Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Castios.eu (rework) rozdawanie eq , UPADEK ! :)

sHaki`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NO ŁADNIE.

Wróciłem. To tak ...

Osoby które pisały że zachowałem się nie fair w obec administracji , chciałbym Wam przypomnieć że wszystko było spoko póki nie dodałem na forum Castiosa tematu pt "Balans klas" wypisałem tam co głównie jest do zrobienie i że jak crime nie ogarnie to odejdzie jeszcze więcej ludzi. 

Gdy wbiłem dziś koło godziny 14 na komputer otrzymałem wiadomość od Nukey'a ( Kacper ) o następującej treści ( cz1. http://scr.hu/7ruj/ji88q

, cz2. http://scr.hu/7ruj/adtsk, cz3  http://scr.hu/7ruj/p4p2s . Tak własnie przebiegła nasza rozmowa. 

( z rozmowy dowiedziałem się że przez napisany temat , dostałem bana na forum na koło 50lat , oraz perm in game )

Myślę że już chyba rozumiecie , nie myślcie sobie że wystawiam pracodawcę , jeżeli on jest uczciwy wobec mnie ja jestem uczciwy wobec niego. 

Serdecznie pozdrawiam  :)

aa tak "ps" 

@Crime Tak oczywiście płacił Ci paypalem za SM rozumiem nic dziwnego , lecz czy za paypal można kupić LVL ? ;O

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NO ŁADNIE.

Dzięki , jestem troszkę podenerwowany... i starałem się napisać to jak najszybciej. ( jestem dysortografem , mam jeszcze drobne problemy z ortografią )

Ktoś coś o TS3 pisał to IP dam na pw !

­

2u8w8y9.png

Lajki miło widziane <3

­

Opublikowano

Przy tworzeniu sygnatury dla serwera Avisia pliki graficzne Tanavisa nawet na moment nie były otwierane.

Zostałem poproszony o stworzenie syngatury podobnej, i sygnaturę podobną wykonałem. Nie korzystałem ze wsześniej stworzonego stylu. Tworzyłem zupełnie nowy.

Nie zagłębiając się w szczegóły - zachowana jest czcionka i kolorystyka - czyli wytyczne klienta. System światła, ramek i styl tekstu jest już inny.

Jednak, że Ty jako grafik powinieneś odmówić robienia pracy, która jest niemal identyczna jak praca dla byłego klienta! Jak dla mnie zachowałeś się bardzo nieprofesjonalnie...

Opublikowano

DAWAĆ PVP KU**Y XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

EJ TAK CZYTAM, I POWIEM WAM ZE DOBRE TE HISTORIE, DAWAC DALEJ

W OGOLE TO NIECH MI KTOS WYTLUMACZY JAKIM CHUJEM TEMAT ZSZEDŁ NA JAKĄŚ GRAFIKE, LOL :yay:

BTW. WY SERIO MACIE PROBLEMY Z CZYTANIEM, WIĘKSZOŚĆ SERWER ROZDAJE EKWIPUNEK NA PRAWO I LEWO A WY NAWET O TYM NIE WIECIE, SAM @sHaki` DOSTAŁEŚ ODE MNIE Z 3KSM (ALBO I WIĘCEJ) - PRZEZ TO NAWET BYŚ POŁOWY EKWIPUNKU NIE ZROBIŁ. (DOSTAŁ ZA BETE, I ZA GRAFIKE NA FP KTÓRĄ SAM CHCIAŁ ZROBIĆ), JUŻ OD CASTIOSA V1 NIE PRZEJMUJE SIE TAKIM GOWNEM BO JAKIM TRZEBA BYĆ PODLUDZIEM^^

(TAK, CAPS - JESTEM Z*******Y I MOGE)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Przy tworzeniu sygnatury dla serwera Avisia pliki graficzne Tanavisa nawet na moment nie były otwierane.

Zostałem poproszony o stworzenie syngatury podobnej, i sygnaturę podobną wykonałem. Nie korzystałem ze wsześniej stworzonego stylu. Tworzyłem zupełnie nowy.

Nie zagłębiając się w szczegóły - zachowana jest czcionka i kolorystyka - czyli wytyczne klienta. System światła, ramek i styl tekstu jest już inny.

ty też jesteś dobry :D żeby dawać praktycznie taki sam styl jaki wykonałeś dla innego serwera co z tego że miał być podobny to nie znaczy że ma być praktycznie "identyczny" można było wiele innych rzeczy zastosować ale co fakt ta sygnatura dla Avisia jest okropnie zrobiona zero jakiś drobnych elementów które mogły by cieszyć oko :) 

DAWAĆ PVP KU**Y XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

EJ TAK CZYTAM, I POWIEM WAM ZE DOBRE TE HISTORIE, DAWAC DALEJ

W OGOLE TO NIECH MI KTOS WYTLUMACZY JAKIM CHUJEM TEMAT ZSZEDŁ NA JAKĄŚ GRAFIKE, LOL :yay:

temu panu już podziękujemy  :makka:  :makka:  :makka:

Opublikowano

temu panu już podziękujemy  :makka:  :makka:  :makka:

tobie to podziękowali przy porodzie :makka:  :makka:  :makka:

#topic

ma ktoś więcej screenów, rozmów?

