Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

plan lekcji - dyskusja :3

Kyosha

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

O tak piękny plan jednak :lol:

CM9Hbod.png

Btw. też technikum, ale kurde kiedy ja mam te praktyki ... :l

zs1?

Opublikowano

Tak z ciekawości, nikt z Was nie ma wgl lekcji na 7.10? Bo zastanawiam się czy to widzimisie mojej szkoły, czy co.

Lepiej zaczynać wcześniej i kończyć wcześniej. Ja w 1-2 klasie technikum często miałem na 7:30. 3-4 klasa to już lipa.. kończyło się nawet raz o 20 bo zaczynało się lekcje o 13... Ale z drugiej strony na 7 masakrycznie nei chce się wstać:D

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Lepiej zaczynać wcześniej i kończyć wcześniej. Ja w 1-2 klasie technikum często miałem na 7:30. 3-4 klasa to już lipa.. kończyło się nawet raz o 20 bo zaczynało się lekcje o 13... Ale z drugiej strony na 7 masakrycznie nei chce się wstać :D

Szczególnie w zimie, kiedy muszę jeździć MKSem a mam tylko o 6.01, a potem o 7.15, a jadę nim 15-20 minut :P

Opublikowano

­

zs1?

Zgadł xD Worst szkoła ever

Tak z ciekawości, nikt z Was nie ma wgl lekcji na 7.10? Bo zastanawiam się czy to widzimisie mojej szkoły, czy co.

Chyba wymysł szkoły :l Mam znajomego co do jakiegoś liceum chodzi 12-13 (jakaś wieś tylko nei wiem jaka xD)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Przecież o 7:10 to ja nic nie myślę, więc nie zazdroszczę Ci lekcji o tej porze. xD Nawet o 8 godzinie to jest problem mimo, że wstaję o 7:00 by się rozbudzić. Z drugiej strony kończysz o 14 a nie o 15 :v

Pamiętam czasy podstawówki jak jedno półrocze się chodziło na rano a drugie chyba na 10-11 a kończyło się praktycznie o tej samej godzinie.. to były czasy xD

Opublikowano

U mnie są od 8:15 zamiast 8. :/

Opublikowano

Lepiej zaczynać wcześniej i kończyć wcześniej. Ja w 1-2 klasie technikum często miałem na 7:30. 3-4 klasa to już lipa.. kończyło się nawet raz o 20 bo zaczynało się lekcje o 13... Ale z drugiej strony na 7 masakrycznie nei chce się wstać :D

446331441103999949229.png

Ja w taką środę wstaję o 5: 00 i za pół godzinki już mam busa. 

Opublikowano

Zapomniałem wziąć ze szkoły XDD

Ale wiem że na 7 i do 13 ;)

Opublikowano

Maksymalnie 7 lekcji? W podstawówce jesteś?

Planu nie mam, ponieważ w mojej szkole jest ustalany dopiero po rozpoczęciu, w praktyce dopiero w październiku mam ostateczną wersję.

W 3lo zawsze było, jest po 6/7 lekcji dziennie (:

125231441106153489277.png

805491408806070489277.png

Opublikowano

pusty.gifCB1JbG7.jpg

Niby się zmieni, ale na chwilę obecną to porażka.

Lekcje od jedenastej, co k***a? :O, te okienko w piątek, najebani chyba byli xD

497691441139702917524.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...