Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PanZeus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda, że serwer hard. Jeżeli dziś wystartujecie normalnie to jutro w prezentacji będzie "50 on-line, nie warto grać", "słaba reklama", "ale syf nikt tu nie gra". Niestety era hardów się skończyła. Mimo to powodzenia.

Opublikowano

Szkoda, że serwer hard. Jeżeli dziś wystartujecie normalnie to jutro w prezentacji będzie "50 on-line, nie warto grać", "słaba reklama", "ale syf nikt tu nie gra". Niestety era hardów się skończyła. Mimo to powodzenia.

Mi się wydaje, że wielu ludziom brakuję takiego starego PL'a z drobnymi dodatkami. A nie jakieś 1000 ulepszaczy... i miliardy broni.

Opublikowano

Tylko według prezentacji to jest typowy medium a z hardem wspólny mają jedynie lvl ;p . Już dla niektórych easy są za trudne ;P Gdzie jest ta elita ja się pytam :D

Opublikowano

nawet człowieku nie wiesz jaką mają reklamę a piszesz ze jest słaba

Opublikowano

Jakis event na halloween bedzie?

Coś na pewno będzie, sami się przekonacie.

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Zgadzam się w 100%, ten serwer nie ma przyszłości

Opublikowano

Chłopaki, jak to jest z tym czytaniem medali konnych.

Nie widzę na klawiaturze guzika oznaczonego "PPM".

Czy jest to wada mojej klawiatury, czy błąd w prezce?

PPM - prawy przycisk myszki.

Opublikowano

Chłopaki, jak to jest z tym czytaniem medali konnych.

Nie widzę na klawiaturze guzika oznaczonego "PPM".

Czy jest to wada mojej klawiatury, czy błąd w prezce?

PPM=prawy przycisk myszy :D

Ooo ale malutki klient :D

Ale z moim netem to i tak 25min pobierania, ale przynajmniej zdążę przed startem :)

Chyba standardowo polece wp, skoro hard :D  Powodzenia wszystkim :)

Opublikowano

nawet człowieku nie wiesz jaką mają reklamę a piszesz ze jest słaba

Widzę że umiejętności czytania ze zrozumieniem dalej nie opanowałeś.

Ktoś pytał o medale- czytanie bez limitu czasowego (przynajmniej tak przeczytałem).

Opublikowano

Widzę że umiejętności czytania ze zrozumieniem dalej nie opanowałeś.

Ktoś pytał o medale- czytanie bez limitu czasowego (przynajmniej tak przeczytałem).

Teraz ludziom zależy na grze z innymi, a nie serwerze gdzie jest 300 osób. Jeśli będzie reklama, ludzie zostaną sami dla siebie + że to serwer podchodzi pod hard będzie dużo do roboty :) Pozdrawiam, czekamy na start :)

Opublikowano

Tylko według prezentacji to jest typowy medium a z hardem wspólny mają jedynie lvl ;p . Już dla niektórych easy są za trudne ;P Gdzie jest ta elita ja się pytam :D

Stwierdził bym raczej że to z mediumem niema za dużo wspólnego. Czekamy na start.

sygna.tan.png

Opublikowano

Teraz ludziom zależy na grze z innymi, a nie serwerze gdzie jest 300 osób. Jeśli będzie reklama, ludzie zostaną sami dla siebie + że to serwer podchodzi pod hard będzie dużo do roboty :) Pozdrawiam, czekamy na start :)

To się okaże, jak narazie widzę więcej pisania jak roboty, a reklamy nie widać.

Stwierdził bym raczej że to z mediumem niema za dużo wspólnego. Czekamy na start.

Nieskończone pelerynki i inne duperele na hardach nie powinny mieć miejsca.

­

6823214443099701049127.gif

Opublikowano

Nieskończone pelerynki i inne duperele na hardach nie powinny mieć miejscano 

No nie, lepiej mieć czyste pliki 2k7 ze zbrojami 66 i brońmi 65

sygna.tan.png

Opublikowano

Nieskończone pelerynki i inne duperele na hardach nie powinny mieć miejsca.

­

A powiedz mi kolego... Kto powiedział, że hard nie może mieć takowych pelerynek? Bo nie wydaję mi się, żeby ktoś ustalił kryteria jaki serwer co powinien mieć by zaliczać się do danego typu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...