Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PanZeus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po pobraniu klienta oraz wypakowaniu go piszę mi, "brak pliku potwory.epk".

Why?

Edit: Patcher dostępny?

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

A powiedz mi kolego... Kto powiedział, że hard nie może mieć takowych pelerynek? Bo nie wydaję mi się, żeby ktoś ustalił kryteria jaki serwer co powinien mieć by zaliczać się do danego typu.

No nie, lepiej mieć czyste pliki 2k7 ze zbrojami 66 i brońmi 65

Ani jeden ani drugi z was nie zrozumiał mojego i zapewne postu Fluqsa, więc nie będę dalej dyskutował już na ten temat.

Kiedy jakaś większa reklama?

­

6823214443099701049127.gif

Opublikowano

Zawiodłem się nie wszyscy mają neta aby zdązyć w kilkanascie min pobrać ;) A nawet patchera nie ma do bety. Więc podziękuje temu serwerowi ;) Bo już widać że słabo ogarniacie. Obstawiam że start się opóźni prawda? :) 

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Zawiodłem się nie wszyscy mają neta aby zdązyć w kilkanascie min pobrać ;) A nawet patchera nie ma do bety. Więc podziękuje temu serwerowi ;) Bo już widać że słabo ogarniacie. Obstawiam że start się opóźni prawda? :)

2015 rok i internet na korbkę, kup lepszy w promocji podwoją Ci za 5 zł. Client nie był kilkanaście minut przed startem. Marna prowokacja z Twojej strony kolego, co do startu sam się przekonasz.

Opublikowano

Niie rozumiem oburzenia. W dzisiejszych czasach godzina na pobranie klienta to masa czasu. Nie ma patchera do bety bo jest on nie potrzebny, nowy klient był zapowiadany wczoraj.

Po pobraniu klienta oraz wypakowaniu go piszę mi, "brak pliku potwory.epk".

Why?

Edit: Patcher dostępny?

Wypakuj klienta na nowo, nikt takiego problemu nie ma, gdyż takowy plik jest na swoim miejscu.

Opublikowano

Kilkanascie minut? wrzucili clienta godzinę temu. Słabo ogarniają - pokaż jak ty ogarniasz. Nawet na hamachi byś plików torenzo nie odpalił.

Opublikowano

Wypakuj klienta na nowo, nikt takiego problemu nie ma, gdyż takowy plik jest na swoim miejscu.

Robiłem to 3x i dalej to samo, teraz pobieram z innego źródła klienta...

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Obrazki się nie otwierają. Nie mam możliwości oceny.

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

I tak nie będziesz w topce więc  co ci da godzinka ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...