Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

@MistrzMaster

Ogolnie to... Pobieralem 3 razy to najnowsze :v A ostatnie podrzucil mi znajomy ktoremu bot chodzi;/ Nwm co sie zjebalo ale ewidentnie cos jest nie tak... ;-; Podasz dokladny link z ktorego mam to zassac? Bylbym wdzieczny :3

@Edit zassalem tego z glownego tematu 4 raz i jest ta sama data modyfikacji. Dodam tylko ze mialem format wczoraj wiec nie wiem jakim prawem modyfikacja jest z 2015 xD

Edytowane przez Aileri
Opublikowano (edytowane)

Czyli twierdzisz ze jakis program modyfikuje plik?

@Edit: Date rzeczywiscie edytowal Avast . Wylaczylem go i wypakowalem program tylko nadal jest ten sam blad;/ Myslisz ze mogl zablokowac pewne funkcje programu przy pobieraniu paczki?

@2Edit: Pobralem bez Avasta nadal ten sam problem. pomimo zmiany daty ostatniej modyfikacji ;/ 

Edytowane przez Aileri
Opublikowano

Nie mam pojecia co sie zjebalo xD Dodam tylko ze przed formatem razem z Avastem i 21909213 innymi programami bot dzialal jak nalezy ;-; Kaplica . No nic dzieki za pomoc najwyzej nie pogram na bocie :P

Opublikowano (edytowane)

Jestem za tylko pytanie dlaczego nie znajduje "wejscia procedury _except1" Nie jestem znawca c++ dlatego wole raczej nie kombinowac w spekulacjach i zostawic to Tobie ;/ Pobralem najnowszego redista dla mojego systemu (64-bitowy) i nadal nic ;/ Nie powiem troche mi to przeszkadza bo jednak kont na bb jest sporo. Jakis pomysl jeszcze co moglbym zrobic ? 

@Edit: nie wiem jak i dlaczego ale moj komputer ma non stop ochote sie aktualizowac. Przy kazdym resecie ma aktualizacje xD Sprobuje jeszcze raz to skutku moze cos sie wgra co zdola pomoc :P 

Edytowane przez Aileri
Opublikowano (edytowane)

Okej sprobuje kompletnie wyjebac zapore i avasta w trakcie  pobierania jak i odpalania :)

@Edit: Nic nie dalo. Kaplica. Znajac zycie brakuje mi jakiegos programu ktory byl a ktorego teraz nie ma xD Bo nic nowego nie pobieralem :P 

Edytowane przez Aileri
Opublikowano (edytowane)

@Aileri

Nie, to błąd spowodowany nieprawidłową .dll Qt5Widgets.dll... To nie ma nic wspólnego z jakimiś programami, już chyba trzeci raz o tym pisze, popatrz na datę modyfikacji tego pliku...

Edytowane przez MistrzMaster

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano (edytowane)

Okey ... Zobaczym co to da :P

Nic nie dalo. Chyba czeka mnie 2gi format albo czekanie na update xD No nic KAPLICA :D

@Edit: Format do kompletnego 0. Pobrane jedynie 2 programy. W tym chrome i winrar. Po czym pobralem bota. Nadal ten sam problem... ;-; Ja juz nie wiem co moze mnie uratowac ;/

Edytowane przez Aileri
Opublikowano

@Daniel1022

Jeśli taroty są w pierwszej zakładce to aktualnie nie można, natomiast jeśli są w drugiej lub trzeciej (główny, różne) to tak, w zakładce healing wybierasz overtime i wpisujesz delay.

Niestety to tylko uzyje a nie zalozy tarota ;s