Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Castios.eu (rework) rozdawanie eq , UPADEK ! :)

sHaki`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzisz. Skoro banujesz mnie tylko dlatego, że Ci nie odpowiadam - jesteś zerem. I właśnie w tym momencie to TY przegrałeś, ludzie zobaczą, że przyznałeś się do banowania ludzi, którzy ci nie pasują, pogrążyłeś się.

Nie, osobiście banowałem osoby za waithacki i podobne wspomagacze.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie, osobiście banowałem osoby za waithacki i podobne wspomagacze.

Mhm, a dowodów nie ma, nie? Nie dałeś bo nie zdążyłeś podrobić?

Opublikowano

Mhm, a dowodów nie ma, nie? Nie dałeś bo nie zdążyłeś podrobić?

Dowody są w dziale archiwum (support), a jak sprawdzałem osoby dorywczo w grze to nie miałem po co nagrywać.

PS. To nie jest cała prawda o mnie, tylko o tym że nie chce Cię na serwerze, coś jeszcze?

Opublikowano

Dowody są w dziale archiwum (support), a jak sprawdzałem osoby dorywczo w grze to nie miałem po co nagrywać.

PS. To nie jest cała prawda o mnie, tylko o tym że nie chce Cię na serwerze, coś jeszcze?

Nie chcesz mnie na serwerze bo co? Bo sobie grałem jak normalny człowiek? Pie***lnij się w ten pusty łeb i skończ robić serwery, ośmieszasz tymi syfami polską stronę privów.

Opublikowano

Nie chcesz mnie na serwerze bo co? Bo sobie grałem jak normalny człowiek? Pie***lnij się w ten pusty łeb i skończ robić serwery, ośmieszasz tymi syfami polską stronę privów.

Jak na ten moment to Ty się ośmieszasz, siedzisz tutaj kilka godzin a nawet porządnego argumentu nie potrafisz podać.

Kobieta zmienną jest;

Nie chcesz mnie na serwerze bo co? Bo sobie grałem jak normalny człowiek?

Kilka sekund później;

skończ robić serwery

Opublikowano

Jak na ten moment to Ty się ośmieszasz, siedzisz tutaj kilka godzin a nawet porządnego argumentu nie potrafisz podać.

Kobieta zmienną jest;

Kilka sekund później;

Człowieku. Przeczytaj cały temat, potem się wypowiadaj.

Argumenty, czyli to, co mam Ci do zarzucenia - podałem. Zrobił to także @sHaki`

Opublikowano

Człowieku. Przeczytaj cały temat, potem się wypowiadaj.

Proponowałbym to raczej Tobie, bo totalnie nie wiesz o co biega i gubisz się w tym co piszesz.

Opublikowano

Proponowałbym to raczej Tobie, bo totalnie nie wiesz o co biega i gubisz się w tym co piszesz.

Cóż za zmiana stylu wypowiedzi. Starszy brat usiadł do kompa, czy ruszyłeś mózgiem?

Opublikowano

Cóż za zmiana stylu wypowiedzi. Starszy brat usiadł do kompa, czy ruszyłeś mózgiem?

Myślałem nad tym aby was cisnąć dalej, bo to w sumie śmieszne, ale walka na zwykłe posty jakoś daje mi bardziej satysfakcje przed snem.  ^^

Opublikowano

Myślałem nad tym aby was cisnąć dalej, bo to w sumie śmieszne, ale walka na zwykłe posty jakoś daje mi bardziej satysfakcje przed snem.  ^^

Gdybyś nie był winny, nie cisnąłbyś wgl. Szach i mat.

Opublikowano

Gdybyś nie był winny, nie cisnąłbyś wgl. Szach i mat.