Opublikowano

tobie to podziękowali przy porodzie :makka:  :makka:  :makka:

#topic

ma ktoś więcej screenów, rozmów?

podziękowali ale mojej mamie że urodziła takie piękne dziecko i może się ono cieszyć światem zewnętrznym a nie patrzeć 24/7 na komputer robić serwery metin2 które padają i pisać czy ktoś ma więcej scren'ów aby potem powiedzieć że jest to kłamstwo i fikcja  :makka:  :makka:  :makka:  :makka:  :makka:  twojemu ojcu za nocne eskapady do twojego łóżka podziękowali w sądzie  :gaaay:  (soory że musiałem zniżyć się do takiego poziomu ale ta rozmowa mnie do tego doprowadziła ;*() 

Opublikowano

podziękowali ale mojej mamie że urodziła takie piękne dziecko i może się ono cieszyć światem zewnętrznym a nie patrzeć 24/7 na komputer robić serwery metin2 które padają i pisać czy ktoś ma więcej scren'ów aby potem powiedzieć że jest to kłamstwo i fikcja  :makka:  :makka:  :makka:  :makka:  :makka:  twojemu ojcu za nocne eskapady do twojego łóżka podziękowali w sądzie  :gaaay:  (soory że musiałem zniżyć się do takiego poziomu ale ta rozmowa mnie do tego doprowadziła ;*() 

Oj nie szalej... ego :O

Crime już nie wie co pisać xD

­

2u8w8y9.png

Lajki miło widziane <3

­

Opublikowano

Oj nie szalej... ego :O

Crime już nie wie co pisać xD

­

MWPCkzo.png\0B0lwcF.pngs9cX71S.png

mam tego jeszcze więcej T_T

btw. chcecie ciekawostke? styl ktory uzywa SHAKI GRAPHIC XDDDDDDDDDDD jest podjebany z loga castiosa w bodajze czerwcu, czemu wszedzie masz taki sam styl? (chodzi o napisy)  :s

Opublikowano

MWPCkzo.png\0B0lwcF.pngs9cX71S.png

mam tego jeszcze więcej T_T

Żeś pokazał SS tyle się gracze dowiedzieli że po prostu ... właśnie teraz pokazujecie klasę jaką reprezentujecie kłócicie się o byle co ja się dziwie że jeszcze masz dostęp do publikowania serwerów metin2 na tym szanownym forum jakim jest MPC (bezbeki  :makka:  <3  :makka: ) ale wkrótce powinno się to zmienić oszukiwanie graczy oraz doprowadzanie serwera do ruiny tylko przez swoją głupotę świadczy o dziecinnej administracji jak i gównianej fryzurze  :ass:

Opublikowano

Żeś pokazał SS tyle się gracze dowiedzieli że po prostu ... właśnie teraz pokazujecie klasę jaką reprezentujecie kłócicie się o byle co ja się dziwie że jeszcze masz dostęp do publikowania serwerów metin2 na tym szanownym forum jakim jest MPC (bezbeki  :makka:  <3  :makka: ) ale wkrótce powinno się to zmienić oszukiwanie graczy oraz doprowadzanie serwera do ruiny tylko przez swoją głupotę świadczy o dziecinnej administracji jak i gównianej fryzurze  :ass:

Marzę o tym, by przeczytać posta od pana Makina pt.: "Serwery Crime nie są u nas mile widziane".

@Lord Makin

Zastanawia mnie jedno: Obrażając @Crime. na forum Castiosa nic się nie stało, a ludzie wytykający zły balans klas byli banowani, a próba odwołania mogła zakończyć się banem "in game". Crime, tak trudno się, ku**a, przyznać do błędu? Że spie***liście balans klas? Tak trudno napisać, że "sorry, ale nie wyszło nam to" zamiast banować ludzi, którzy ładowali w IS?

Opublikowano

Polska to serio cebulandia.. Przecież widać, że to i tak na odwal było robione albo bieda nie wybiera hmmm... ._. Kierował się ? A co rozumu i swojej inwencji nie ma ? jaki właściciel taki będzie serwer zgapiony huehue :DxDB)

O sygnaturkach rozmawiajcie na PW, ten temat dotyczy czego innego. ;)

Opublikowano

Co w nich złego ? to chyba było przed tym jak PredatorWP dostał ten lvl...

­

2u8w8y9.png

Lajki miło widziane <3

­

Opublikowano

Haha kuffa odjebali! :D

To ja Asfen k***a krul Asfen nie rozdawałem na swoich serwerach itemów!

