom pracy,

Powodzenia w dalszym urozmaicaniu rozgrywki i poprawianiu niedoskonałości.

­

Opublikowano
Grafiese, w 07 Kwi 2015 - 08:40, powiedział:

Jest to serwer Hard mam rozumieć nie wiem o co chodzi z wrzucaniem .gif do prezentacji ale podoba mi się xD trzeba będzie to kiedyś zastosować serwer jak najbardziej POLECAM :)

tak, typ serwera to hard

Bardzo ciekawa prezentacja, mam nadzieję, że nie będzie żadnych problemów na starcie.

Chciałbym się dowiedzieć kilku rzeczy, a mianowicie:

- Czy będzie przeprowadzana beta?

- Kiedy w przybliżeniu odbędzie się start?

- Kiedy będzie dostępna strona i forum?

Jeśli tak to wygląda w grze (po Waszych słowach nawet więcej), jak to pokazaliście zapowiedzi, to naprawdę pokazaliście ogrom pracy,

Powodzenia w dalszym urozmaicaniu rozgrywki i poprawianiu niedoskonałości.

- oczywiście zamknięta beta odbędzie się za tydzień / dwa

- start mniej więcej za trzy / cztery tygodnie

- prawdopodobnie w tym tygodniu

Dziękuje za opinie i zapraszamy na facebooka aby być na bieżąco :)

Opublikowano

Niby wszystko spoko, ale wg. mnie wprowadzenie wilkołaka jest bezsensowne (wiem, że to po to by przyciągnąć ludzi) a dlatego, że robienie osobnego eq na niego będzie no poprostu nieopłacalne i zbędne.

Opublikowano

Polecam, admin naprawdę ogarnięty, porozmawia, pomoże.

Serwer również niczego sobie.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Prezentacja jest skończona w 100%? Nie widzę nigdzie systemu ulepszeń, map do expa i paru innych rzeczy :)

Muszę przyznać że dość ciekawie Wam to wyszło. Jak będzie na serwie 1k ludzi + to będę i ja.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Prezentacja jest skończona w 100%? Nie widzę nigdzie systemu ulepszeń, map do expa i paru innych rzeczy :)

Muszę przyznać że dość ciekawie Wam to wyszło. Jak będzie na serwie 1k ludzi + to będę i ja.

Tak jest skończona ale to dopiero pierwsza z zapowiedzi :)

Przed startem pojawi się jej druga część.

1000? Będzie na pewno !

Pasjonat
Opublikowano

Bardzo ciekawy serwer, według mnie ma swój klimat.

Zagram na pewno.

Tylko pytanie o ten obelisk to teteleportu, mianowicie jak to będzie funkcjonowało?

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

???

Przedmiot - Krwawy Miecz wrócił na postać, za drugi przedmiot otrzymałem zapłatę i nie wrócił na postać ponieważ był już w ekwipunku postaci, która go kupiła.

Nie wiem po czym stwierdziłeś że nie mamy pomysłu na dalszy rozwój ale nie będę się w to zagłębiał.

Odnośnie monotonii no to nie wiem czy całkowicie nowe mapy, około 500 misji pobocznych + misje fabularne to dalej monotonia ?

Ty myślisz k***a, że ktoś Ci misje będzie robił?

Po chuju taka rozgrywka :)

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Ty myślisz k***a, że ktoś Ci misje będzie robił?

Po chuju taka rozgrywka :)

A czemu mają nie robić?

To jest "k***a" MMORPG, a jedną z głównych cech jest wykonywanie zadań, więc marna próba wyśmiania serwera. :f

Opublikowano

Faktycznie , jedna z najlepszych prezentacji (zapowiedzi) jaka dotychczas widzialem na forum ! Swietny pomysl zeby wstawic gify postaci , super to wyglada !

Brawo za odwazne zmiany co do skili postaci ! 

Pytanie: czy buff szamana leczenie ( to na szybkosc) tez zostal jakos zmieniony ? Bo nie doczytalem.

PS. w tak pozmienianym swiecie metina NIEZBEDNE jest wiki , lub bardzo dobrze rozpisana prezentacja. 

Edit: i mapa startowa (jak rock w tibii) tez super pomysl - w swoim pomysle na serwer tez to mialem :D

PS. Wiem ze napisaliscie ze doswiadczenie jest dopasowane czy jak to teraz nazywacie , ale mniej wiecej do jakiego typu serwerow ten bedzie sie zaliczal ? Hard , medium ?  Moze medium-hard , albo hard-medium (jest roznica) :D 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Jako,że przeczytałem całą prezentacje znalazłem 2 błędy w grafice:

tam gdzie są pety pisze 

"ptorzebował" 

Gdzieś jeszcze pisało "każy" zamiast każdy,ale zgubiłem się

Przez dungeonami pisze "powższych"

W lodowym lochu pisze "nigdyś" a powinno pisać "niegdyś"  nie żebym sie czepiał ale to tak przy okazji.

Ogólnie ciekawy serwer i podoba mi się to jak wzieliście każdą postać pod uwagę oraz system sklepów, biolog też ciekawy, ja jednak mam inny serwer  na oku i nie zagram ale życzę powodzenia.

Opublikowano

­Szczerze? Gdy wstawiliście zapowiedź z tym wilkiem w  mediach i ze sklepami, to oczekiwałem czegoś bardziej wykwintnego, a widzę, że to jedyne nowości jakie na serwerze są no i edytowane mapy z tego co widzę. Mam nadzieje, że dotrze do Was, że sam wilk nie wystarczy by na serwerze mieć 3k graczy i oczekiwać bóg wie czego, pozostało mi życzyć powodzenia

ps. mogliscie odpuścić te animacje w prezentacji, slaby patent i laguje troche :P

Opublikowano

Prezentacja bardzo ładna. Spodziewałem się troszkę więcej, bardzo fajny i przemyślany system sklepów do tego wilczek. Fajny też motyw z ulepszeniem klas. Brak mi tutaj czegoś. Zobaczymy jak wystartuje jaka będzie wyglądała rozgrywka, bardzo interesujący serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...