Lol, wskaż mi serwer na którym nie ma przekrętów, no w sumie o tych perłach nie wiedziałem a sHakiemu po prostu za dużo informacji czasami pisałem. :)

A Predrator sam mi pisał żebym mu cofnął ekwipunek i że wszystko wyjaśni, już w sumie nie kazałem mu bo nie ogarniam ludzi którzy na siłę próbują udupić serwer na którym jeszcze mieli przywileje, no ale tyle z waszej gry, serwer jest czysty na ten moment a ja mam nauczkę żeby nie odpisywać graczom na GG.  :((

W dodatku ciekawostka: Od założenia tego tematu na fanpejdżu przyszło około 30 lajków. xD

Opublikowano

Haha kuffa odjebali! :D

To ja Asfen k***a krul Asfen nie rozdawałem na swoich serwerach itemów!

A ty Imaguś and Kacper aka Nukey rozdajecie itemy? Wstyd jeszcze 2 raz się popisaliście teraz wam radzę jak mi nie robić serwera, lub zmienić nicki hyhy. :P :D  :lenny:

giphy.gif

KRUL ASFEN WSTAŁ Z NIEDOWIERZANIEM, ON NIE ROZDAWAŁ ITEMÓW A WY TAK.

KRULU ASFENIE JESTES WZORCEM DO NASLADOWANIA!!!!!!!

Opublikowano

Lol, wskaż mi serwer na którym nie ma przekrętów, no w sumie o tych perłach nie wiedziałem a sHakiemu po prostu za dużo informacji czasami pisałem. :)

A Predrator sam mi pisał żebym mu cofnął ekwipunek i że wszystko wyjaśni, już w sumie nie kazałem mu bo nie ogarniam ludzi którzy na siłę próbują udupić serwer na którym jeszcze mieli przywileje, no ale tyle z waszej gry, serwer jest czysty na ten moment a ja mam nauczkę żeby nie odpisywać graczom na GG.   :((

W dodatku ciekawostka: Od założenia tego tematu na fanpejdżu przyszło około 30 lajków. xD

Czyli się przyznajecie do przekrętów? :)

Opublikowano

no a k***a pomyśl, co im pozostało innego jak już serwer kappa xD

Chcę przeczytać, jak te barany się przyznają. Nie przeszkadzaj.

Opublikowano

Każdy ma szanse na stworzenie serwera, jednakoż nie zawsze owy serwer okazuje się normalny. Po za bardzo wyrafinowaną rozgrywką której doznałem na serwerze dowiaduję się tutaj rzeczy które mnie smucą. Nie rozumiem tylko jaką mądrość/racje chcecie ustanowić poprzez obrażanie siebie, poprzez nie zbyt przyjemny sposób. Tjah...

Ktoś tutaj bardzo stara się o ujawnienie prawdy o administracji, bądź serwera. 

Wystarczy poczekać...

Nie wiem czy to kappa czy nie, więc rzucę okiem na parę kolejnych komentarzy.

Kappa.

Opublikowano

Niestety żyjemy w takim kraju że poczynając od rządu kończymy na obywatelach, jeden drugiego oszukuje, jeden drugiego okrada, Tylko Polacy robią takie przekręty, sam byłem świadkiem z 2 lata temu na jakimś tam serwerze podszedł do mnie gm i dał mi itemki... no niestety poniżacie się do polityków. Żałosne jest to że w tych czasach nie można znaleźć żadnego normalnego serwera na którym można pograć pół roku i gm ani jednego itemka nie da danemu graczowi. Kradnijcie dalej kase z graczy (serwer na tydzień później off) aż w końcu ktoś się wkurzy 

a Ty @harnaś  też nie jesteś święty, pamiętam akcje z Tobą ^^

base64-aHR0cDovL2kxLmt3ZWprLnBsL3NpdGVfb

za wysoka sygnatura

Opublikowano

To mój serwer, mogę Cię zbanować nawet za samo wejście więc skończ płakać i swoje argumenty poprzyj dowodami a nie pitu-pitu setny raz.

Widzisz, kolejny raz wygrałem.  :yay:

hahahah j****m zbanować tak o gracza za samo wejście najs administracja NIE POLECAM SERWA!