A ty Imaguś and Kacper aka Nukey rozdajecie itemy? Wstyd jeszcze 2 raz się popisaliście teraz wam radzę jak mi nie robić serwera, lub zmienić nicki hyhy. :P :D  :lenny:

53594961070274399019.png

Opublikowano

Marzę o tym, by przeczytać posta od pana Makina pt.: "Serwery Crime nie są u nas mile widziane".

@Lord Makin

Zastanawia mnie jedno: Obrażając @Crime. na forum Castiosa nic się nie stało, a ludzie wytykający zły balans klas byli banowani, a próba odwołania mogła zakończyć się banem "in game". Crime, tak trudno się, ku**a, przyznać do błędu? Że spie***liście balans klas? Tak trudno napisać, że "sorry, ale nie wyszło nam to" zamiast banować ludzi, którzy ładowali w IS?

Nie przypominam sobie sytuacji żeby osoba która wypomniała nam błąd została zbanowana. (oczywiście nie licząc autora tematu)

Haha kuffa odjebali! :D

To ja Asfen k***a krul Asfen nie rozdawałem na swoich serwerach itemów!

A ty Imaguś and Kacper aka Nukey rozdajecie itemy? Wstyd jeszcze 2 raz się popisaliście teraz wam radzę jak mi nie robić serwera, lub zmienić nicki hyhy. :P :D  :lenny:

Nie?

Opublikowano

Nie przypominam sobie sytuacji żeby osoba która wypomniała nam błąd została zbanowana. (oczywiście nie licząc autora tematu)

A ja?

Opublikowano

A ja?

A Ty już nie jesteś zainteresowany unbanem, co sam mi pisałeś, w dodatku najeżdżasz na mnie, zluzuj trochę i dopiero próbuj pisać.  ;)

Opublikowano

A Ty już nie jesteś zainteresowany unbanem, co sam mi pisałeś, w dodatku najeżdżasz na mnie, zluzuj trochę i dopiero próbuj pisać.  ;)

W dupie mam tego unbana, nie będę grał na gównie, ale mam prawo wiedzieć, za co mam. Za bycie niewygodnym?

Opublikowano

@Crime jak możesz napisz za co zostałem zbanowany na 50 lat na forum i w grze.

Za brak szacunku do administracji, szpanerstwo i inne - przez co pokazałeś klasę tym tematem, gratuluje wpierdalania kolegi którego znasz od castiosa v1 lub jeszcze dalej (nie mowa tu o mnie), takiego kurestwa* nie cierpię i nawet nie pisz do mnie bo mam Cię zablokowanego na większości, w dodatku jakbym przekopał archiwum to też znajdę fajne screeny.

W dupie mam tego unbana, nie będę grał na gównie, ale mam prawo wiedzieć, za co mam. Za bycie niewygodnym?

Zaraz, czegoś tu nie rozumiem.. to po co pytasz za co masz bana skoro masz go w dupie?

Nie grasz na gównie a siedzisz tu od około 5 godzin gdzie ja to w większości przespałem?

No to nieźle masz w życiu, strzałka.  :ok:

*- przepraszam szanowną administracje że użyłem wulgaryzmu:(

Opublikowano

Zaraz, czegoś tu nie rozumiem.. to po co pytasz za co masz bana skoro masz go w dupie?

Nie grasz na gównie a siedzisz tu od około 5 godzin gdzie ja to w większości przespałem?

No to nieźle masz w życiu, strzałka.  :ok:

Ponieważ CHCĘ wiedzieć, znać OFICJALNY powód. Bo na chwilę obecną powód jest taki: "nie był zafascynowany serwerem, nie lubimy go (z poprzedniej oddsłony), więc zbanowaliśmy go za WH, nikt nie wie, że nie czitował, czysta akcja", PONIEWAŻ na MPC forum pytałem się o "czity" na Castio. Ładnie masz na bani, bez pozdrowień.

Opublikowano

Ponieważ CHCĘ wiedzieć, znać OFICJALNY powód. Bo na chwilę obecną powód jest taki: "nie był zafascynowany serwerem, nie lubimy go (z poprzedniej oddsłony), więc zbanowaliśmy go za WH, nikt nie wie, że nie czitował, czysta akcja", PONIEWAŻ na MPC forum pytałem się o "czity" na Castio. Ładnie masz na bani, bez pozdrowień.

To mój serwer, mogę Cię zbanować nawet za samo wejście więc skończ płakać i swoje argumenty poprzyj dowodami a nie pitu-pitu setny raz.

Widzisz, kolejny raz wygrałem.  :yay:

Opublikowano

To mój serwer, mogę Cię zbanować nawet za samo wejście więc skończ płakać i swoje argumenty poprzyj dowodami a nie pitu-pitu setny raz.

Widzisz, kolejny raz wygrałem.  :yay:

Widzisz. Skoro banujesz mnie tylko dlatego, że Ci nie odpowiadam - jesteś zerem. I właśnie w tym momencie to TY przegrałeś, ludzie zobaczą, że przyznałeś się do banowania ludzi, którzy ci nie pasują, pogrążyłeś się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...