Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Castios.eu (rework) rozdawanie eq , UPADEK ! :)

sHaki`

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oj sHaki, sHaki... Po raz kolejny pokazujesz jaką jesteś fałszywą osobą. W żadnym wypadku nie bronię Nukeya, bo nie znam sytuacji, czy dał czy nie, ale Tobie jakoś mi się wierzyć nie chcę. Dostałeś nagrodę za prace - tzn. grafikę, wszystko było dobrze ale jak to Harnaś napisał, szanuje się swojego 'pracodawcę' i to co się dzieje na serwerze, nie powinieneś wynieść poza niego. Rozumiem sHaki rozpacz za coś, no ale nic. Powodzenia dalej.

Opublikowano

tak jak 4xup
Sprawiedliwości stało się za dość i tyle.. Chociaż wszyscy tutaj wiemy (jak napisał przed chwilą @Dusher pod prezką Castiosa), że serwerek zaraz ucichnie, Nukey rozwinie bicepsa kilka centymetrów od fapania (bo tyle hajsów weszło), Crime poczeka... i pojawi się NOWY HIPER SUPER ULTRA DOPRACOWANY PRZETESTOWANY serwer... i od nowa ta sama akcja.. A Wam - gracze którzy zainwestowaliście SMy - współczuje... A tym którzy zainwestowali i będą teraz płakać powiem - sami daliście się wyjeb... w dupę aż miło.. :D

Opublikowano

Oj sHaki, sHaki... Po raz kolejny pokazujesz jaką jesteś fałszywą osobą. W żadnym wypadku nie bronię Nukeya, bo nie znam sytuacji, czy dał czy nie, ale Tobie jakoś mi się wierzyć nie chcę. Dostałeś nagrodę za prace - tzn. grafikę, wszystko było dobrze ale jak to Harnaś napisał, szanuje się swojego 'pracodawcę' i to co się dzieje na serwerze, nie powinieneś wynieść poza niego. Rozumiem sHaki rozpacz za coś, no ale nic. Powodzenia dalej.

Dobrze zrobił że nie dał dowód okłamwywania dalej ludzi, wierzysz w to że itemy za grafike? Nie sądze bo on psuje gospodarke serwera tym (Nukey) także co ty piszesz wgle xD I raz jeszcze gratuluje wiary w to że dał mu za prace to :D

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Crime i Nukey na mpc dostępni od jakiegoś czasu, ostatni post Nukey'a o 15.50... Czyli po tym jak dałeś ssy i to sporo, czyli siedzą i kminią jaką wspólną wersję ustalić bo raczej jakby to był fejk to powinni być cały czas i cały czas zaprzeczać, a nie że jest cisza po wyjściu na jaw takich screenów

edit: lub Crime pojechał spuścić wpierdziel Nukey'owi :D

Opublikowano

Crime i Nukey na mpc dostępni od jakiegoś czasu, ostatni post Nukey'a o 15.50... Czyli po tym jak dałeś ssy i to sporo, czyli siedzą i kminią jaką wspólną wersję ustalić bo raczej jakby to był fejk to powinni być cały czas i cały czas zaprzeczać, a nie że jest cisza po wyjściu na jaw takich screenów

edit: lub Crime pojechał spuścić wpierdziel Nukey'owi :D

a po co mam sie denerwowac?

dal ssy to dal, nie wiedzialem ze nukey dal mu ulepki za grafike, zreszta i tak ma juz bana wiec wiesz gdzie moze sobie te perly przelozyc :lenny:

a i @sHaki` nastepnym razem mordo nie pokazuj urywkow rozmow bo predrator placil mi paypalem za smy (informacja na forum ze mozna wymienic) wiec z czego robisz prowokacje łaku, on tez ma zbanowane konta wszedzie wiec :v

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Perły za grafike? Nie rozśmieszaj mnie psujecie takim czymść gospodarke marni z was administratorzy :)

22695116389755711104.gif

Opublikowano

9157514412054171217167.png

Coś jeszcze?

To, że jest to bardzo podobne pod nas widze kreatywnością to sie nie popisaliście obydwoje a normalnych userów, jak i kreatywnych grafików to widać, że jest garstka :)

Opublikowano

a po co mam sie denerwowac?

dal ssy to dal, nie wiedzialem ze nukey dal mu ulepki za grafike, zreszta i tak ma juz bana wiec wiesz gdzie moze sobie te perly przelozyc :lenny:

a i @sHaki` nastepnym razem mordo nie pokazuj urywkow rozmow bo predrator placil mi paypalem za smy (informacja na forum ze mozna wymienic) wiec z czego robisz prowokacje łaku, on tez ma zbanowane konta wszedzie wiec :v

komu Ty chcesz oczy mydlić? jesteś zamieszany w tym gównie tak samo jak Nukey

shaki to nie jedyna osoba która dostała na serwerze navi i Ty dobrze o tym wiesz bo sam tworzyłeś i dawałeś, łaku.

zrób nowe konto panie Imaguś aka Crime bo na tym nicku jesteś spalony jak Twój odbyt po analu

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

No, bo to ja robilem sygnaturę. xD

Chyba wiesz co zamawiasz :) pomyśl sam, a nie zamawiasz prawie takie samą sygnaturę + ta sama czcionka  ;)

Ale tak zaraz usłyszę jeden grafik robił to ma prawo... to dla innych by się zastanowili u kogo biorą grafike.