Każdy ma szanse na stworzenie serwera, jednakoż nie zawsze owy serwer okazuje się normalny. Po za bardzo wyrafinowaną rozgrywką której doznałem na serwerze dowiaduję się tutaj rzeczy które mnie smucą. Nie rozumiem tylko jaką mądrość/racje chcecie ustanowić poprzez obrażanie siebie, poprzez nie zbyt przyjemny sposób. Tjah...

Ktoś tutaj bardzo stara się o ujawnienie prawdy o administracji, bądź serwera. 

Wystarczy poczekać...

Nie wiem czy to kappa czy nie, więc rzucę okiem na parę kolejnych komentarzy.

Oni już 3 serwy mieli i na 3ch kappa :D

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Za brak szacunku do administracji, szpanerstwo i inne - przez co pokazałeś klasę tym tematem, gratuluje wpierdalania kolegi którego znasz od castiosa v1 lub jeszcze dalej (nie mowa tu o mnie), takiego kurestwa* nie cierpię i nawet nie pisz do mnie bo mam Cię zablokowanego na większości, w dodatku jakbym przekopał archiwum to też znajdę fajne screeny.

Brak szacunku powiadasz... hmm... po pierwsze bana dostałem przed tym tematem wstawiłem go tylko temu że zbanowałeś mnie zupełnie za nic , jezu nukey dawał co chciałem i ile chciałem xD i nie miałem do niego szacunku no fakt. Tylko szacunku  nie miałem na forum pisząc temat o balansie ? SKORO TAK TO BAN NA FORUM POWINIEN BYC NA dzien/dwa a nie 50 lat , z tego wynika ze jak napiszesz temat na forum o balansie to zostajesz zabanowany na 50 lat i na forum i  w grze ,a co do  "szpanerstwa " byłem tam z shandiem top1 i nie ukrywałem tego a to że sie smiałem z mało inteligentnych na forum to , to jest szpanerstwo ? proszę Cię nie ośmieszaj się -.-

­

2u8w8y9.png

Lajki miło widziane <3

­

Opublikowano

DAWAĆ PVP KU**Y XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

EJ TAK CZYTAM, I POWIEM WAM ZE DOBRE TE HISTORIE, DAWAC DALEJ

W OGOLE TO NIECH MI KTOS WYTLUMACZY JAKIM CHUJEM TEMAT ZSZEDŁ NA JAKĄŚ GRAFIKE, LOL :yay:

BTW. WY SERIO MACIE PROBLEMY Z CZYTANIEM, WIĘKSZOŚĆ SERWER ROZDAJE EKWIPUNEK NA PRAWO I LEWO A WY NAWET O TYM NIE WIECIE, SAM @sHaki` DOSTAŁEŚ ODE MNIE Z 3KSM (ALBO I WIĘCEJ) - PRZEZ TO NAWET BYŚ POŁOWY EKWIPUNKU NIE ZROBIŁ. (DOSTAŁ ZA BETE, I ZA GRAFIKE NA FP KTÓRĄ SAM CHCIAŁ ZROBIĆ), JUŻ OD CASTIOSA V1 NIE PRZEJMUJE SIE TAKIM GOWNEM BO JAKIM TRZEBA BYĆ PODLUDZIEM^^

(TAK, CAPS - JESTEM Z*******Y I MOGE)

Jak to przeczytałem to dostałem raka,nie bierz sie już za serwery bo to parodia a nie serwery

79160594027661829163.png

Opublikowano

Jak to przeczytałem to dostałem raka,nie bierz sie już za serwery bo to parodia a nie serwery

Oo ja tego posta nawet nie widziałem xD hahah 3ksm ? xD 800+300+550 ;p No ale chyba nie dostałem za darmo tak ? 

