Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PanZeus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kilku minutowy poślizg był spowodowany atakami DDoS, adresy IP zostały wycięte i serwer już działa.

Pozdrawiam, system-dev.

1977114309277781373321.png

Protected by system-dev

GG: 28952858

Opublikowano

działa wam serwer?

Cały czas lecą potężne ataki DDoS, cały czas monitorujemy i staramy się ustabilizować serwer.

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Zasysam clienta, niedlugo beda czity.

ps. ile online?

Jak będą "czity" to polecą baniki :D 

Co do ilości osób to jest duużo :P

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Opublikowano

Jak będą "czity" to polecą baniki :D

Co do ilości osób to jest duużo :P

Jedynie za co mogą być bany to za wh, a za dmg a już na pewno nok, nie będzie banów(+ auto clicker)

Spokojnie będzie można cheatować, client pobrany, do roboty(zaraz download).

Opublikowano

Jedynie za co mogą być bany to za wh, a za dmg a już na pewno nok, nie będzie banów(+ auto clicker)

Spokojnie będzie można cheatować, client pobrany, do roboty(zaraz download).

Nie bądź taki pewny siebie kolego, banować będziemy za każde nielegalne oprogramowanie :). Pozdrawiam.

Opublikowano

No to do roboty, rób to szybciej to szybciej cię zbanują "Hakerze" buahhahahaha.

Cisne na wh od startu i jeszcze bana nie dostałem jak to możliwe Homix rób czity bo ludzie czekaja :)

Opublikowano

Możecie wreszcie wypowiedzieć się na temat reklamy? Kto będzie nagrywał itp?

Możecie wreszcie wypowiedzieć się na temat reklamy? Kto będzie nagrywał itp?

Opublikowano

Listę nagrywających damy, jak załatwimy na 100% tych co chcemy by u nas nagrywali, trochę cierpliwości.

Ty się weź za serwer bo ciśne na wh od startu i ta twoja pseudo administracja nie umieją mnie zbanować :) Kto chce Wh pisać na PW

Opublikowano

Błąd łączenia jest? 

Wszystko jest w porządku.

Opublikowano

Paczka cheatów Nevaria.pl

http://www4.zippyshare.com/v/1DygFbHL/file.html

https://www.virustotal.com/pl/file/5c0a9a3802ec4792eacf2bbde9380025c2f741592b86d37f9d34097340046483/analysis/1444414314/

Za WH ewentualnie DMG można wyłapać bana, ale na nok(Nie odpychanie z konia), jest 100% gwarancji, że nie dostaniemy bana.

Miłej gry.

Podziękowała. Serwer jak serwer. Nic ciekawego - "stary" metin. To stwierdzenie jest coraz popularniejsze w tym dziale.

Polecam jedynie ze względu na PanaZeusa w teamie, reszta to "coomple". #wcj5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...