Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Castios.eu (rework) rozdawanie eq , UPADEK ! :)

sHaki`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pokaż mi gdzie napisałem że serwer należał do Nukey'a? :D Btw na cześć i chwałę byś mógł pisać nazwę swojego serwera z wielkiej litery oszołomie..

Już zabrakło Ci hejtów to teraz przyczepiasz się do tego że napisałem nazwę serwera z małej litery?

Na ten moment Ty wychodzisz tutaj na idiotę o poziomie podłogi.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no a k***a pomyśl, co im pozostało innego jak już serwer kappa xD

Jesteś moim królem w tym temacie  xD

Ogólnie to szkoda, bo serwer jest naprawdę fajnie zrobiony, ale w sumie to już każdy wie, że połowa tego serwera dostała navi (sHakus, k***a, sam pisałeś, że tego navi nie dostałeś, a teraz takie rzeczy robisz XDDD), no, może nie połowa serwera, ale połowa Kociaków co najmniej, ogólnie to serwerem pod względem technicznym potrafią się zająć, ale jak już przychodzi co do czego to chujnia na 102, co widać w tym temacie. Grać nadal będę grał, nie wiem jak długo, biję się w m1 i jest spoko.

Opublikowano

Jesteś moim królem w tym temacie  xD

Ogólnie to szkoda, bo serwer jest naprawdę fajnie zrobiony, ale w sumie to już każdy wie, że połowa tego serwera dostała navi (sHakus, k***a, sam pisałeś, że tego navi nie dostałeś, a teraz takie rzeczy robisz XDDD), no, może nie połowa serwera, ale połowa Kociaków co najmniej, ogólnie to serwerem pod względem technicznym potrafią się zająć, ale jak już przychodzi co do czego to chujnia na 102, co widać w tym temacie. Grać nadal będę grał, nie wiem jak długo, biję się w m1 i jest spoko.

Nie wiem kto Ci takich debilnych rzeczy nagadał, ale navi nie dostała ani jedna osoba. :)

Opublikowano

Blokada na CZAT? Za co ? Za to że Wszyscy chcą znać prawdę ?? 
Crime dlaczego z miejsca nie usuniesz z teamu tych co rozdawali rzeczy ???

Opublikowano

Już zabrakło Ci hejtów to teraz przyczepiasz się do tego że napisałem nazwę serwera z małej litery?

Na ten moment Ty wychodzisz tutaj na idiotę o poziomie podłogi.

Nie nie zabrakło łaku...człowieku podłogi to Ty na oczy nie widziałeś bo ciągle, ryj w monitor i piszesz do Nukey'a "Ty i co my teraz im napiszemy?", "Ej no weź obroń nas jakoś bo ludzie nam odejda"...elo

obraz.png

Opublikowano

Nie nie zabrakło łaku...człowieku podłogi to Ty na oczy nie widziałeś bo ciągle, ryj w monitor i piszesz do Nukey'a "Ty i co my teraz im napiszemy?", "Ej no weź obroń nas jakoś bo ludzie nam odejda"...elo

http://prntscr.com/8c6pgs

Szach mat kolego.

Opublikowano

To już przesada. Dostałem blokadę na forum na czat. Jaki jest powód ? Bo zadałem pytanie co to ma znaczyć to rozdawanie itemów ? Przecież wszyscy tu mogą zobaczyć EWIDENTNE dowody...

Opublikowano

Ty nawet nie wiesz co to jest ironia/sarkazm ośle właśnie Ty teraz spadłeś do "poziomu podłogi" pokazując tego ss'a...

No to się zdecyduj co chcesz zobaczyć a nie wmawiasz mi rzeczy które nie istnieją, po prostu niszczę Twoje argumenty. B)

Opublikowano

No to się zdecyduj co chcesz zobaczyć a nie wmawiasz mi rzeczy które nie istnieją, po prostu niszczę Twoje argumenty. B)

Bo nic innego Ci już nie zostało - Ciebie zniszczyli już dawno. Więc po prostu dalej się wydurniasz i uważasz że nic się nie stało, pisząc jakieś bzdury i próbując uratować resztki ,  a na serwie z godziny na godzinę coraz większe pustki. 

