Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz sieci serwerów/adminów/osób do zarządzania/inne? Zajrzyj!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam.Mam na imie Krystian.Od niedawna postanowiłem wrocic do zajmowania sie sieciami serwerow cs 1.6 oraz cs:go.

Zostanę:

-Współwłascicielem

-Junior Adminem

-Technikiem Forum

Oferuje:

-doswiadczenie

-czas

oraz aktywnosc

Kontakt:

GG:58921302

Opublikowano

Witajcie w naszej multiofercie!

Szukasz osób które zrobią dla Ciebie forum od zera o tematyce counter strike ( i nie tylko ) z autorską grafiką po niskiej cenie? Dobrze trafiłeś! drużyna PixelArt wykona dla Ciebie:

• Forum kompletnie od zera (Silnik IPB/MYBB)
  • Przedstronę dla twojej strony/forum
  • Stronę dla twojego forum lub samą stronę główną

Dodatkowo zamawiając u nas powyższe oferty dostajesz roczną gwarancję na pomoc od członków administracji pixelart ~ Posiadamy własny system licencji na forum, aby ułatwić działanie owego pomysłu.

Koszty co do for, przedstron czy też stron są do ustalenia na gadu-gadu lub pw na forum!

Jesteś grafikiem lub technikiem? Znasz się na HTML, CSS, JS ew. PHP? Ta oferta jest dla Ciebie!

Nasza organizacja powstała niedawno, szukamy doświadczonej ekipy aby dostarczyć naszym klientom wysokopółkowy towar w krótkim czasie o niskiej cenie. W zależności od twoich umiejętności możesz do nas dołączyć bezpłatnie lub nawet zarabiać na wykonywaniu zleceń od naszych klientów (strony, fora itd)

Nie mamy specyficznych wymagań co do samej osoby, szukamy każdego kto zna się na tej robocie!

www.pixelart.MPCforum

zapraszam do kontaktu na mcpforum lub gadu-gadu: 60890476

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano (edytowane)

logoceesik.png

POSZUKUJEMY SERWERÓW GIER 

Forum ceesik.pl poszukuje odpowiedzalnych osób na stanowiska:

• Administrator
  • Mordetator
  • Anticheat
  • Grafik
  • Redaktor
  • AMXX suport
  • Opiekun FunPage

Ponadto poszukujemy opiekuna na serwer CS:GO Only DD2 !

Poszukujemy także osoby która wkładała by finansowo się w projekt !!!

Posiadamy unikatowy styl stworzony przez Właściciela serwisu, Unikatowe serwery, również stworzone przez właściciela.

Więcej na GG: 31681362 

Bądź steam: Aranksik

Edytowane przez P0r4n3k
Opublikowano

Szukasz osób które zrobią dla Ciebie forum od zera o tematyce counter strike ( i nie tylko ) z autorską grafiką po niskiej cenie? Dobrze trafiłeś! drużyna PixelArt wykona dla Ciebie:

Dodatkowo zamawiając u nas powyższe oferty dostajesz roczną gwarancję na pomoc od członków administracji pixelart ~ Posiadamy własny system licencji na forum, aby ułatwić działanie owego pomysłu.

Koszty co do for, przedstron czy też stron są do ustalenia na gadu-gadu lub pw na forum!

Jesteś grafikiem lub technikiem? Znasz się na HTML, CSS, JS ew. PHP? Ta oferta jest dla Ciebie!

Nasza organizacja powstała niedawno, szukamy doświadczonej ekipy aby dostarczyć naszym klientom wysokopółkowy towar w krótkim czasie o niskiej cenie. W zależności od twoich umiejętności możesz do nas dołączyć bezpłatnie lub nawet zarabiać na wykonywaniu zleceń od naszych klientów (strony, fora itd)

Nie mamy specyficznych wymagań co do samej osoby, szukamy każdego kto zna się na tej robocie!

www.pixelart.MPCforum

i do graphics design

Opublikowano (edytowane)

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

Zostanę Technikiem / Opiekunem Forum / Serwera

Oferuję:

Wiedzę oraz doświadczenie w zakresie prowadzenia serwerów Counter Strike 1.6 (Instalacja AmxModX, konfiguracja serwera, edycja pluginów itp.).

Znajomość silników IPB oraz MyBB na poziomie dobrym (Edycja styli, modyfikacji, eliminowanie błędów, jeśli takowe aktualnie występują, zabezpieczenia od  strony FTP itp.).

Instalację  sklepu, amxbansa itp.

