Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

plan lekcji - dyskusja :3

Kyosha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :)

chyba już każdy ma dostęp do swojego nowego planu lekcji :3 tak więc temat ten zakładam aby każdy z nas mógł się pochwalić innym swoim planem.

Może zróbmy drobną zabawę :D jeśli komuś podoba się jakiś plan lekcji to pod danym postem pozostawia "Lubię to"

zaczynajmy !! :)

r9n9FM7.jpg

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

do której klasy idziesz? pierwsza klasa gimbazy? tak tylko pytam

3 klasa Liceum 

swoją drogą zapomniałem o planie :D 

0hbmcs.jpg

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Nie, nie każdy ma dostęp do planu lekcji... Witam w mojej upośledzonej szkole 

Opublikowano

Ja taki plan miałem w pierwszej gimnazjum. Ktoś tu kłamię. xD

Opublikowano

Dopiero jutro poznam swój plan lekcji, ale pewnie będzie lajtowy ;d 3 liceum human zążi 

Opublikowano

­

http://pzs1trzebnica.pl/_plan/index.html

następnie wejdź w 3D Politechniczna :)

Ale co ma mu to dać? Wiesz, nikt nie wie czy przypadkiem nie dajesz planu chociażby z innej szkoły. W tym właśnie jest problem.

Ja oczywiście się tutaj nie czepiam, ale zaznaczam pewne takie drobnostki - ktoś może w internecie podawać się za kogoś innego. :p Ja generalnie nic do Ciebie nie mam, żeby nie było. ;)

A ja? Ja skończyłam szkołę dawno więc mój plan lekcji to raczej szczypta wolności, spokoju i troszke pracy, bo przecież z czegoś trzeba żyć. ;)

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Mój plan lekcji też będzie izi, 2LO brak chemii, biologii, fizyki itd. jedynie codziennie geografia, matma i polski :D

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

A mój nie 3 technikum i rozszerzona fizyka xD

W 1 i 2 klasie w piątki mieliśmy po 8 lekcji -,- koszmar ...

Może w końcu mi to zmienią xD

Niestety dowiem się jutro ..

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

3 klasa Liceum 

swoją drogą zapomniałem o planie :D

0hbmcs.jpg

Maksymalnie 7 lekcji? W podstawówce jesteś?

Planu nie mam, ponieważ w mojej szkole jest ustalany dopiero po rozpoczęciu, w praktyce dopiero w październiku mam ostateczną wersję.

Opublikowano

O tak piękny plan jednak xD

CM9Hbod.png

Btw. też technikum, ale kurde kiedy ja mam te praktyki ... :l

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Planu nie mam, ponieważ w mojej szkole jest ustalany dopiero po rozpoczęciu, w praktyce dopiero w październiku mam ostateczną wersję.

Ja naliczyłem 31. W nie których szkołach lekcji może być mniej. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

08l2ie.jpg

Czyli wtorek 4 lekcje :D

XDDDD. Żeby mi tak ładnie ułożyli religie na pierwszej godzinie lub ostatniej, że nie musiałbym godziny czekać na jakąś następna lekcje.  Kto w tych czasach na religie z własnej woli chodzi.

Ja to taki "bajerowaty" mam :

3352314410525581388944.png

Na fizyce wpierdol dostanę porządny :v 4 technikum 0 laby

Opublikowano

XDDDD. Żeby mi tak ładnie ułożyli religie na pierwszej godzinie lub ostatniej, że nie musiałbym godziny czekać na jakąś następna lekcje.  Kto w tych czasach na religie z własnej woli chodzi.

Ja to taki "bajerowaty" mam :

Na fizyce wpierdol dostanę porządny :v 4 technikum 0 laby

Jak na technikum to źle nie ma :v

Nie znam planu. Wiem, że mam test przed rozpoczęciem, które ma trwać w sumie +/- 4 godziny.

J**** szkołę.

Ma ktoś plan dla 1 kl. ogólniaka?

Opublikowano

Juz w 2 kk wypadła z mojego planu np geo czy bio. Teraz pozostały jedynie przedmioty rozszerzone (fizyka matma angielski infa) oraz te obowiązkowe czyli j. Polski, religia czy wf

Czy podstawówka? W podstawówce HiSu chyba nie ma ;) jest to historia i WoS w jednym przedmiocie :3

r9n9FM7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...