Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PanZeus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak , jeżeli ktoś ma bota to serwer super bo idzie się dorobić duzo w krótkim czasie :) Moglibyście zabezpieczyć serwer.

Admini narazie wchodzą i dużo siedzą , ale za botami to głównie SQN goni :D

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak , jeżeli ktoś ma bota to serwer super bo idzie się dorobić duzo w krótkim czasie :) Moglibyście zabezpieczyć serwer.

Admini narazie wchodzą i dużo siedzą , ale za botami to głównie SQN goni :D

Kto jest ten goni, ja zajmuję się głównie sprawami technicznymi serwera, SQN, GetOut pilnowaniem w grze, a Salur supportem :). /Caliente

Opublikowano

Kto jest ten goni, ja zajmuję się głównie sprawami technicznymi serwera, SQN, GetOut pilnowaniem w grze, a Salur supportem :). /Caliente

Jak pilnujecie jak kolega gra trzeci dzien 64 level na Wh wklepał to jak wy pilnujecie ? Prawda jest taka że nikt za czity bana nie dostaje 

Opublikowano

Jak pilnujecie jak kolega gra trzeci dzien 64 level na Wh wklepał to jak wy pilnujecie ? Prawda jest taka że nikt za czity bana nie dostaje 

Szkoda, że dwustronna lista zbanowanych jest :) (uwierz to sporo osóB). Jeśli gra na wh, to w końcu dostanie prezent.

Opublikowano

Osobiście nie lubie max serwerów hard, bo od tego jest global. No ale zajde na serwer i wtedy przygotujcie się na ostrą krytykę :3

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Osobiście nie lubie max serwerów hard, bo od tego jest global. No ale zajde na serwer i wtedy przygotujcie się na ostrą krytykę :3

Az jestem ciekaw co znajdziesz :D bo narazie jedyna krytyka to malo graczy ale jest ich w miare duzo i caly czas przybywa.

PanZeus

Opublikowano

Szkoda, że dwustronna lista zbanowanych jest :) (uwierz to sporo osó B). Jeśli gra na wh, to w końcu dostanie prezent.

Może jeszcze powiesz jaki jest przedział lvlowy zbanowanych? ;p Mogę się założyć , że głównie 1-20lvl czyli dropki na m1. Mi zbanowaliście już 14 kont xD ale teraz mam taką miejscówkę , że już 2 dzień 3 boty stoją i mają się dobrze.

Opublikowano

Może jeszcze powiesz jaki jest przedział lvlowy zbanowanych? ;p Mogę się założyć , że głównie 1-20lvl czyli dropki na m1. Mi zbanowaliście już 14 kont xD ale teraz mam taką miejscówkę , że już 2 dzień 3 boty stoją i mają się dobrze.

Masz sie czym chwalic ;) grac na privie hard w dodatku na klasyku i nie dawac rady samemu grac :D brawo. Az mi jest smutno jak widze takie osoby. Zycze powodzenia ;) i tym co napisales wlasnie widac ze dobrze sobie z botami radzimy bo 14 masz zbanowanych :D

Opublikowano

Masz sie czym chwalic ;) grac na privie hard w dodatku na klasyku i nie dawac rady samemu grac :D brawo. Az mi jest smutno jak widze takie osoby. Zycze powodzenia ;) i tym co napisales wlasnie widac ze dobrze sobie z botami radzimy bo 14 masz zbanowanych :D

Niby dobrze , ale boty stały często na tych początkowych spotach gdzie lata pełno ludzi i na WH :P  To SQN tak mi boty zabija xD

Opublikowano

No jak wystawił pod M1 gdzie sie grę zaczyna to nie sztuka zbanować. Bo Ci gm co są to tylko po to żeby się Lansowac na M1 że maja Gm a zrobić coś nie ma komu ;)

Az jestem ciekaw co znajdziesz :D bo narazie jedyna krytyka to malo graczy ale jest ich w miare duzo i caly czas przybywa.