Stworzenie przed strony.

Wykonywanie grafik na potrzeby sieci (jestem amatorem, ale stworzenie loga forum, banneru, jakiegoś napisu nie sprawia mi żadnego problemu :)).

Sporą ilość wolnego czasu, bardzo dobry kontakt, pełne zaangażowanie w projekt.

Dofinansowanie sieci / forum (po czasie, jeśli nasza współpraca będzie się układać)

Kontakt:

GG: 39754856

Prywatna Wiadomość tutaj

Edytowane przez Bla Bla.
Opublikowano

Witam.Mam na imie Krystian.Od niedawna postanowiłem wrocic do zajmowania sie sieciami serwerow cs 1.6 oraz cs:go.

Zostanę:

-Współwłascicielem

-Junior Adminem

-Technikiem Forum

Oferuje:

-doswiadczenie

-czas

oraz aktywnosc

Kontakt:

Opublikowano (edytowane)

jWKQL93.png

1. Informacje główne

Mam na imię Oskar. Nie dawno skończyłem 18 lat. Mieszkam na Śląsku, chodzę do TI. W wolnych chwilach bardzo lubię grać w gry i oglądać telewizję bardzo mnie to odpręża po długim i ciężkim dniu. Nie palę, nie piję (no może czasami się napije na imprezie ale to sporadycznie). Często chodzę na siłownie nie mal, że 3 razy w tygodniu. Lubię bardzo też jeździć na rowerze czasami robię nawet po 30 km. Nie popełniam błędów ortograficznych i staram się pisać poprawną polszczyzną.

2. Oferta

Oferuję pomoc przy forum. Posiadam duże doświadczenie i wiedzę na ten temat. Perfekcyjne operowanie silnikami takie jak; ipb i mybb. Znajomość html'a i css'a. Byłem v-administratorem na sieci play4strike i administratorem na sieci cs-zielarze. Chętnie zostanę na jednej z posad takich jak; Technik/Administrator/Junior administrator.

3. Oczekiwania

• Dojrzałości
  • Odpowiedniej rangi na forum
  • Szybkiego kontaktu
  • Rozważnego projektu
  • Pomysłu na reklamę
  • Brak pustego forum

4. Kontakt

Gadu-Gadu [52174225]
Prywatna wiadomość [PW]
Edytowane przez VaksPL
Opublikowano

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

Oferuję:

Wiedzę oraz doświadczenie w zakresie prowadzenia serwerów Counter Strike 1.6 (Instalacja AmxModX, konfiguracja serwera, edycja pluginów itp.).

Znajomość silników IPB oraz MyBB na poziomie dobrym (Edycja styli, modyfikacji, eliminowanie błędów, jeśli takowe aktualnie występują, zabezpieczenia od  strony FTP itp.).

Stworzenie przed strony.

Wykonywanie grafik na potrzeby sieci (jestem amatorem, ale stworzenie loga forum, banneru, jakiegoś napisu nie sprawia mi żadnego problemu :)).

Dofinansowanie sieci / forum (po czasie, jeśli nasza współpraca będzie się układać)

Kontakt:

Prywatna Wiadomość tutaj

Opublikowano

Witam,

Coś o mnie.

Z tej strony 17 latek, jak prawie każdy w obecnych czasach zainteresowany "Informatyką", kształcący się w tym kierunku. W obecnej chwili poszukuje zajęcia na dłuższą chwilę, nie szukam czegoś na tydzień czy dwa, chciałbym zostać kimś na dobrze  prosperującej sieci. Mam bogatę doświadczenie do piastowania prawie każdego stanowiska w tejże branży.

Oferuje :
Obszerną wiedzę w zakresie prowadzenia serwerów z kolekcji Counter Strike, zarządzania serwerami głosowymi - Ts3. Obsługuje wszystkie silniki for, lecz preferuje IPB, żadne nulledy/retaile, tylko oryginalne wersje. Obsługuje wszelakiej maści sklepiki, odmiany amxbans, mybans, sourcebans itp. Oferuje także dość sporo czasu poświęcanego dla sieci. Jest to od dwóch do nawet dwunastu-trzynastu godzin dziennie, po kilku tygodniach podaje telefon kontaktowy, w razie awarii/nagłej sytuacji zjawiam się z pomocą. Kolejnymi moimi atutami są: obiektywizm, cierpliwość, umiejętność poprawnego składania zdań czy ortografii. W razie potrzeby pomagam projektowi finansowo tak aby mógł się dalej rozwijać.

