Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Castios.eu (rework) rozdawanie eq , UPADEK ! :)

sHaki`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Crime sory ale ZERO sprawiedliwości. Takie zachowanie jest egoistyczne i samolubne, pokazujesz jak wyjebane potrafisz mieć na normalnych graczy którzy tylko chcą wiedzieć co mają znaczyć te przekręty...

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co ma klient do tego? 

A dużo, dzięki niemu masz takie funkcje jak podgląd ekwipunku, dodanie przyjaciela, ekwipunek etc. etc. etc.

#Poproszę o zmianę nazwy w temacie z:

[sS] Castios.eu (rework) rozdawanie eq , UPADEK ! :)

na

[sS] Castios.eu (rework) przekupiłem administratora ! :)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Dostałeś itemki jako zapłatę, więc dlaczego otwierasz mordę?

ps. Co to za gówniany serwer? "Castios Rework" tak, jasne. Raczej "podjebane pliki i mała przeróbka".

ps2. Co to za gówniana administracja? Wypierdalać do szkoły, a nie za serwery się brać, bo zaśmiecacie Polską scenę takim gównem.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Dostałeś itemki jako zapłatę, więc dlaczego otwierasz mordę?

ps. Co to za gówniany serwer? "Castios Rework" tak, jasne. Raczej "podjebane pliki i mała przeróbka".

ps2. Co to za gówniana administracja? Wypierdalać do szkoły, a nie za serwery się brać, bo zaśmiecacie Polską scenę takim gównem.

ps. Kim Ty jesteś pseudo grafiku żeby mi mówić jaki serwer mam?

ps2. Kim Ty gównie jesteś żeby mi kazać wypierdalać do szkoły? Jak zobaczyłem Twoją sygnaturkę to aż wybuchnąłem ze śmiechu.

Opublikowano

Ja tam reportuje każdy beztematowy spam @Crime. i tyle jak dostanie bana to nie będzie :D

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Właśnie napisałeś "bez tematowy spam" imbecylu.

Wiem jak napisałem bo będe pisał jak mi się podoba i żaden pachołek twojego pokroju nie będzie mi mówił jak mam pisać Dzieciaku bez mutacji.

@topic Macie jakieś SS jeszcze?

22695116389755711104.gif

Opublikowano

ps. Kim Ty jesteś pseudo grafiku żeby mi mówić jaki serwer mam?

ps2. Kim Ty gównie jesteś żeby mi kazać wypierdalać do szkoły? Jak zobaczyłem Twoją sygnaturkę to aż wybuchnąłem ze śmiechu.

Zacznijmy od tego, że ja nie uważam się za grafika. Zupełnie nie wiem dlaczego użyłeś tego prefixu wobec mnie.

Wybuchaj ze śmiechu, na prawdę nie ma problemu. Nie zrobisz na mnie wrażenia, jeśli o to Ci chodzi.

Na ten post złodzieju już nie odpowiadaj, zakazuję Ci. Jasne?

ps. Więcej plików z internetu z backdoorami pobieraj. Bezbeku :*

82151872413484351290.jpg

@Temat -

No, no. Ciężka sprawa, nie wiem co napisać. Więcej ss masz może?

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

A dużo, dzięki niemu masz takie funkcje jak podgląd ekwipunku, dodanie przyjaciela, ekwipunek etc. etc. etc.

#Poproszę o zmianę nazwy w temacie z:

[sS] Castios.eu (rework) rozdawanie eq , UPADEK ! :)

na

[sS] Castios.eu (rework) przekupiłem administratora ! :)

Taaa jasne..

obraz.png

Opublikowano

Taaa jasne..

Już nie wiesz co napisać? jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj.

Zacznijmy od tego, że ja nie uważam się za grafika. Zupełnie nie wiem dlaczego użyłeś tego prefixu wobec mnie.

Wybuchaj ze śmiechu, na prawdę nie ma problemu. Nie zrobisz na mnie wrażenia, jeśli o to Ci chodzi.

82151872413484351290.jpg

@Temat -

zlodzieju XDDDDDDDDDDDD

Wiem jak napisałem bo będe pisał jak mi się podoba i żaden pachołek twojego pokroju nie będzie mi mówił jak mam pisać Dzieciaku bez mutacji.

@topic Macie jakieś SS jeszcze?

Zapraszam na ts'a.

Opublikowano

Brawo imagus, kolejny raz pokazałeś klasę.

