Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

plan lekcji - dyskusja :3

Kyosha

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­1930405.jpeg

tak późno kończyć, jeszcze 30/40min busem do szkoły, a wtorek 10h lekcyjnych to jest porażka xD

Opublikowano

Wczoraj dostaliśmy plan, szkoda że na 2 dni... Jak już mówiłem upośledzona szkoła.
Środa:                           Czwartek:
1. Matematyka              Religia
2. Religia                       Matematyka
3. Język Polski              WOS
4. Język Polski              Język Angielski
5. Język Niemiecki        Język Polski
6. W-F                         Biologia
7. Muzyka                     W-F

Opublikowano

Plan jak plan. Każdy będzie do dupy ze względu na matematykę.. Bądź w matfizie i miej poje*** matematyczkę fest, w dodatku spędzaj z nią 9 godzin tygodniowo.. na szczęście zaraz maturki i kierunek studia .. niby młody a już siwy :v

Opublikowano

tech. informatyk, 4 klasa

Chociaż znając moją szkołę, to i tak plan zmieni się jeszcze z 4 razy.

H3ZQDMo.png

Jakim cudem ja w 1 klasie mam dwa razy więcej lekcji od ciebie?

Poniedziałek 7-11

Wtorek - 8-14

Środa 8-15

Czwartek 9-17

Piątek 8-17

Opublikowano

Jakim cudem ja w 1 klasie mam dwa razy więcej lekcji od ciebie?

Poniedziałek 7-11

Wtorek - 8-14

Środa 8-15

Czwartek 9-17

Piątek 8-17

Bo to oczywiste kolego. Powiem Ci jeszcze dodatkowo, że kolega wyżej skończy szybciej rok szkolny. 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Bo to oczywiste kolego. Powiem Ci jeszcze dodatkowo, że kolega wyżej skończy szybciej rok szkolny. 

Czekam na więcej szczegółów, bo ta oczywistość nie jest dla mnie oczywista.  :((

Opublikowano

Czekam na więcej szczegółów, bo ta oczywistość nie jest dla mnie oczywista.  :((

Ty masz w pierwszej klasie przedmioty ogólne takie jak chemia, historia, biologia etc. w klasie 2-4 technikum już ich nie ma, są tylko przedmioty zawodowe, maturalne, drugi język obcy, wok i wos w 2 klasie, his w 3 klasie (czasami inaczej). Klasa ostatnia, 4 ma już tylko przedmioty maturalne w większości, w potężnych wymiarach godzin. Rok szkolny kończą wcześniej jak to klasy maturalne. 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Ty masz w pierwszej klasie przedmioty ogólne takie jak chemia, historia, biologia etc. w klasie 2-4 technikum już ich nie ma, są tylko przedmioty zawodowe, maturalne, drugi język obcy, wok i wos w 2 klasie, his w 3 klasie (czasami inaczej). Klasa ostatnia, 4 ma już tylko przedmioty maturalne w większości, w potężnych wymiarach godzin. Rok szkolny kończą wcześniej jak to klasy maturalne. 

Dziękuję. ;) 

Opublikowano

Na szuju jest parę dobrych nauczycieli zawodowych, nie wiesz co tracisz ;_;

Hmmm... Ja sam twierdzę, że w zst jest wyższy poziom nauczania. Już w pierwszym dniach daje się odczuć, że nauczyciele prowadzący przedmioty podstawowe, jak i zawodowe to osoby wykształcone, które znają się na rzeczy, a nie mają tylko papierki... Niemniej jednak nie uważam, że na szuja chodzą debile, ba, mogę się nawet mylić, ale z tego co mówiło mi kilku znajomków, którzy kończą szuja/mają tam swoich znajomych to mówili, że szujskiego to nie jest dobry wybór, więc wybrałem zst. ;)

czemu hejtujesz moją szkołę? było wbijać na szuja xD

Mistrzu, ja nikogo nie hejtuję(nie licząc osób układających te z*******e podziały godzin), ba, sam mam wielu znajomych na szuja i nie uważam, że jest to zła szkoła. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...