Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngL!QuiD.

Raczej szkoda czasu

@JDaniel1

Owszem, napisałem o GMie, nie o zwykłym graczu jak pan 4 posty wyżej.

Planuje dodać w dalekiej przyszłości jakiegoś BB bota/ cp bota może jakiegoś autobuyera z nosbazaru ale nie ma co planować na zaś, najpierw trzeba naprawić wszystkie bugi

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Uczeń
Opublikowano (edytowane)

Opcja "walk with pet nie działa". Bardzo duzo poprawiłeś od ostatniej wersji, poprzednie wersje działały mi średnio, nawet wolałem boty które tylko wciskają spację. Naprawdę najlepszy bot jaki widziałem na tym forum :D

PS. Zapisy profilów także nie działają :/

Edytowane przez lib
18706.png
Opublikowano

Opcja "walk with pet nie działa". Bardzo duzo poprawiłeś od ostatniej wersji, poprzednie wersje działały mi średnio, nawet wolałem boty które tylko wciskają spację. Naprawdę najlepszy bot jaki widziałem na tym forum :D

PS. Zapisy profilów także nie działają :/

Działają , ustawiasz bota jak chcesz , wpisujesz nazwe dla profilu i klikasz save - czasem jest bug że nie da się kliknąć listy , wtedy po prostu wpisujesz nazwe którą zapisałeś i dajesz load , ogarnięcie tego zajeło mi chwile czasu :p

Uczeń
Opublikowano

Zauważyłem, że czasem bot bot podchodzi do moba uderza go raz i staje w miejscu, nadal je przekąski jak hp spadnie poniżej wartości którą ustawiłem. Jak mam NT odpalone w tle z botem i czasem zerkam na nie to wystarczy, że klikne spacje i bot sie naprawia.

18706.png
Uczeń
Opublikowano (edytowane)

@MistrzMaster

wojownikiem bez sp i na sp1

PS. najczęściej tak się dzieje gdy atakuje mandry albo chomiki

Edytowane przez lib
18706.png
Opublikowano

A więc tak bot ma poważnego buga i po jakimś czasie plik ustawień sam z siebie uszkadza się i nie zbiera lootu , bo jak ustawiłem wszystko od nowa na czysto działało , bot lubi się wieszać np. odpalam start chodzi tylko i trzeba relogin robić albo kombinować start/stop resetując różne ustawienia. Mimo wszystko dziękuje za bota :)

Opublikowano

Propozycja od mojego znajomego:

Czy mógłbyś dodać funkcję która, gdy podczas stoję w groszkach nie ruszała się z miejsca? 

­

Opublikowano

U mnie jest coś stylu "DLL loaded, have fun!" a później nic się nie wyświetla. Jakieś pomysły?

Spróbuj uruchomić NosTale przez administratora.

­