Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 536
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co jest kur** z tym confingiem w cliencie, nie można zmienić roździelczości ani innych ustawień bo wyskakuję jakiś błąd że wystąpił problem z aplikacją config.exe i zostanie ona zamknięta przepraszamy za kłopoty. Naprawcie to :/

Opublikowano

Opłaca się zagrać jak z ludźmi? Ciężko tu o hajs? 

Opłaca się ! Nie jest źle, zarobić możesz praktycznie na wszystkim, nawet na podnoszeniu yang z bossów. 

Problemy są potem, administracja się stara, ale jej to nie wychodzi. 

Kiedy będzie aktualizacja? Miała być w tym tyg. 

Co w niej zostanie zrobione? 

Opublikowano

I oczywiscie Support nie dziala, wiec mozecie sobie klnac, wyzywac, grozic itd. A jak sie zglosi to na ich forum to nawet nie odczytuja tego...

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

Dowiedziałem się ciekawych rzeczy. A między innymi to że starej administracji nie ma. Była na początku ale robili w c***a i Surek się wkurwił i pobanował wszystkich co bardzo popieram. Target i śmietanka dostały bana z eq. Jedyne co mnie martwi to jakieś przekręty które są na serwerze z sm ponad. Ale o to się jeszcze dowiem dokładnie aby nie dawać chujowego info. Uzupator kończy nagrywanie bo nagrywa tylko to co opłacone. Uzupator był w teamie na początku i to mnie martwi, czy to nie on robi te przekręty nadal? :)

Mam nadzieje że nie padnie serwer i będzie się trzymał. 

Kappa.

Pasjonat
Opublikowano

Dlaczego jak odpalam launchera, klikam "Rozpocznij grę" to zupełnie nic się nie dzieje? Klient się nie odpala... wtf? Ktoś pomożę? Dodałem launcher do wyjątków w antywirusie...

@Edit: I jakby ktoś chciał pisać coś o odpalaniu launchera jako administrator lub też odpalenia w trybie zgodności z innym systemem operacyjnym niż W8 to sobie darujcie xD

Opublikowano

Dlaczego jak odpalam launchera, klikam "Rozpocznij grę" to zupełnie nic się nie dzieje? Klient się nie odpala... wtf? Ktoś pomożę? Dodałem launcher do wyjątków w antywirusie...

@Edit: I jakby ktoś chciał pisać coś o odpalaniu launchera jako administrator lub też odpalenia w trybie zgodności z innym systemem operacyjnym niż W8 to sobie darujcie xD

Możliwa edycja jakakolwiek klienta, folder ymirwork na dysku D. Jeśli nic z tego to usuń z folderu pack root.eix i root.epk i odpal patchera.

Opublikowano

Update miało być do końca tygodnia - nie dodane nic poza shopami offline, które zruinowały m1. W Jinno to już nie ma gdzie się bić, bo wszędzie sklepy. Do tego zlagowany serwer, na dzień dzisiejszy nie polecam. Bez alchemii nie istnieje się na serwerze, a na dobrą alchemie trzeba z 15k SM wydać. :) 

Opublikowano

Na chwile obecną technik gówno robi i się opierdala, w sumie nic nowego, bo to przecież Sensual :)

Zapowiadali mega update, a teraz mają to w dupie. 

NIE POLECAM. 

Opublikowano

ile online w dzien i wieczorem?

Coś koło 500 może gra.

Opłaca się wbijać na serweer? Odstrasza mnie troche ten pojeebany is ale doradzcie mi :D

Nie opłaca, tutaj każdy każdego ma na skilla praktycznie jak masz inną tarcze, bez IS i alchemii na którą musisz ok 15k SM wydać żeby była lepszą to nie istniejesz. Sam gram mam 200 lvl, full eq i szczerze żałuje, że wydałem te 70zł na IS. :) 

Opublikowano

Coś koło 500 może gra.

Nie opłaca, tutaj każdy każdego ma na skilla praktycznie jak masz inną tarcze, bez IS i alchemii na którą musisz ok 15k SM wydać żeby była lepszą to nie istniejesz. Sam gram mam 200 lvl, full eq i szczerze żałuje, że wydałem te 70zł na IS. :)

ok dzięki :D

Opublikowano

Perm na ip na forum, perma gra za napisanie do Thanusa - 'widzę Sensual dalej leniem jest'

ok, pozdrawiam cieplutko xD

No widzisz... biednemu zawsze wiatr w oczy i c**j w dupę  B)

zandia_sygna.png

Opublikowano

No widzisz... biednemu zawsze wiatr w oczy i c**j w dupę  B)

Tak to jest, gdy sensual (ścierwus ) jest technikiem. :D

Serwer mocno odradzam i odradzam każdy serwer sensuala. 

­

Opublikowano

Tak to jest, gdy sensual (ścierwus ) jest technikiem. :D

Serwer mocno odradzam i odradzam każdy serwer sensuala. 

­

Gdybym jeszcze coś źle napisał, gdybym kogoś obraził to tak, zwłaszcza że dostałem bana od jakiegoś Thanusa xD

Opublikowano

Gdybym jeszcze coś źle napisał, gdybym kogoś obraził to tak, zwłaszcza że dostałem bana od jakiegoś Thanusa xD

Nie denerwuj się i pamiętaj, że zdrowie jest najważniejsze.  :D

#To tylko w twojej głowie

Pozdrawiam XYZ  :D

Kiedy można spodziewać się turnieju PvP? Bo słyszałem, że balans jest spoko.  :lenny:

zandia_sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...