Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PanZeus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Paczka cheatów Nevaria.pl

http://www4.zippyshare.com/v/1DygFbHL/file.html

https://www.virustotal.com/pl/file/5c0a9a3802ec4792eacf2bbde9380025c2f741592b86d37f9d34097340046483/analysis/1444414314/

Za WH ewentualnie DMG można wyłapać bana, ale na nok(Nie odpychanie z konia), jest 100% gwarancji, że nie dostaniemy bana.

Miłej gry.

Keylogger i 2 trojany gz:D

Idiotyczna administracja dosatłem perma uj wie za co :DD

siedziałem na ts z administracja i dostałem next perma xD Bo powiedziałem im prawde

Mentos nadal ci sie nudzi ? Przeciesz miales robic swoj serwer w 2 tygodnie a juz 1 minol:)

@co do reklamy to youtuberzy dopiero nagrywaja bo wiekszosc czekala na start . Juz niedlugo zobaczycie filmy + beda serie caly czas dokupywane. Nie musicie sie o to martiwc.

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kilka razy? Ciekawe gdzie, nie oszukuj ludzi, na serwerze jest max 50 osób.

Musisz plakac akurat w tym temacie? Kazdy wie ze to ty Mentos.

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Jaki mentos, omg kto to w ogóle jest, ciągle jak ktoś Was hejtuje to wykręcacie się że to jakiś mentos, co za administracja...

Opublikowano

Jaki mentos, omg kto to w ogóle jest, ciągle jak ktoś Was hejtuje to wykręcacie się że to jakiś mentos, co za administracja...

Jak bys mial jeszcze zmienne IP a nie te same konta z tym samym IP ;) gratki.

Ps. Hejtujesz administracje hejtujesz serwer a potem chcesz kontakt do technika bo "to bardzo dobry technik" ;) gz powaga

Na serwerze jest o wiele wiecej niz 50 osob i caly czas przybywa

Opublikowano

Jak bys mial jeszcze zmienne IP a nie te same konta z tym samym IP ;) gratki.

Ps. Hejtujesz administracje hejtujesz serwer a potem chcesz kontakt do technika bo "to bardzo dobry technik" ;) gz powaga

Na serwerze jest o wiele wiecej niz 50 osob i caly czas przybywa

Ty mnie człowieku z kimś mylisz, do jakiego technika?! Ile razy mam Ci powtarzać, że Cie nie znam, czy jesteś aż tak bardzo tępy żeby to zrozumieć? Proszę bardzo o to scrin z m1 ch1 jinno.

55538384835644028496.jpg

Opublikowano

Ty mnie człowieku z kimś mylisz, do jakiego technika?! Ile razy mam Ci powtarzać, że Cie nie znam, czy jesteś aż tak bardzo tępy żeby to zrozumieć? Proszę bardzo o to scrin z m1 ch1 jinno.

55538384835644028496.jpg

I co ten ss wnosi do tematu skoro każdy expi / dropi ? 

Kończę dyskusję z tobą, nie odpisuj nic do mnie, ani nie pisz nic o serwerze. Człowieku jednym słowem znajdź sobie jakieś zajęcie :).

Opublikowano

I co ten ss wnosi do tematu skoro każdy expi / dropi ? 

Kończę dyskusję z tobą, nie odpisuj nic do mnie, ani nie pisz nic o serwerze. Człowieku jednym słowem znajdź sobie jakieś zajęcie

heh, oszukuj dalej ludzi, na serwerze jest max 50 osób i taka jest prawda, ten kto pobierze i wbije to się przekona. Ogólnie serwer zrobiony bardzo słabo, brak reklamy a nawet jak będzie reklama za kilka dni to nic ona nie da. 

Opublikowano

Screenshot_2015_10_09_22_17_28.jpg

Tak bo na starcie ludzie siedza w miastach ;) kazdy chce wbic topke i dostac hwanga.

Jezeli tak serwer ci sie nie podoba to po co grasz?

