Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak na tak "bogaty" serwer w różności, patrząc na forum to jest po prostu ubogie. ­Kilka działów i wsio. W ogóle jak forum może nie mieć shoutboxa? o.O

• Odpowiedzi 536
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak na tak "bogaty" serwer w różności, patrząc na forum to jest po prostu ubogie. ­Kilka działów i wsio. W ogóle jak forum może nie mieć shoutboxa? o.O

Co ma forum do serwera?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Co ma forum do serwera?

Forum i serwer to raczej taka jedność o.O Można powiedzieć, że kooperuja ze sobą.

Na serwerze jeszcze nie byłam, wiec na razie oceniłam to, na co się natknęłam.

Opublikowano

Forum i serwer to raczej taka jedność o.O Można powiedzieć, że kooperuja ze sobą.

Na serwerze jeszcze nie byłam, wiec na razie oceniłam to, na co się natknęłam.

To zagraj i oceń serwer a nie forum :P

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

takie coś mi wyskakuje przy odpalaniu klienta 

9s812f.png

Właśnie nie tylko Ty masz ten problem, mam to samo.

Jakieś rady?

#OpISIS

Opublikowano

ludzi w cholere, shopow jeszcze wiecej. Warto ale padnie pewnie za niedlugo bo admini olewaja serwer. ROZWIAZANIE PROBLEMU: metin2client w folderze z gra zamienic koncowke na metin2client.exe - jest to obejscie patchera. Nie gadajcie ze nie ma, bo jest na pewno. Wpiszcie sobie nawet w wyszukiwarke na waszym kompie i znajdziecie. A Admini od rana sie nie zajeli tym wiec wiecie jak sie tym serwerem zajmuja.

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

shoutbox dla idiotow zabroniony.

Opublikowano

dobry serwer , zagram z pewnoscia

Napisales ze dobry, a potem napisales ze zagrasz? 

Czyli ze oceniles serwer po obrazkach w tej prezce a nie po tym co jest w srodku ? 

Takich krytykow powinno byc wiecej !

Opublikowano

Jak tam serwer? Dobrze się gra? Kto wymiata w PvP? Da się spokojnie expić czy jest masa nubów? Ile osób średnio max w godz. 14-20?

__

No to klops.

http://oi62.tinypic.com/2agud5f.jpg

Wie ktoś jak naprawić ten badziew? Zamieniałem ten .bin na .exe ale nie działa, też error jakis wyskakuje..

__

Dobrze wiedzieć, że administracja ma wysrane w fb / forum / mpc jak i TS. Podziękuję i poczekam na inne serwer z Lykanem. Pozdrawiam.

Opublikowano

Czy nie przychodzacy e-mail z potwierdzeniem konta na forum i patcher, ktory pobiora tylko 20 kb/s to u was normalnosc?

Jak tak to chyba podziekuje za gre...

­

Opublikowano

Gdzie dropią najlepiej małże i ulepszać złodzieja czy żała ? By mięc broń na next lvl ? 

Żal/Truta jeśli grasz wojem ;P

Złodziej nic nie daje:P

Opublikowano

A parta ? Nie chodzi mi o śr , tylko żeby z nich zrobić broń na lepszy lvl . No i gdzie te małże dropić :D?

Parta, tak.

Co do małży? Hmm... Co do tego pewny za bardzo nie jestem, dużego poziomu tutaj nie osiągnąłem, jednak moim zdaniem av2/ mapa 105 lv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...