PanZeus

Mało graczy + większa polowa leci na DMG mh lub Wh :) I nie pisz mi bajek na PW takich że nic nie działa bo jak chcesz udowodnie Ci że działa wszystko po kolei ;)

Opublikowano

No jak wystawił pod M1 gdzie sie grę zaczyna to nie sztuka zbanować. Bo Ci gm co są to tylko po to żeby się Lansowac na M1 że maja Gm a zrobić coś nie ma komu ;)

Jak kolega przed toba napisal sqn i GetOut banuja na biezaco , Salur banuje przez support i daje nam znac jak ktos cos zglosi ;) banowane postacie sa w roznych przedzialach wczoraj w 15 minut kolo 9 osob na 50+ zostalo zbanowanych za wh ;) a graczy przybywa zamiast spadac. :) PanZeus

Opublikowano

naobiecywaliscie reklamy u niewiadomo kogo a c**j z tego wyszedl nie polecam + jeszcze z opoznieniem beka

Kazdy post to samo :D napisales raz i ci nie wystarcza. Obiecalismy coraz to wieksza reklame o jest coraz wieksza, z kazdyn dniem nagrywa wiecej youtuberow i z kazdym dniem ilosc graczy rosnie. Raz wejdziesz na serwer to juz nie wyjdziesz :D

Ps: na poprzedniej stronie pisalem dlaczego wiecej youtuberow jest z dnia na dzien i dlaczego wiecej bedzie wraz z startem ISa :)

Opublikowano

jakos gralem i bardzo chetnie wyszedlem :)

Pare stron temu pisales to samo co teraz a wiec jak skonczyles grac to chyba nie ma sensu bym z toba pisal ;)

IS bedzie odpalony jutro wieczorem raczej albo sobota rano :)

PS: Już niedługo na serwerze (proszę nie pisać, że sklepy są od tej czy od innej osoby, że mają bugi itp jak nie wiecie):

post-1412082-0-90889200-1444942936_thumb.png

Opublikowano
Przerwa konserwacyjna - 16.10.2015, (00:30 - 00:35):

- Poprawa Badań Biologa - Konary (teraz dropimy je po kilka naraz),

- Poprawa cen budowli gildyjnych,

- Poprawa HP Charona,

- Poprawa DMG Motłocha Azraela,

- Zmniejszenie dropu konarów,

- Zmniejszenie dropu z Mini-Bossów w M1,

- Usunięto nadmierny drop Yang z Wierzboluda,

- Usunięto podwójny drop Kamienia Duchowego z Bossa w Czerwonym Lesie,

- Usunięto podwójny drop Zasuszonych Głów z Ripera,

- Dodanie Zaklęcia Zmiany Płci do Handlarki Różności,

- Dodanie dropu Kamieni Duchowych z Ripera,

- Dodanie dropu Forsy, Zmianek / Dodań oraz Peleryn Męstwa z Mini-Bossów w M2.

Niektóre zmiany mogą nie istnieć jeszcze w waszych klientach gry.

HP mobów może być źle pokazywane! - Wszystko wam się zaktualizuje gdy już opublikujemy patcher.

Opublikowano
Przerwa konserwacyjna - 17.10.2015, (00:30 - 00:35):

- Możliwość stakowania Kamieni Duchowych,

- Możliwość stakowania Instrukcji Jazdy konnej,

- Poprawa czytania Instrukcji Jazdy Konnej,

- Poprawa NNO,

- Poprawa cen kowali gildyjnych,

- Blokada wnoszenia Map oraz Skrzyń na drugie piętro w DT.

Niektóre zmiany mogą nie istnieć jeszcze w waszych klientach gry.

HP mobów może być źle pokazywane! - Wszystko wam się zaktualizuje gdy już opublikujemy patcher.

Opublikowano

Ciągle tylko mówicie o tym is'e, a przecież on do szczęścia nikomu nie jest potrzebny ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...