Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie ciekawe tryby lub serwery chcielibyście zobaczyć na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jestem właścicielem serwera PVP, EasyHC, xVSx i Castle. PVP prowadzę już ponad półtora roku. Na PVP można walczyć 1vs1, jest 7 PVP: Hardcore, Standard, Fosa, 1shot1kill, Potion, Soup oraz ClassPVP (bitwa na klasy).

Jakie ciekawe tryby/serwery chcielibyście zobaczyć na tym serwerze?

4L0M4l0.png

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może waluta serwerowa? Za każde zabójstwo 1 emerald, za kolejny poziom 5. Za 10 emeraldów będzie można ulepszyć miecz, np. z żelaznego na diamentowy. Podobnie z enchantami, dodanie nowego enchantu to koszt np. 10 emeraldów, ulepszenie enchantu 5 emeraldów. Coś takiego. :P

Opublikowano

Może waluta serwerowa? Za każde zabójstwo 1 emerald, za kolejny poziom 5. Za 10 emeraldów będzie można ulepszyć miecz, np. z żelaznego na diamentowy. Podobnie z enchantami, dodanie nowego enchantu to koszt np. 10 emeraldów, ulepszenie enchantu 5 emeraldów. Coś takiego. :P

W sumie są u nas punkty, za punkty można założyć gildię, kupić stałe lub jednorazowe przedmioty i kupić kolorowy nick. :)

4L0M4l0.png

Opublikowano

­Może wojny miast? Chodzi mi o takie wojny gildii na większą skalę. W takim mieście będzie co najmniej 50 mieszkańców. Każdy będzie wykonywał jakieś zajęcie, a miasta będą ze sobą walczyć. Jak miasto A podbije miasto B, to mieszkańcy B zostaną niewolnikami.

Opublikowano

Ja zagrałbym na serwerze pvp gdzie jedyną bronią są łuki, które strzelają strzałami z różnymi efektami np. otrucie lub tworzą strukturę 3x3 z pajęczyny, która praktycznie unieruchamia gracza.

Opublikowano

2vs2?

Mamy w planach wprowadzić XvsX, czyli walki 1vs1, 2vs2, 3vs3, 4vs4 i 5vs5. :)

Ja zagrałbym na serwerze pvp gdzie jedyną bronią są łuki, które strzelają strzałami z różnymi efektami np. otrucie lub tworzą strukturę 3x3 z pajęczyny, która praktycznie unieruchamia gracza.

Mamy na serwerze tryb 1shot1kill. :)

4L0M4l0.png

Opublikowano

JA BYM ZAGRAŁ NA DOBRYM SERWERZE Z AUTORSKIMI GILDIAMI I AUTORSKIMI BANAMI ZA ŚMIERĆ TAKI EASI HC

ALE FAJNIE TEŻ BYŁOBY MIEĆ BOY FARMERA COBBLA X I JAKIEŚ INNE RECEPTURY

Q8eOMob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...