Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 534
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Można jakoś spatchować grę bez ponownego pobierania całego clienta(client z bety)? Jestem posiadaczką internetu z limitami i niestety nie stać mnie na rozpieprzanie limitów na lewo i prawo. Autopatcher z clienta na coś się zda? 

Opublikowano

opis ładny, ale ostatnio był jakiś serwer który też piękny opis zrobił i pliki podobne wręcz identyczne a padł po tygodniu czy dwóch ;x. Ciekawe czy to ci sami xD.

Opublikowano

Można jakoś spatchować grę bez ponownego pobierania całego clienta(client z bety)? Jestem posiadaczką internetu z limitami i niestety nie stać mnie na rozpieprzanie limitów na lewo i prawo. Autopatcher z clienta na coś się zda? 

Jak masz clienta z prywatnej bety to musisz pobierać nowego.

opis ładny, ale ostatnio był jakiś serwer który też piękny opis zrobił i pliki podobne wręcz identyczne a padł po tygodniu czy dwóch ;x. Ciekawe czy to ci sami xD.

Nie to nie my.

Opublikowano

Niestety umiem czytać, nie ma clienta w dziale download.

Jest. :p

Niestety nie będzie, możesz poprosić kogoś o root.crimee oraz pliki od autopatchera kogoś i powinno Ci starczyć.

Nope. :p

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Niestety umiem czytać, nie ma clienta w dziale download.

Jak coś to mogę ci packera podrzucić do Castios'a bo client już rozpakowany ;) 

Stoi na game od cyca  więc problemu n ie będzie jak użyjesz packera podanego w plikach Azuris.eu ;>

@Crime Serwer wypali or nie wypali ? chętnie zagram ;)

Polecić nie polecę ale zobaczymy :p

Opublikowano

switchbot wbudowany? jak z 6,7 bonem ? tylko do expa ? 6 skill jest ? jakie max śr , um ?

Tak jest switchbot, 6/7 prawdopodobnie nie będzie lub bedzie tylko do expa, nie ma, standardowe.

Jak coś to mogę ci packera podrzucić do Castios'a bo client już rozpakowany ;)

Stoi na game od cyca  więc problemu n ie będzie jak użyjesz packera podanego w plikach Azuris.eu ;>

@Crime Serwer wypali or nie wypali ? chętnie zagram ;)

Polecić nie polecę ale zobaczymy :P

Supcio.

Opublikowano

Client już rozpakowany. Ktoś jakieś Hacki chce ? :P

idz sie lecz cannzas

Jest jakaś reklama?

Pety/Kostiumy tylko is?

Jest balans klas?

start na 100% dziś?­

Bedzie dzis reklama

Tak, i eventy

Tak

Tak

Opublikowano

Wszystko fajnie, tylko szkoda, że na każdy dungeon potrzeba pt .. lipnie trochę, będzie trzeba za każdym razem kogoś szukać .. :/

No właśnie to jest zryte xD Nikt nie lubi Nukeya i może być mało online wtedy wgl nie pójdziesz bo nie będzie z kim :P 

­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

No właśnie to jest zryte xD Nikt nie lubi Nukeya i może być mało online wtedy wgl nie pójdziesz bo nie będzie z kim :P

­

wystarczy, że mnie lubią w realnym życiu nie potrzebuje przyjaciół w internecie. xp

Opublikowano

Nie wiem co wy macie do Nukeya? To że chłopak się rozwija i próbuje swoich umiejętności? A wy tylko potraficie napisac nie polecam bo Nukey. Beka :D Polecam. Czy planujecie update aby zwiekszac lv?

Opublikowano

Nie wiem co wy macie do Nukeya? To że chłopak się rozwija i próbuje swoich umiejętności? A wy tylko potraficie napisac nie polecam bo Nukey. Beka :D Polecam. Czy planujecie update aby zwiekszac lv?

oczywiście. :3

Opublikowano

Ja tam nic do niego nie mam ale tylko boje się że będzie mało online :/

­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Jesli dla Ciebie wyznacznikiem jest ilosc online to idz sobie tam gdzie maja podkrecone liczniki.
Jak bedzie warto grac to ludzie beda.  :huh:

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngNukey nie rozumiem twojego zachowania. Jak ktoś może iść się leczyć za mówienie prawdy? Waszego clienta da się rozpakować packerem Ashneti i wszystkim pod src Cyca ;) Taka jest prawda. Po co zabezpieczać coś w czym nie ma czego zabezpieczać ? Ktoś wam ukradnie modele ogólnodostępne w necie, a może odpali WH ? WH można zabezpieczyć w inny sposób.... ;) 

Serwer polecam, bo brakuje mi starej deili. @smok590 wiesz co robić :3

39d16e1698c65ba3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...