Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie ciekawe tryby lub serwery chcielibyście zobaczyć na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PvP na spawnie easyhc lub na pvp.

Chodzi mi o to że Gracz ma w  ekwipunku miecz dodatkowy z tytułem: "Miecz 1vs1"  (jeżeli gracz wyjdzie z spawnu to traci ten miecz) I na chacie pisze mu 1, 2, 3 i może ktoś będzie chciał się poklepać, osoby nie tracą ekwipunku i walczą bez ekwipunku tylko z tym mieczem, zobacz sobie na vertezie (nie reklama bo to nie ip) :)

@1361622928-U485574.pngofftopic

Wydałem ok 40zł na unbanowanie się na starym centrumpvp. Oj boże mogłem isc do McDonalda. xD

@update

Wow czegos brakuje:  http://screenshot.sh/mE7iNwCAchbJw 

paIwPNW.jpg

Masz jakąś dziwną przeglądarkę, spróbuj użyć innej. :)

4L0M4l0.png

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

RPG, RPG i RPG, QUESTY i RPG, RPG, RPG i RPG, QUESTY i RPG, RPG, RPG i RPG, QUESTY i­ RPG, RPG i RPG, QUESTY i RPG, RPG, RPG i RPG, QUESTY i RPG, RPG, RPG i RPG, QUESTY i­ RPG, RPG i RPG, QUESTY i RPG, RPG, RPG i RPG, QUESTY i RPG, RPG, RPG i RPG, QUESTY i­ RPG, RPG i RPG, QUESTY i RPG, RPG, RPG i RPG, QUESTY i RPG, RPG, RPG i RPG, QUESTY i­ RPG, RPG i RPG, QUESTY i RPG, RPG, RPG i RPG, QUESTY i RPG, RPG, RPG i RPG, QUESTY i­ RPG, RPG i RPG, QUESTY i RPG, RPG, RPG i RPG, QUESTY i RPG, RPG, RPG i RPG, QUESTY i­ RPG, RPG i RPG, QUESTY i RPG, RPG, RPG i RPG, QUESTY i RPG, RPG, RPG i RPG, QUESTY i­ RPG, RPG i RPG, QUESTY i RPG, RPG, RPG i RPG, QUESTY i RPG, RPG, RPG i RPG, QUESTY i­ RPG, RPG i RPG, QUESTY i RPG, RPG, RPG i RPG, QUESTY i RPG, RPG, RPG i RPG, QUESTY i­ RPG, RPG i RPG, QUESTY i RPG, RPG, RPG i RPG, QUESTY i RPG, RPG, RPG i RPG, QUESTY i­ RPG, RPG i RPG, QUESTY i RPG, RPG, RPG i RPG, QUESTY i RPG, RPG, RPG i RPG, QUESTY i­ RPG, RPG i RPG, QUESTY i RPG, RPG, RPG i RPG, QUESTY i RPG, RPG, RPG i RPG, QUESTY i­ RPG, RPG i RPG, QUESTY i RPG, RPG, RPG i RPG, QUESTY i RPG, RPG, RPG i RPG, QUESTY i­ RPG, RPG i RPG, QUESTY i RPG, RPG, RPG i RPG, QUESTY i RPG, RPG, RPG i RPG, QUESTY i­ RPG, RPG i RPG, QUESTY i RPG, RPG, RPG i RPG, QUESTY i RPG, RPG, RPG i RPG, QUESTY i­ RPG, RPG i RPG, QUESTY i RPG, RPG, RPG i RPG, QUESTY i RPG, RPG, RPG i RPG, QUESTY i­ 

55aR3G.png

Opublikowano

Freebuild z bendingiem :-;... Czyli działki + moce specjalne żywiołów, takich jak. ogień, woda, powietrze, ziemia :P

PROSZĘ ZRÓB TAKI SERWER <33333 Grałbym bo jestem w tym mistrzem <3333333333333333333333333333333333333

Opublikowano

Niezły tryb to Real-Life , a dobrych i dopracowanych w naszym kraju ( chodzi o Polskę ) brak . Zagrałbym chętnie jakby wszystko dobrze chodziło .

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...