Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie ciekawe tryby lub serwery chcielibyście zobaczyć na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten temat jest bez sensu. Został założony do nabijania postów i reklamowania tego beznadziejnego serwera. Autor nawet nie odpowiada na propozycję użytkowników tylko odświeża temat. 

Opublikowano

MInigames np. the walls sa w typie pvp

nie przeczytalem tego poprzednigo komentaza ale ten uzytkownik ma racje autor tematu od sierpna 2015 roku nic nieodpowiadajac tylko odswierza temat

Opublikowano

MInigames np. the walls sa w typie pvp

nie przeczytalem tego poprzednigo komentaza ale ten uzytkownik ma racje autor tematu od sierpna 2015 roku nic nieodpowiadajac tylko odswierza temat

Widocznie źle patrzyłeś, bo odpowiadam na komentarze. 

4L0M4l0.png

Opublikowano

Ja turfwara jak na drugim największym serwerze, albo coś podobnego, chciałbym sobie poszczelać z łuku na dużej odległości.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

A takie coś jak było kiedyś na serwerze treekta, taki serwer szczelecki/ tryb szczelecki? bo jeden na jeden to nie to czego ja chce.

lubie mieć fllow w killaniu z łuku.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

A takie coś jak było kiedyś na serwerze treekta, taki serwer szczelecki/ tryb szczelecki? bo jeden na jeden to nie to czego ja chce.

lubie mieć fllow w killaniu z łuku.

1shot1kill to zwykła arena, nie 1vs1, gdzie zabija się przy użyciu jednego strzału. :D

4L0M4l0.png

Opublikowano

PvP na spawnie easyhc lub na pvp.

Chodzi mi o to że Gracz ma w  ekwipunku miecz dodatkowy z tytułem: "Miecz 1vs1"  (jeżeli gracz wyjdzie z spawnu to traci ten miecz) I na chacie pisze mu 1, 2, 3 i może ktoś będzie chciał się poklepać, osoby nie tracą ekwipunku i walczą bez ekwipunku tylko z tym mieczem, zobacz sobie na vertezie (nie reklama bo to nie ip) :)

@1361622928-U485574.pngofftopic

Wydałem ok 40zł na unbanowanie się na starym centrumpvp. Oj boże mogłem isc do McDonalda. xD

@update

Wow czegos brakuje:  http://screenshot.sh/mE7iNwCAchbJw 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...