Oczekuję:
~dojrzałej administracji
~ ruchu na danej sieci, nie jeden serwer wiecznie pusty
~ogarniętej ekipy, wyrosłem z przekomarzań z dwunastolatkami.
~ambitnych planów i zaangażowania właściciela
~jakichkolwiek środków na dalsze funkcjonowanie, bez budżetu nic się nie osiągnie.

Zainteresowanych zapraszam na GG : 51766679
Pozdrawiam 

Opublikowano (edytowane)

jWKQL93.png

1. Informacje główne

Mam na imię Oskar. Nie dawno skończyłem 18 lat. Mieszkam na Śląsku, chodzę do TI. W wolnych chwilach bardzo lubię grać w gry i oglądać telewizję bardzo mnie to odpręża po długim i ciężkim dniu. Nie palę, nie piję (no może czasami się napije na imprezie ale to sporadycznie). Często chodzę na siłownie nie mal, że 3 razy w tygodniu. Lubię bardzo też jeździć na rowerze czasami robię nawet po 30 km. Nie popełniam błędów ortograficznych i staram się pisać poprawną polszczyzną.

2. Oferta

Oferuję pomoc przy forum. Posiadam duże doświadczenie i wiedzę na ten temat. Perfekcyjne operowanie silnikami takie jak; ipb i mybb. Znajomość html'a i css'a. Byłem v-administratorem na sieci play4strike i administratorem na sieci cs-zielarze. Chętnie zostanę na jednej z posad takich jak; Technik/Administrator/Junior administrator.

3. Oczekiwania

• Dojrzałości
  • Szybkiego kontaktu
  • Rozważnego projektu
  • Pomysłu na reklamę
  • Brak pustego forum

4. Kontakt

Gadu-Gadu [52174225]
Prywatna wiadomość [PW]

NIEAKTUALNE

Edytowane przez VaksPL
Opublikowano

Witam,

Coś o mnie.

Z tej strony 17 latek, jak prawie każdy w obecnych czasach zainteresowany "Informatyką", kształcący się w tym kierunku. W obecnej chwili poszukuje zajęcia na dłuższą chwilę, nie szukam czegoś na tydzień czy dwa, chciałbym zostać kimś na dobrze  prosperującej sieci. Mam bogatę doświadczenie do piastowania prawie każdego stanowiska w tejże branży.

Oferuje :
Obszerną wiedzę w zakresie prowadzenia serwerów z kolekcji Counter Strike, zarządzania serwerami głosowymi - Ts3. Obsługuje wszystkie silniki for, lecz preferuje IPB, żadne nulledy/retaile, tylko oryginalne wersje. Obsługuje wszelakiej maści sklepiki, odmiany amxbans, mybans, sourcebans itp. Oferuje także dość sporo czasu poświęcanego dla sieci. Jest to od dwóch do nawet dwunastu-trzynastu godzin dziennie, po kilku tygodniach podaje telefon kontaktowy, w razie awarii/nagłej sytuacji zjawiam się z pomocą. Kolejnymi moimi atutami są: obiektywizm, cierpliwość, umiejętność poprawnego składania zdań czy ortografii. W razie potrzeby pomagam projektowi finansowo tak aby mógł się dalej rozwijać.

Oczekuję:
~dojrzałej administracji
~ ruchu na danej sieci, nie jeden serwer wiecznie pusty
~ogarniętej ekipy, wyrosłem z przekomarzań z dwunastolatkami.
~ambitnych planów i zaangażowania właściciela
~jakichkolwiek środków na dalsze funkcjonowanie, bez budżetu nic się nie osiągnie.

Zainteresowanych zapraszam na GG : 51766679
Pozdrawiam 

Opublikowano

Zostanę:

-Współwłascicielem

-Junior Adminem

-Technikiem Forum

Oferuje:

-doswiadczenie

-czas

oraz aktywnosc

Kontakt:

Opublikowano

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

Oferuję:

Stworzenie przed strony.

Kontakt:

Prywatna Wiadomość tutaj

Opublikowano

10_DUPA.png

Witajcie drodzy użytkownicy.

Szukam serwerów na sieć użytkowników redaktorów grafików i ogólnie żeby było was jak najwięcej

Nie jesteśmy byle jaką siecią podchodzimy do wszystkiego z profesjonalizmem oraz chcemy by było was tutaj jak najwięcej dzięki czemu będziemy mogli się szybciej rozwijać.

