Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PanZeus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem czemu licznik był na stronie przed startem, ale teraz został usunięty? Aż tak bardzo zjebaliście?

@Edit

Serwer jest pusty, nie ma tu praktycznie nikogo, tylko dupolizy z serwerowego forum xD

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rozumiem czemu licznik był na stronie przed startem, ale teraz został usunięty? Aż tak bardzo zjebaliście?

Na to wygląda, do tego dodam, że niektórzy na serwerze mają układy i mogą sobie grać  legalnie na wh a administracja nic z tym nie robi ^^

Opublikowano

pustki jak w portfelu po kolędzie.

Bugów może jako tako nie ma ale co ty chcesz na prawie czystym metków narobić źle :D.

Jakby reklama była to i spoko a tak nie ma co robić.

Echo na czacie i pusto w m1

mojasygnan.png

Opublikowano

Moja wskazówka dla Administracji serwera:

Takich projektów już się nie opłaca robić. Jeżeli ludzie chcą pograć na prawdziwym ''hardzie'', to idą na Globalny serwer Metin2 PL

Natomiast twój serwer jest bardzo podobny do starego PL'a, lecz zawsze w przyszłości może się coś wydarzyć że serwer padnie, a PL zawsze będzie stał.

To właśnie jest różnica pomiędzy prywatnymi serwerami hard, a Globalnym serwerem Metin ''Zawsze będzie stał i będziesz miał swoje EQ''.

Opublikowano

Warto wpaść na serwer?

Jak pierwsze wrażenie?(do ludzi, którzy tutaj już grają)

Jakieś uciążliwe bugi?

Bugów raczej nie ma, ale serwer jest mega nudnym hardem i do tego gra bardzo mało osób, na ch1 nie ma ani jednego shopa. Nie polecam.

Opublikowano

Bugów raczej nie ma, ale serwer jest mega nudnym hardem i do tego gra bardzo mało osób, na ch1 nie ma ani jednego shopa. Nie polecam.

A ty nie miałeś już wyjść :)? (Mentos nie poniżaj się już proszę).

Na serwerze jest kilkaset online osób cały czas.. Pustki w m1? Moze dlatego że każdy expi a nie ma shopów offline :).

Nie ma błędów na tę chwilę, a jeśli są natychmiast wszystko naprawiamy. Zapraszamy, reklama powoli rusza.

Opublikowano

Na serwerze jest kilkaset online osób cały czas.. Pustki w m1? Moze dlatego że każdy expi a nie ma shopów offline :).

Nie ma błędów na tę chwilę, a jeśli są natychmiast wszystko naprawiamy. Zapraszamy, reklama powoli rusza.

hahaha, kilka set osób online i jakoś dziwnym trafem nie ma nikogo w m1, weź Ty człowieku zastanów się co piszesz i ile razy mam Ci powtarzać, że nie jestem żadnym Mentosem ! ! !

Opublikowano

hahaha, kilka set osób online i jakoś dziwnym trafem nie ma nikogo w m1, weź Ty człowieku zastanów się co piszesz i ile razy mam Ci powtarzać, że nie jestem żadnym Mentosem ! ! !

Ale przecież każdy wie, że to Ty lub jesteś jego kolegą ^^... Czemu tak zaprzeczasz człowieku hahah :).

Ja wiem swoje Ty wiesz swoje, ale wyjdź z tego tematu, bo nie chcę mi się czytać 1000x tego samego :).

Opublikowano

Ale przecież każdy wie, że to Ty lub jesteś jego kolegą ^^... Czemu tak zaprzeczasz człowieku hahah :).

Ja wiem swoje Ty wiesz swoje, ale wyjdź z tego tematu, bo nie chcę mi się czytać 1000x tego samego :).

Chyba ja wiem lepiej kim jestem, prawda? Przecież każda osoba, która hejtuje Wasz serwer to jakiś "Mentos" przynajmniej Ty się do wszystkich hejterów tak zwracasz. Jesteś żałosny, zrobiliście serwer na którym prawie nikt nie gra i teraz wielki ból ****, że Was hejtują. Ogarnij się !

Opublikowano

Realia są takie że jak nie macie hajsu to się nie wybijecie, może czasami lepiej poświęcić te kilka set złotych na zapowiedzi czy też gameplaye?

Imo serwer polecam, może się jeszcze wybijecie i będzie głośno, powodzenia chłopaki!

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Chyba ja wiem lepiej kim jestem, prawda? Przecież każda osoba, która hejtuje Wasz serwer to jakiś "Mentos" przynajmniej Ty się do wszystkich hejterów tak zwracasz. Jesteś żałosny, zrobiliście serwer na którym prawie nikt nie gra i teraz wielki ból ****, że Was hejtują. Ogarnij się !

Kto ma ten ból bo nie rozumiem :D? Ja się czepiam tylko Ciebie bo wiem kim jesteś ^^. Wciąż mnie zastanawia co Ty robisz jeszcze w tym temacie.

