Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie ciekawe tryby lub serwery chcielibyście zobaczyć na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj Hammer płakać mi się chce jak widzę co piszesz ._.

"Podaj konkretne przykłady kto mnie wyzywa, podam ci dokładny powód dlaczego."

Okay - ja Cię wyzywam. Przyznasz się dlaczego, jak atakowałeś mój serwer botami? (A potem Twój serwer leżał kilka dni, dopóki mi się nie znudziło :D)

Wszystko podjebane z innych serwerów, nawet kolorystykę MOTD podjebałeś z mojego serwera xdd

@AntyBlezurAkaGaben

Dodaj wiecej diaksoff na spafnie!!!11jeden i wiencej skryptof bo skript to najlepsy plugan, bardziej wydajniejszy nisz jafa i c+-!!!11one

@AntyBlezur2

Dodaj trybon gdzie siem zbiera diaksy!!!111jeden

Fyg9LHL.png
(jeżeli sygnaturka jest niezgodna z regulaminem, proszę o usunięcie, a nie dawanie warna/bana)

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oj Hammer płakać mi się chce jak widzę co piszesz ._.

"Podaj konkretne przykłady kto mnie wyzywa, podam ci dokładny powód dlaczego."

Okay - ja Cię wyzywam. Przyznasz się dlaczego, jak atakowałeś mój serwer botami? (A potem Twój serwer leżał kilka dni, dopóki mi się nie znudziło :D)

Wszystko podjebane z innych serwerów, nawet kolorystykę MOTD podjebałeś z mojego serwera xdd

@AntyBlezurAkaGaben

Dodaj wiecej diaksoff na spafnie!!!11jeden i wiencej skryptof bo skript to najlepsy plugan, bardziej wydajniejszy nisz jafa i c+-!!!11one

@AntyBlezur2

Dodaj trybon gdzie siem zbiera diaksy!!!111jeden

Wyzywasz mnie, proszę bardzo - kolejny idealny przykład, że ludzie kłamią i to są zwykłe pomówienia. Dlaczego? Otóż nie atakowałem nikogo, nigdy, pod żadnym pozorem i w żaden sposób - nie mam takiej możliwości i chęci, nie mam pojęcia jaki masz serwer i MOTD jeśli masz takie same - to skopiowane ode mnie. ;)

Nowa edycja naszego EasyHC w sobotę o 16:00, wprowadziliśmy wiele zmian, które można zobaczyć na naszym fanpage'u. :)

4L0M4l0.png

Opublikowano

Hahahaha jeblem xD Ty jestes poj*bany czy co?

http://imgur.com/GaoA66B

Jakis tam SS co znalazlem.

Nie pierdo* mi tu, ze z cgun*a skopiowane, moj serwer juz dlugo nie istnieje.

@antyBlezur

Dodaj trybon gdzie siem skacze po dircie do wody!!!!111jeden

Fyg9LHL.png
(jeżeli sygnaturka jest niezgodna z regulaminem, proszę o usunięcie, a nie dawanie warna/bana)

Opublikowano

Hahahaha jeblem xD Ty jestes poj*bany czy co?

http://imgur.com/GaoA66B

Jakis tam SS co znalazlem.

Nie pierdo* mi tu, ze z cgun*a skopiowane, moj serwer juz dlugo nie istnieje.

@antyBlezur

Dodaj trybon gdzie siem skacze po dircie do wody!!!!111jeden

Ja tu widzę 1 losowy nick, nie atak botów. Mój serwer jest dość popularny i nic mi o tym nie wiadomo, żeby ktoś ode mnie reklamował CentrumPVP na innych serwerach.

Moje MOTD widziałem na kilku serwerach, zazwyczaj nieudolnie skopiowane. ;)

Jak miałeś takie ataki botów to mogłeś się do mnie zgłosić, jeśli bym wiedział kto to jest wyciągnąłbym konsekwencje.

4L0M4l0.png

Opublikowano

@HAMMERxPL nie obrażam cię, ale chce zobaczyć twoje inne podejście do serwera. Wraz z jednym z Helperów budowaliśmy dla tego pana lobby i 4 lobby mu się nie podobały. W końcu stwierdził że mamy skopiować lobby z innego serwera i takie zbudować. Kiedy jednak próbowaliśmy to robić, po paru minutach wbił i stwierdził, że mu się nie podoba. Jeśli tak traktujesz ludzi którzy starają się ci pomóc to nie będzie z tego nic dobrego ;)

Pozdrawiam ;) 

Opublikowano

@HAMMERxPL nie obrażam cię, ale chce zobaczyć twoje inne podejście do serwera. Wraz z jednym z Helperów budowaliśmy dla tego pana lobby i 4 lobby mu się nie podobały. W końcu stwierdził że mamy skopiować lobby z innego serwera i takie zbudować. Kiedy jednak próbowaliśmy to robić, po paru minutach wbił i stwierdził, że mu się nie podoba. Jeśli tak traktujesz ludzi którzy starają się ci pomóc to nie będzie z tego nic dobrego ;)

Pozdrawiam ;) 

Nie chcę mieć byle czego, powiedziałem, żebyście zrobili na wzór serwera, na którym kiedyś grałem. Chciałem zobaczyć jak to zrobicie jak macie pokazane dokładnie co zrobić. Nie udało się wam, więc po współpracy. Nie wszystko musi mi się podobać.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Nie chcę mieć byle czego, powiedziałem, żebyście zrobili na wzór serwera, na którym kiedyś grałem. Chciałem zobaczyć jak to zrobicie jak macie pokazane dokładnie co zrobić. Nie udało się wam, więc po współpracy. Nie wszystko musi mi się podobać.

Nie chce się z tb kłócić. Ale zrobiłem 3 swoje pomysły, nie podobały się ok. Ale kiedy próbowaliśmy 3 razy odwzorować tamten spawn, znów się nie podobało. Więc dam ci tylko dobrą radę ;) Jeśli chcesz mieć spawn podobny do tamtego, to poszukaj kontaktu do budowniczych z tamtego serwera.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie chce się z tb kłócić. Ale zrobiłem 3 swoje pomysły, nie podobały się ok. Ale kiedy próbowaliśmy 3 razy odwzorować tamten spawn, znów się nie podobało. Więc dam ci tylko dobrą radę ;) Jeśli chcesz mieć spawn podobny do tamtego, to poszukaj kontaktu do budowniczych z tamtego serwera.

Pozdrawiam

Tylko raz widziałem ten spawn robiony na wzór, nie widziałem żadnego skończonego lobby oprócz słabych środków.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Odświeżam.

na EasyHC dodaj łatwiejszy drop i itemy na gildie.

O

/V\

/''\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...