Mamy bardzo dobrą zgraną ekipę oraz niczego ci u nas nie zabraknie  :)

Szukamy każdy typ serwerów np : CSGO, CS 1.6 , MTA , Minecraft i inne.... jedyne czego nie chcemy to teamspeak'a ponieważ już jednego posiadamy.

Co możemy wam zaoferować

Bannery dla serwerów każdego typu.

Podpięcie serwera pod SourceBans / AmxBans lub co kolwiek innego.

Dział dla właściciela serwera jak i rangę.

Strefa na TS jeżeli będzie minimum 5 aktywnych serwerów na sieci.

Oferujemy wam pomoc techniczną przy serwerach cs:go jak i 1.6.

Po więcej informacji zapraszam do kontaktu ze mną :

GaduGadu 53652134 

Godziny w których jestem obecny dostępny

poniedziałek = 17:00 - 00:00

wtorek = 17:00 - 00:00

środa = 14:00 - 00:00

czwartek = 17:00 - 00:00

piątek = 17:00 - 05:00

sobota = 11:00 - 04:00

niedziela = 10:30 - 00:00

Opublikowano

www.pixelart.MPCforum

i do graphics design

Opublikowano (edytowane)

Witam

Poszukuję sieci która potrzebuje: 

• Technika forum o silnikach: IPB, vBulletin, MyBB

Oczekuję:

- Szybkiego kontaktu,

- Szybko rozwijającej się sieci,

- Coraz ambitniejszych projektów,

- Wieku +/- 18 lat,

- Ogarnięcia,

- Najlepiej własnego serwera TeamSpeak3,

- Zaufania,

- Odpowiedniej rangi.

Oferuję:

- Długoletnie doświadczenie w prowadzeniu sieci od strony technicznej (mogę podać nazwy sieci na pw/gg/ts),

- Umiejętności pisania w językach: htmlcssedycja skryptów php oraz JS,

- Krótkie terminy wykonywania prac

- Długoletnie doświadczenie

- Staż na wielu sieciach

- Szybki (wszechstronny) kontakt,

- Przy rozmowie wstępnej mogę podać TeamSpeak3.

Wykonuję:

- Szablony na fora, portale, przedstrony,

- Konfiguracje serwera FTP

- Konfigurację silnika forum

- Zabezpieczanie ftp oraz silnika

- Grupy, rangi, przekierowania,

- Tworzenie masek uprawnień dla grup podrzędnych,

- Optymalizacje baz danych

- Aktualizacje silników

- Naprawa błędów

- Działania na bazach danych

- Instalacja serwerów

- Instalacja domen i subdomen

- Parkowanie domen

- Podpinanie domen i subdomen

Możliwości kontaktu

--> GG: 53118300 | PW na forum <--

Edytowane przez OdpalonyDesign

Kliknij z button \_/

SLaoAAF.png

Opublikowano (edytowane)

ISggB4Q.png

1. Informacje główne

Mam na imię Oskar. Nie dawno skończyłem 18 lat. Mieszkam na Śląsku, chodzę do TI. W wolnych chwilach bardzo lubię grać w gry i oglądać telewizję bardzo mnie to odpręża po długim i ciężkim dniu. Nie palę, nie piję (no może czasami się napije na imprezie ale to sporadycznie). Często chodzę na siłownie nie mal, że 3 razy w tygodniu. Lubię bardzo też jeździć na rowerze czasami robię nawet po 30 km. Nie popełniam błędów ortograficznych i staram się pisać poprawną polszczyzną.

2. Oferta

Oferuję pomoc przy forum. Posiadam duże doświadczenie i wiedzę na ten temat. Perfekcyjne operowanie silnikami takie jak; ipb i mybb. Znajomość html'a i css'a. Byłem v-administratorem na sieci play4strike i administratorem na sieci cs-zielarze. Chętnie zostanę na jednej z posad takich jak; Technik/Administrator/Junior administrator.

3. Oczekiwania

• Dojrzałości
  • Szybkiego kontaktu
  • Rozważnego projektu
  • Pomysłu na reklamę
  • Brak pustego forum

4. Kontakt

Gadu-Gadu [52174225]

Prywatna wiadomość [PW]

AKTUALNE

Edytowane przez VaksPL
Opublikowano

Cześć! :-)

Szukam sponsora na serwer CS 1.6  COD Mod 201lvl.

Serwer już stoi, jest gotowy, dołączony do sieci i jest zakupiona reklama.