Jak najbardziej popieram Cię @TuFu x33

haahahha xD

raz , dwa , trzy bana dziś dostajesz ? TY ! 

votp5j.jpg

­

2u8w8y9.png

Lajki miło widziane <3

­

Opublikowano

Nukey Ty pewnie na ts dalej bez micra wbijasz co? Tak jak na 1-wszej odsłonie na ts'ie u Keiuska...chłopak bez mutacji to i micra nie używa :D Ahh ten płacz jak dostawaliście ddosy i was ta pewna osoba trzymała kilka h all wam padalo i pisaliście że kupiliście filtry xdd a i tak serwer padal :D

Nukey a pamietasz jak daliście piórka dla gildii HardToBeGood na pierwszej odsłonie a potem gdy nie grała żadna gildia już to się ogłosili "TOP1"? Czyli dla Hezarona aka Tezarona Hashilla Ero aka ErotycznyJoe, i całej śmiesznej bandzie...ah tak nawet na reworku Twoj "ziomek" Hezaron mam tuta w grze a moda na forum...pozdro koleś nie bierz sie za serwery... Twoje przywitanie na forum "czesc jestem Kacper mam 15 lat"  Next....dawaliscie nawet pety stroje i inne dla Tymka... :D I też wstawil ss na forum. Raz zjeb... i teraz 2 raz nie polecam współpracy z tymi dziećmi... oraz nie polecam serwera. 

Kto grał od początku na 1-wszej odsłonie to wie jaka i czyja gildia była TOP1 oraz co się działo na serwie.

Śmieszne nagranie oraz przerobienie filmiku "Dosia WH" I za to też perma dostała bo ziomek "nagrał"

Nie pozdrawiam by ZuyPrawiczek

obraz.png

Opublikowano

Nukey Ty pewnie na ts dalej bez micra wbijasz co? Tak jak na 1-wszej odsłonie na ts'ie u Keiuska...chłopak bez mutacji to i micra nie używa :D Ahh ten płacz jak dostawaliście ddosy i was ta pewna osoba trzymała kilka h all wam padalo i pisaliście że kupiliście filtry xdd a i tak serwer padal :D

Nukey a pamietasz jak daliście piórka dla gildii HardToBeGood na pierwszej odsłonie a potem gdy nie grała żadna gildia już to się ogłosili "TOP1"? Czyli dla Hezarona aka Tezarona Hashilla Ero aka ErotycznyJoe, i całej śmiesznej bandzie...ah tak nawet na reworku Twoj "ziomek" Hezaron mam tuta w grze a moda na forum...pozdro koleś nie bierz sie za serwery... Twoje przywitanie na forum "czesc jestem Kacper mam 15 lat"  Next....dawaliscie nawet pety stroje i inne dla Tymka... :D I też wstawil ss na forum. Raz zjeb... i teraz 2 raz nie polecam współpracy z tymi dziećmi... oraz nie polecam serwera. 

Kto grał od początku na 1-wszej odsłonie to wie jaka i czyja gildia była TOP1 oraz co się działo na serwie.

Śmieszne nagranie oraz przerobienie filmiku "Dosia WH" I za to też perma dostała bo ziomek "nagrał"

Sam nie rozumiem jak można zrobić taki błąd jak dawanie eq a co dopiero zrobić to drugi raz xD 

­

2u8w8y9.png

Lajki miło widziane <3

­

Opublikowano

Weź się człowieku odnajdź w tym co mówisz bo castios nigdy nie należał do Nukeya, był tylko administratorem, na v1 nie było rozdawania eq, skrypt w stronie był zły i przez to czasami nie dochodziły itemy, pewnie nadal o tym nie wiesz, co?

Również nie pozdrawiam, Crime.

Opublikowano

Weź się człowieku odnajdź w tym co mówisz bo castios nigdy nie należał do Nukeya, był tylko administratorem, na v1 nie było rozdawania eq, skrypt w stronie był zły i przez to czasami nie dochodziły itemy, pewnie nadal o tym nie wiesz, co?

Również nie pozdrawiam, Crime.

Pokaż mi gdzie napisałem że serwer należał do Nukey'a? :D Btw na cześć i chwałę byś mógł pisać nazwę swojego serwera z wielkiej litery oszołomie..

obraz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...