Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascarial.pl

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 390
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mała notka końcowa ode mnie.. Właścicielem projektu jest Rafał aka Multi-DC, nie mam z Reworkiem nic wspólnego, także proszę nie wypisywać do mnie na PW. Wszystkie informacje kierować możecie do Multi-DC, a także Flourine czy Nixo, formalnie administracji projektu Ascarial Rework.

Opublikowano

Mała notka końcowa ode mnie.. Właścicielem projektu jest Rafał aka Multi-DC, nie mam z Reworkiem nic wspólnego, także proszę nie wypisywać do mnie na PW. Wszystkie informacje kierować możecie do Multi-DC, a także Flourine czy Nixo, formalnie administracji projektu Ascarial Rework.

He he największy ++++ że Azprime nie ma nic wspólnego... ufff.

571811439657432513510.png

Opublikowano

Likan miał być na reworku u adriana. U nas go nie będzie.Stawiamy dawne s1 z ulepszeniami a likan by to tylko zepsuł.

A jakieś uzasadnienie? Report.

Kolejny bez uzasadnienia, report :v

Report  :yay:

Możesz mnie reportować do usranej śmierci.  :ass:

Nie grajcie na tym serwerze, bo padnie przez tego imbecyla ( jak każdy jego serwer ) Tu też będziesz dawał navi kolegom za doładowania?

­

Opublikowano

Report  :yay:

Możesz mnie reportować do usranej śmierci, szczeniaku. :ass:

Nie grajcie na tym serwerze, bo padnie przez tego imbecyla ( jak każdy jego serwer ) Tu też będziesz dawał navi kolegom za doładowania?

­

Jeśli chodzi o dostęp do bazy to posiadam go tylko i wyłącznie ja. 

Pozdrawiam

Opublikowano

Mam nadzieje, że nie bedziecie jak stara administracja :X

Jeśli chodzi o dostęp do bazy to posiadam go tylko i wyłącznie ja. 

Pozdrawiam

Nic nowego, każdy tak mówi ;) a nowy gm przyliże troche dupe i już będzie miał ten dostęp :)

Opublikowano

Smutne jest to że tak dobry serwer na początku, się zepsuł. 

s2 które było trudniejsze ale i tak fajnie się na nim grało też padło.

i teraz rework z nową ekipą zobaczmy ostatnia szansa dla Ascariala :(

Opublikowano

Mam nadzieje, że nie bedziecie jak stara administracja :X

Nic nowego, każdy tak mówi ;) a nowy gm przyliże troche dupe i już będzie miał ten dostęp :)

W projekt inwestuje nie tylko pieniądze ale też czas, nie pozwolę aby gracze stracili przez moją głupotę wiec możesz być pewny że nic złego się nie stanie.

Opublikowano

W projekt inwestuje nie tylko pieniądze ale też czas, nie pozwolę aby gracze stracili przez moją głupotę wiec możesz być pewny że nic złego się nie stanie.

Mam nadzieje, że tego nie spierdolisz 3mam kciuki żeby wszystko wypaliło :D powodzenia!

Opublikowano

Czekam na owocne efekty :3

Opublikowano

forum.ascarial.pl - jest juz dostępne.  Zapraszam do dyskusji !

ts-world.eu -- zapraszam na teamspeak do strefy Ascarial gdzie będę odpowiadał na pytania odnośnie serwera.

Kanały gildyjne czekają!

Jeśli chcesz być na bieżąco zachęcam do polubienia naszego fanpage na facebooku. 

https://www.facebook.com/ascarial

Opublikowano

Polecam server ze względu na dwóch gałganiarzy flourine & nixa.

Oby wam wyszło bo Ascarial sam w sobie jest dobrym serverem.

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Polecam, życzę powodzenia z serwerem :)

Forum jeszcze dzisiaj powinno wystartować, to się zobaczy jak szybko to zrobię :D

Opublikowano

żal PL

powiem tak..

kupiliście pliki od Azprime i chcecie nachapać się hajsu

NIE POLECAM

Tym bardziej że już niedługo startuje dużo lepszy serwer (xxx) więc szkoda czasu na tego kotleta bo patrząc na ™ max tydzień.  :yay:

Opublikowano

żal PL

powiem tak..

kupiliście pliki od Azprime i chcecie nachapać się hajsu

NIE POLECAM

Tym bardziej że już niedługo startuje dużo lepszy serwer (Gantia) więc szkoda czasu na tego kotleta bo patrząc na ™ max tydzień.  :yay:

Co to ta Gantia? Bo nie słyszałem, a taki dobry podobno.

########

stary ascarial ze sklepami, dobrze rozumiem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...