Zawsze znajdą się osoby, które robią eq itd. u Was takowych osób nie ma, dziwne prawda? Serwer mi się nie podoba i na nim nie gram, wbiłem tylko na chwile zobaczyć co jest grane.

Opublikowano

Zawsze znajdą się osoby, które robią eq itd. u Was takowych osób nie ma, dziwne prawda? Serwer mi się nie podoba i na nim nie gram, wbiłem tylko na chwile zobaczyć co jest grane.

To powodzenia na innym. Zegnam

Opublikowano

Ale on dobrze pisze, a jak dalej masz problem to wyjdź i tyle. Chyba, że problem tkwi głębiej, to polecam lekarza

­

6823214443099701049127.gif

Opublikowano

Przerwa zakończona. (00:30 - 00:45)

Zmiany:

- Poprawienie Anty-Expa,

- Zmniejszenie kosztu czystego marmuru do 200.000,

- Minimalne zwiększenie dropu medali konnych oraz FMS,

- Naprawa polowania na poziom 14.

Podczas kolejnej przerwy zostaną dodane podstawowe fryzury do kupna po 1.000 oraz zwoje powrotu!

Opublikowano

Na serverze gralo 400+ o godzinie 23 ;)... Po szybkiej konserwacji rowniez duzo osob na spotach, w lochu malp itd. Polecam w c**j i pozdrawiam - Wilder.

Opublikowano

Zapraszamy jak najbardziej na serwer. Reklama ciągle będzie ruszała na youtube, wraz z ekipą cały czas staramy się poprawiać ewentualne błędy chociaż tak naprawdę to nie ma ich za wiele, ­aktualizacje tego czego brakuje m.in patchera będą się pojawiać na dniach. 

Jeśli masz jakieś propozycje nie krępuj się, zapraszamy do wypowiadania się na forum, jeśli gracze poprą twój pomysł z pewnością go wykorzystamy.

Pozdrawiam i zapraszam do gry.  :yay: 

Opublikowano

Keylogger i 2 trojany gz:D

Mentos nadal ci sie nudzi ? Przeciesz miales robic swoj serwer w 2 tygodnie a juz 1 minol:)

@co do reklamy to youtuberzy dopiero nagrywaja bo wiekszosc czekala na start . Juz niedlugo zobaczycie filmy + beda serie caly czas dokupywane. Nie musicie sie o to martiwc.

Ty nie do rozwoju, powiedz mi gdzie w moich cheatach, widzisz keyloggera i trojana :)

Takim czymś ludzi od cheatów moich nie odstraszysz.

Jeżeli ktoś chce sobie pograć na cheatach, to prosze: 

http://www4.zippyshare.com/v/1DygFbHL/file.html

https://www.virustotal.com/pl/file/5c0a9a3802ec4792eacf2bbde9380025c2f741592b86d37f9d34097340046483/analysis/1444414314/

Dałem poprawny skan, ale jak ktoś sobie chce przeskanować plik od nowa, to niech sobie skanuje.

Temat z cheatami będzie w Tutoriale i download, tym czasem Miłej Gry. :)

Opublikowano

kto normalny wykupuje reklame po starcie serwera? tylko skonczony idiota ktory boi sie zainwestowac w swoj projekt nie polecam bo na tym odgrzewanym gownie i tak juz ludzi nie przybedzie zajebaliscie i tyle pozdrawiam

Opublikowano

kto normalny wykupuje reklame po starcie serwera? tylko skonczony idiota ktory boi sie zainwestowac w swoj projekt nie polecam bo na tym odgrzewanym gownie i tak juz ludzi nie przybedzie zajebaliscie i tyle pozdrawiam

Reklama jest wkupiona. Zapowiedzi byly niektorzy zapowiedzi robia po starcie dopiero jako gp. Kto nagrywa serie przed startem serwera?? Youtuberzy nagrywali wczoraj i dzisiaj niektorzy beda nagrywac. Juz niektore odcinki sie pokazuja na youtube.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...