Opublikowano

Chyba wiesz co zamawiasz :) pomyśl sam, a nie zamawiasz prawie takie samą sygnaturę + ta sama czcionka  ;)

Ale tak zaraz usłyszę jeden grafik robił to ma prawo... to dla innych by się zastanowili u kogo biorą grafike.

Uuu, to już nikt nie może użyć takiego wzoru bo Ty masz? Wolny kraj, chłopie o byle co szum robisz. Spodobało mu się, to pokierował się Twoją sygną. :*

Opublikowano

Uuu, to już nikt nie może użyć takiego wzoru bo Ty masz? Wolny kraj, chłopie o byle co szum robisz. Spodobało mu się, to pokierował się Twoją sygną. :*

Polska to serio cebulandia.. Przecież widać, że to i tak na odwal było robione albo bieda nie wybiera hmmm... ._. Kierował się ? A co rozumu i swojej inwencji nie ma ? jaki właściciel taki będzie serwer zgapiony huehue :DxDB)

Opublikowano

Przy tworzeniu sygnatury dla serwera Avisia pliki graficzne Tanavisa nawet na moment nie były otwierane.

Zostałem poproszony o stworzenie syngatury podobnej, i sygnaturę podobną wykonałem. Nie korzystałem ze wsześniej stworzonego stylu. Tworzyłem zupełnie nowy.

Nie zagłębiając się w szczegóły - zachowana jest czcionka i kolorystyka - czyli wytyczne klienta. System światła, ramek i styl tekstu jest już inny.

Opublikowano

Mowiłem ze ten serwer nie jest warty nawet wejścia ze względu na nukeja? Nukej to nędzna istota ps ktos napisał, że na serwer gimbusów się nie wchodzi, ale czekajcie... Nukej z tego co mi pisał, jeszcze jak byłem z nim w team na castios.pl, że on nie chodzi do szkoły bo ma wyjebane na nauke i poprostu nauczyciel do niego przychodzi, z mojego punktu widzenia jest on zjebanym gównem, które w życiu dorosłym nie bedzie miało przyszłości, dziękuję dobranoc.

Opublikowano

Z jednej strony spoko, fajnie, że chciałeś coś pożytecznego zrobić, ale z drugiej własnie pokazałeś jaką jesteś fałszywą osobą i że nie warto z tobą współpracować. Dostawałeś wynagrodzenie za swoją prace to wypadałoby to uszanować i nie pisać o tym by zaszkodzić serwerowi. Teraz pomysl jak można Ci zaufać skoro to co pisałeś z administracją ujawniasz na forum, takie zachowanie troche dziecinne według mnie. Mimo wszystko troche też głupotą jest dawanie przedmiotów w grze za wykonywaną prace, no ale jeżeli nie mają pieniędzy na grafike a ty się na taki układ zgodziłeś no to raczej uczciwie dostałeś te przedmioty i to nie jest żadne rozdawanie ewipunku.

Nie chce też by ten post był odebrany jako bronienie Nukeya, bo typa nie cierpie za dziecinne zachowanie i brak kompetencji do czegokolwiek, no ale też troche przesadzony ten twój temat :p

Trochę może i racji w tym masz ale coś jest na rzeczy skoro się z tym tak  kryją ( i to przecież nie 1 x ) na normalnych serwerach jak coś komuś dają( za wykonanie jakiejś pracy, wygrany konkurs itp )  to robią to otwarcie tu jak widać ludzie znają się dobrze i nie wygląda to raczej tylko na nagrodę za wykonanie pracy 

Opublikowano

Dla mnie @1373230489-U611928.pngNukey i @Crime. to zwykłe gunwa, wyrobiłem sobie o nich opinie jeszcze jak grałem na starym Castiosie (Pamietasz Crime? Ty jako Weight, zakaz wstępu na forum). Para ( :gaaay:) niepoważnych ludzi, nic więcej. Pozdrawiam ich środkowym, 3 wam w 4, @1373230489-U611928.pngNukey i @Crime..

Opublikowano

Wróciłem. To tak ...

Osoby które pisały że zachowałem się nie fair w obec administracji , chciałbym Wam przypomnieć że wszystko było spoko póki nie dodałem na forum Castiosa tematu pt "Balans klas" wypisałem tam co głównie jest do zrobienie i że jak crime nie ogarnie to odejdzie jeszcze więcej ludzi. 

Gdy wbiłem dziś koło godziny 14 na komputer otrzymałem wiadomość od Nukey'a ( Kacper ) o następującej treści ( cz1. http://scr.hu/7ruj/ji88q

, cz2. http://scr.hu/7ruj/adtsk, cz3  http://scr.hu/7ruj/p4p2s . Tak własnie przebiegła nasza rozmowa. 

( z rozmowy dowiedziałem się że przez napisany temat , dostałem bana na forum na koło 50lat , oraz perm in game )

Myślę że już chyba rozumiecie , nie myślcie sobie że wystawiam pracodawcę , jeżeli on jest uczciwy wobec mnie ja jestem uczciwy wobec niego. 

Serdecznie pozdrawiam :)

aa tak "ps" 

@Crime Tak oczywiście płacił Ci paypalem za SM rozumiem nic dziwnego , lecz czy za paypal można kupić LVL a dokładnie 50 , od 150 do 200 ? ;O

aa i jeszcze na jednym SS z rozmów pisze "Myślałeś że on robił ssy jak mu eq dawałem ?"

2u8w8y9.png

Lajki miło widziane <3

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...