P>S - czyścicie forum, itp żeby jakoś "uciszyć" wszystko, ale nie jesteście w stanie , uświadom się z tym ;) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Gościu tamte rzeczy owszem nie istnieją bo serwer padł... B). Ale Hezaron jako wasz ziom ma moda na forum i w grze tuta..przypadek? 2 rangi u jednej osoby? 

obraz.png

Opublikowano

Gościu tamte rzeczy owszem nie istnieją bo serwer padł... B). Ale Hezaron jako wasz ziom ma moda na forum i w grze tuta..przypadek? 2 rangi u jednej osoby? 

Dostał moderatora bo wiem, że ogarnie spam (to było kilka dni po starcie), potem dałem mu TuT'a w grze bo ja sam nie miałem czasu na takie pierdoły - też dał radę, zapomniałem jedynie zdjąć TuT'a z nicku w grze.

Opublikowano

Dostał moderatora bo wiem, że ogarnie spam (to było kilka dni po starcie), potem dałem mu TuT'a w grze bo ja sam nie miałem czasu na takie pierdoły - też dał radę, zapomniałem jedynie zdjąć TuT'a z nicku w grze.

Hmm zapomniałeś zdjąć tuta z nicku? Czyli chciałeś zataić fakt że ktoś ma dostęp do podgladu czyjegoś eq?? I mógł to wykorzystywać podczas pvp kogoś ze swojej gildii z innym graczem np o TOP lub też coś innego..  :) Ty chyba zapomniałeś stanąć w kolejce po mózg..

obraz.png

Opublikowano

Proszenie o itemki, pytanie do @Crime. o rozdawanie itemków + balans = "Twoje konto zostało czasowo zablokowane. Blokada wygaśnie 31 grudzień 2037 - 02:59."

Opublikowano

Hmm zapomniałeś zdjąć tuta z nicku? Czyli chciałeś zataić fakt że ktoś ma dostęp do podgladu czyjegoś eq?? I mógł to wykorzystywać podczas pvp kogoś ze swojej gildii z innym graczem np o TOP lub też coś innego..  :) Ty chyba zapomniałeś stanąć w kolejce po mózg..

Chyba serwery pomyliłeś bo nawet gmowie nie mają podglądu ekwipunku gracza. ^^

Proszenie o itemki, pytanie do @Crime. o rozdawanie itemków + balans = "Twoje konto zostało czasowo zablokowane. Blokada wygaśnie 31 grudzień 2037 - 02:59."

No i co w tym dziwnego?

Opublikowano

Chyba serwery pomyliłeś bo nawet gmowie nie mają podglądu ekwipunku gracza. ^^

Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uważaj bo uwierzę. Nie no teraz to się wykazałeś wiedzą kurde to nieźle...ale na v1 jakoś Blada(MODERATORKA FORUM) miała :) to i nie wcisniesz mi kitu że tutaj nie mają.

obraz.png

Opublikowano

Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uważaj bo uwierzę. Nie no teraz to się wykazałeś wiedzą kurde to nieźle...ale na v1 jakoś Blada miała :) to i nie wcisniesz mi kitu że tutaj nie mają.

Na V1 było ustawione że osoby z "[" czyli np. "[VIP]" "[YT]" etc. miały dostęp do podglądu ekwipunku, nie rozumiem co w tym dziwnego, skarby tam chowałeś?

Tu nie ma, bo klient był robiony od 0, a raczej jego podstawa pythonowa.

#k0z4k

Opublikowano

Chyba serwery pomyliłeś bo nawet gmowie nie mają podglądu ekwipunku gracza. %5E%5E.png

No i co w tym dziwnego?

A no tak, zapomniałem. Możesz mnie zbanować "za samo wejście na serwer". %5E%5E.png

Opublikowano

Na V1 było ustawione że osoby z "[" czyli np. "[VIP]" "[YT]" etc. miały dostęp do podglądu ekwipunku, nie rozumiem co w tym dziwnego, skarby tam chowałeś?

Tu nie ma, bo klient był robiony od 0, a raczej jego podstawa pythonowa.

#k0z4k

A co ma klient do tego? 

obraz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...