Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atharia.pl [Dedyk] [Medium]

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cóż, nie pozostaje nic jak tylko czekać na start, oby wypaliło. :D

Powodzenia na starcie! Czekam wraz z ekipą. ;] Majjkel nie da dupy, za długo pracował przy tym projekcie. ;)

113331483371297180698.jpeg

• Odpowiedzi 634
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobralem clienta i gdy włączam patchera wyskakuje błąd aktualizacji torrentu przy 2% a gdy załączam tą drugą ikonę (gdy patcher nie dziala) wyskakuje błąd jakiś MVL ... to co koledze wyżej?

Opublikowano

Pobralem clienta i gdy włączam patchera wyskakuje błąd aktualizacji torrentu przy 2% a gdy załączam tą drugą ikonę (gdy patcher nie dziala) wyskakuje błąd jakiś MVL ... to co koledze wyżej?

Poczekaj do tej 20 i o 20 odpal patchera :)

Opublikowano

Poczekaj do tej 20 i o 20 odpal patchera :)

Ok tak pytam bo będę wbijać dopiero o 21:00 bo wiadomo jak na początku jest a nie chce się denerwować. Dzięki za szybką odpowiedź.
Opublikowano

co łaska

Ile da na tacę.

Co do serwera. Byłam na becie, grałam, wbiłam 30. Początkowe misje przywołują wspomnienia z PLa, naprawdę fajne uczucie wrócić do czasów globalnego serwera, z tym wyjątkiem, że każdą misję należy zrobić - większość daje bonusy, przydatne nagrody. Exp przyjemny, robienie eq, wszystko - nie męczyło. Każdy bug, który zgłosiłam był od razu naprawiany, + dla administracji. Są mega sympatyczni i skorzy do pracy, komunikatywność na P. Jak dla mnie serwer roku i myślę, że 1k+ przy reklamie jaką zrobili - będzie. Dam sobie uciąć palca. Zapraszam do gry. :)

Opublikowano

Fajnie sie zapowiada, powodzenia!

eee tam Kobieta aż tak palców nie potrzebuje :D  <3

czym sie bedzie ruchac jak facet odejdzie

Opublikowano

czym sie bedzie ruchac jak facet odejdzie

rozjebałeś mnie, jeśli już o tym mówimy jest 100321 wszelakich sprzętów które doprowadzą kobietę do rozkoszy bez palców i chłopaka.  xD

ale nie obrażajmy tutaj koleżanki, mam nadzieje że masz duży dystans do siebie i nie wyjebiesz mi liścia:d 

Pozdrawiam! 

Sory za offtopic

Opublikowano

Czemu mam zbanowane konto, skoro przed chwilą założyłem? ( chciałem sprawdzić na stronie, co jest w is ) xD­

Ten sam problem + ani klient ani patcher nie działają! :)

Opublikowano

Twoje konto jest zablokowane o co chodzi?

/edit

Ogólnie to jestem z*******y wyrwałem bana jeszcze przed startem serva :P

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Klienta nie da się odpalić na fullscreen, znajomy ma błąd z 0x000007B i nie może odpalić gry. Ogarnijcie to bo inaczej gracze odejdą do konkurencji która dziś startuje :)

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Opublikowano

Ludzie wszystko działa.Odpaliłem klienta i 0 errorów jeżeli macie jakieś błędy nie możecie wpisać tego w googla i pobrać brakujące programy itd itd ?

a07a9c1d7603fee5.jpg

Opublikowano

Klienta nie da się odpalić na fullscreen, znajomy ma błąd z 0x000007B i nie może odpalić gry. Ogarnijcie to bo inaczej gracze odejdą do konkurencji która dziś startuje :)

Mi się odpalił na full bez problemów.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Ludzie wszystko działa.Odpaliłem klienta i 0 errorów jeżeli macie jakieś błędy nie możecie wpisać tego w googla i pobrać brakujące programy itd itd ?

To czemu mam bana, skoro 5 min temu założyłem konto?

Jestem głupi.

­

Opublikowano

Twoje konto jest zablokowane o co chodzi?

/edit

Ogólnie to jestem z*******y wyrwałem bana jeszcze przed startem serva :P

Po prostu zablokowali każdemu konto ,żeby nikt nie wbił przed startem.Użyj mózgu kolego ;p

Opublikowano

Po prostu zablokowali każdemu konto ,żeby nikt nie wbił przed startem.Użyj mózgu kolego ;p

Dokładnie, spatchujcie sobie clienta.

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...