Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atharia.pl [Dedyk] [Medium]

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 634
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie tego się spodziewałem. Zwykły koń, pieczęcie na kilka godzin - po wylogowaniu prawdopodobnie też odlicza czas. Yangi lecą po 20. Z metinów dropią KU a z potworów małe red miksturki - troche chujnia nieprawdaż ? Pograłem chwilę ale nie chcę się wkurwiać. Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie tego się spodziewałem. Zwykły koń, pieczęcie na kilka godzin - po wylogowaniu prawdopodobnie też odlicza czas. Yangi lecą po 20. Z metinów dropią KU a z potworów małe red miksturki - troche chujnia nieprawdaż ? Pograłem chwilę ale nie chcę się wkurwiać. Pozdrawiam.

Dokładnie, na obecną chwilę ''hard'' jeśli nie pakuje sie w itemshop.

Medium jest wtedy, gdy będziesz miał min.120 monet na koncie, pozdrawiam. 

­

Opublikowano

Potki nie lecą z potworów.

Koń i pieczęć to jest od początku w prezce.

Yangi po 20 z piesków, przecież nie bd lecieć po 50k, chcemy kupno za yang nie pln. [za misje masz bardzo dużo tak czy siak]

Z metinów dropią ku, a co ma lecieć?

Są ataki DDoS i zapychają nam logowanie, na pewno nie odpuścimy i logowanie 'odmuli'.

Osoby, które mają problem z odpaleniem klienta na forum jest temat, jak to rozwiązać.

ps forum i stronka też ddosy ;/ [ale wstanie]

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Opublikowano

Nie widzę związku. Start był długo przed zapowiadany. Klient został wrzucony na ostatnią chwilę i można było zasysać po 17 dopiero. Start też z opóźnieniem. Wiele osób ma problemy z clientem i wymawia się administracja systemem operacyjnym. Przy innych serwerach tych problemów nie ma. No i co mnie osobiście najbardziej denerwuje lecące śmieci z moobów, metinów itp itd... Proszę Was...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

padła strona i serwer

Strona padła serwer działa.

Co wy się dziwicie. Przecież to już normalne, że przy starcie są takie problemy z logowaniem i padaniem ch jak zbierze się grupa pewnych idiotów i nie potrafi uszanować czyjejś pracy to tak się dzieje.

837371446280124127260.png
Opublikowano

nie da sie zalogowac + moze 200 osob na servie spoty wszystkie puste

Wystarczy nacisnąć zaloguj szybko anulować i jeszcze raz zaloguj wtedy cię zaloguje bo pierwsze połączenie jest odrzucane. 200 os. ja widzę więcej a na dodatek mówisz że zalogować się nie możesz to skąd wiesz?

Strona działa.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Kurwa mać,że tak powiem pobrałem ta paczkę, która miała naprawić błąd patchera i wyskakuje teraz inne gowno : KERNEL32.dll wkurwilem się teraz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...