Nie dyskutuje z tobą dalej, i nie pisz mi na pw, że chcesz kontakt "do super technika Caliente, bo masz sprawę" - to nie na miejscu :).

Realia są takie że jak nie macie hajsu to się nie wybijecie, może czasami lepiej poświęcić te kilka set złotych na zapowiedzi czy też gameplaye?

Imo serwer polecam, może się jeszcze wybijecie i będzie głośno, powodzenia chłopaki!

Dziękujemy :). PS: pieniądze nie stanowią problemu, mamy po prostu swoje plany co i jak.

Opublikowano

Kto ma ten ból bo nie rozumiem :D? Ja się czepiam tylko Ciebie bo wiem kim jesteś ^^. Wciąż mnie zastanawia co Ty robisz jeszcze w tym temacie.

Nie dyskutuje z tobą dalej, i nie pisz mi na pw, że chcesz kontakt "do super technika Caliente, bo masz sprawę" - to nie na miejscu :).

Dziękujemy :). PS: pieniądze nie stanowią problemu, mamy po prostu swoje plany co i jak.

Kiedy ja Cie człowieku prosiłem o jakiś kontakt do Caliente, nigdy nawet nie pisałem do Ciebie na PW. Zastanów się co piszesz, bo teraz już zaczynasz kłamać po całości.

Opublikowano

Kiedy ja Cie człowieku prosiłem o jakiś kontakt do Caliente, nigdy nawet nie pisałem do Ciebie na PW. Zastanów się co piszesz, bo teraz już zaczynasz kłamać po całości.

post-1412082-0-21645100-1444481519_thumb.png

- coś jeszcze? Jak już mówiłem wyjdź i nie wracaj, bo nie mogę się tyle śmiać :).

Opublikowano

NIE MA KILKASET osób jak na trzy królestwa na czacie udziela się może 5-8 ;)))))) nawet jak ludzie expią to jest czat zawalony, a tutaj nic, echo, pustka, zero.

Opublikowano

Moja wskazówka dla Administracji serwera:

Takich projektów już się nie opłaca robić. Jeżeli ludzie chcą pograć na prawdziwym ''hardzie'', to idą na Globalny serwer Metin2 PL

Natomiast twój serwer jest bardzo podobny do starego PL'a, lecz zawsze w przyszłości może się coś wydarzyć że serwer padnie, a PL zawsze będzie stał.

To właśnie jest różnica pomiędzy prywatnymi serwerami hard, a Globalnym serwerem Metin ''Zawsze będzie stał i będziesz miał swoje EQ''.

Pierdolenie, że pl będzie zawsze stał jest śmieszne. Będzie stał póki go stać, tak samo z prywatnymi serwerami jest

­

6823214443099701049127.gif

Opublikowano

Przerwa konserwacyjna - 10.10.2015, (17:40 - 17:55):
- Poprawa Kuponów SM,
- Zmniejszenie ilości mini-bossów do zabicia w polowaniach,
- KD Speeda +3 również można już wymieniać na pelerynki,
- Pniaki w Czerwonym Lesie mają teraz mniejszy zasięg ataku,
- Startowy Wierzchowiec został zamieniony z Białego Lwa na Piekielnego Wilka,
- Koło losu ma zmienione nagrody (Magiczny Metal i perły były tylko na 24h),
- Dodano 5x Zielona Mikstura (M) do handlarki różności,
- Buty Wiatru działają już poprawnie,
- Magiczne Metale zostały dodane do dropu z bossów i metinów na wyższy poziom (mała szansa),
- Poprawione zostały komunikaty podczas wydobywania rud,
- Dodany został drop niektórych przedmiotów w Lochu Pająków V2,
- Usunięte zostały OZ ze szkatułek bossów,
- Nie powinno już wyrzucać (niektórych wyrzucało) podczas bicia,
- Pierścionki Zaręczynowe są nieco tańsze,
- Zwoje Powrotu Umiejętności kosztują teraz 10.000 yang,
- Zostały dodane fryzury u trenerów umiejętności w każdym królestwie.

Opublikowano

Do @Jazeera i @PanZeus każdego rodzaju konflikty rozwiązujemy w prywatnych wiadomościach. Większość waszych wypowiedzi tak naprawdę odbiegają od tematu. Potraktujcie to jako pierwsze i ostatnie ostrzeżenie bo kolejne takie posty będą karane.

Opublikowano

Po woli reklama rusza ;) youtuberzy niektorzy juz wrzucili. Jak na serio zadnej nie widzicie to wpiszcie sobie nevaria.pl na youtube. Serwer jest mocno atakowany przez konkurencje. Graczy nie ma ogromu ale caly czas przybywa , takze cziterow ktorzy sa banowani na biezaco. Wydaje mi sie ze wiekszosc osob czeka na odpalenie IS i wtedy zaczna grac. Jak na serwer bez ISa i hard to jest duzo osob i liczba caly czas sie zwieksza.
Zapraszam PanZeus 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...