Na szczęście to koniec dla Ciebie niedojebie xD

Jedyne co zrobiłeś przez rok to wgrałeś czyste pliki deili i włączyłeś serwer.

Nic tutaj nie zostało zmienione, twój poziom jest poniżej zera płaczku.

Staram się o zakaz umieszania prezentacji dla twojej osoby, dziękuję :)

Opublikowano

Już nie wiesz co napisać? jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj.

Weź kur*a mózgozjebie nie pisz postów w moim kierunku... Tak nie wiem co napisać bo leże  na "podlodze" i wale beke z Ciebie i "Twojego" śmiesznego serwera...

obraz.png

Opublikowano

Brawo imagus, kolejny raz pokazałeś klasę.

Na szczęście to koniec dla Ciebie niedojebie xD

Jedyne co zrobiłeś przez rok to wgrałeś czyste pliki deili i włączyłeś serwer.

Nic tutaj nie zostało zmienione, twój poziom jest poniżej zera płaczku.

Staram się o zakaz umieszania prezentacji dla twojej osoby, dziękuję :)

Dzięki imaguś!

Weź kur*a mózgozjebie nie pisz postów w moim kierunku... Tak nie wiem co napisać bo leże  na "podlodze" i wale beke z Ciebie i "Twojego" śmiesznego serwera...

Też leże, fajnie, nie?

82151872413484351290.jpg

@Temat -

Jedynego backdoora to Ty masz w mózgu, wywal mi serwer, wtedy pogadamy bzbku.

Opublikowano

Ja bym polecał zamknąć temat, bo robi się niezły syf.

Co do ludzi wypowiadających się przeciwko crime i (gównixowi), to dajcie spokój. Nie przemówicie im bo są zapatrzeni w swoje poglądy. Tak czy siak, kto ma mózg wie że nie warto u nich grać i tyle. :v

Opublikowano

Ja bym polecał zamknąć temat, bo robi się niezły syf.

Co do ludzi wypowiadających się przeciwko crime i (gównixowi), to dajcie spokój. Nie przemówicie im bo są zapatrzeni w swoje poglądy. Tak czy siak, kto ma mózg wie że nie warto u nich grać i tyle. :v

Dokładnie :)

22695116389755711104.gif

Opublikowano

http://prntscr.com/8c7sum

Czyli ma się rozumieć że kolejny rework Castiosa ?? Bo sądząc po @Crime. @1373230489-U611928.pngNukey waszych dotychczasowych osiągach będą to pliki Delli , w których nie potraficie do tej pory nic zrobić , i bugi jak były tak są. 

I pytanie kolejne - też będziecie rozdawać EQ z Navi jak tutaj ?? I liczyć ze ktoś wam tam zagra ?? 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Czyli ma się rozumieć że kolejny rework Castiosa ?? Bo sądząc po @Crime. @1373230489-U611928.pngNukey waszych dotychczasowych osiągach będą to pliki Delli , w których nie potraficie do tej pory nic zrobić , i bugi jak były tak są. 

I pytanie kolejne - też będziecie rozdawać EQ z Navi jak tutaj ?? I liczyć ze ktoś wam tam zagra ?? 

xDDDDDDDDDDDDD Pewnie tak :D

obraz.png

Opublikowano

Dostaną zakaz publikacji.

Opublikowano

1. Nie

2. Nukeya tam nawet nie ma

3. Tak

4. Tak

5. Projekt jest analizowany na grudzień, gratulacje spostrzeżenia 

Opublikowano

Trochę tak Nukey skończony tym bardziej imaguś.. czemu imagusia... bez pytań :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Dostaną zakaz publikacji.

Na szczeście nie Ty o tym decydujesz.

Ogólnie przypominam, że dyskusja ma dotyczyć tego co jest opisane w głównym wątku, czyli screenów lewego rozdawanie ekwipunku, a nie o banach na forum, czy innych serwerach administracji, czy nawet o krulu asfenie.

Opublikowano

Na szczeście nie Ty o tym decydujesz.

Ogólnie przypominam, że dyskusja ma dotyczyć tego co jest opisane w głównym wątku, czyli screenów lewego rozdawanie ekwipunku, a nie o banach na forum, czy innych serwerach administracji, czy nawet o krulu asfenie.

To nie jest lewe rozdawanie, tylko zaplata za grafike. x p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...