Jedyne czego potrzebujemy to trochę wkładu jakiegoś sponsora który pomoże finansowo Nam rozpromować serwer.

Serwer posiada na początek 16 slotów, doświadczoną administrację(póki co na razie sam ja i trzech kolegów).

Co możemy od siebie zaoferować? Myślę, że jeśli porozmawiałbym w Właścicielem sieci, to jakąś rangę na forum, na serwerze jakąś klasę Premium, jeśli ta osoba zna się na serwerach to trochę swoich propozycji które wezmę pod uwage itp.

Jesteś zainteresowany? Masz może jakąś swoją ofertę do przedstawienia? Pisz! GG: 52924012 STEAM: http://steamcommunity.com/id/10sekund

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

Witam!

Od jakiegoś czasu razem z ekipą tworzę sieć, w której staramy się zaimplementować:
 Serwery gier online
 Portal z memami, śmiecznymi filmikami
 serwis z grami przeglądarkowymi
 Portal z newsami ze świata IT

Czym się zajmuję nasza ekipa i co oferuję?

Zajmujemy się profesjonalnym tworzeniem stron WWW oraz administrowaniem serwerami Linux i Windows. Od nas otrzymasz serwer WWW, profesjonalne forum oparte na silniku MyBB, maszynę, która z łatwością utrzyma Twoje serwery z dużą ilością graczy, reklamę ,pokrycie wszelkich kosztów związanych z rozwojem projektu oraz w razie przychodów adekwatne do wykonanej pracy wynagrodzenie. 

Czego oczekujemy od potencjalnego wspólnika?

Od wspólnika oczekujemy pełnego profesjonalizmu, łatwy kontakt, najlepiej gotowych plików (nie CTRL+C/V z internetu) lub pomysłu na cały projekt - jeśli chodzi o serwer gry.
Szukamy osób umiejących pisać poprawnie po polsku,umiejących podejść do sprawy profesjonalnie, zaangażowanych oraz takich którzy mają ochotę podwyższyć swoje umiejętności lub nauczyć się czegoś nowego. 

Kogo szukamy na dzień dzisiejszy??

Ekip, techników chętnych do postawienia serwerów gier (CS:go, CS 1.6, Metin 2 lub innych jeśli masz jakiś pomysł - pisz)
 Głównych administratorów do zarządzania serwerem TS oraz forum
 Redaktorów, których zadaniem będzie pisanie postów oraz artykułów na naszej stronie

Kontakt

Jeżeli jesteś zainteresowany podjęciem ze mną współpracy, odezwij się, używając poniższych metod.
 E-Mail [email protected]
 GG 9224435
 WWW brokieb.pl 
Nie pisz do mnie wiadomości typu "Jesteś?, Cześć, Witam" tylko opisz swój projekt oraz proponowane stanowisko oraz cierpliwie oczekuj na odpowiedź! 

Informacje aktualne na dzień 22.11.2016 

Witam!

Od jakiegoś czasu razem z ekipą tworzę sieć, w której staramy się zaimplementować:
 Serwery gier online
 Portal z memami, śmiecznymi filmikami
 serwis z grami przeglądarkowymi
 Portal z newsami ze świata IT

Czym się zajmuję nasza ekipa i co oferuję?

Zajmujemy się profesjonalnym tworzeniem stron WWW oraz administrowaniem serwerami Linux i Windows. Od nas otrzymasz serwer WWW, profesjonalne forum oparte na silniku MyBB, maszynę, która z łatwością utrzyma Twoje serwery z dużą ilością graczy, reklamę ,pokrycie wszelkich kosztów związanych z rozwojem projektu oraz w razie przychodów adekwatne do wykonanej pracy wynagrodzenie. 

Czego oczekujemy od potencjalnego wspólnika?

Od wspólnika oczekujemy pełnego profesjonalizmu, łatwy kontakt, najlepiej gotowych plików (nie CTRL+C/V z internetu) lub pomysłu na cały projekt - jeśli chodzi o serwer gry.
Szukamy osób umiejących pisać poprawnie po polsku,umiejących podejść do sprawy profesjonalnie, zaangażowanych oraz takich którzy mają ochotę podwyższyć swoje umiejętności lub nauczyć się czegoś nowego. 

Kogo szukamy na dzień dzisiejszy??

Ekip, techników chętnych do postawienia serwerów gier (CS:go, CS 1.6, Metin 2 lub innych jeśli masz jakiś pomysł - pisz)
 Głównych administratorów do zarządzania serwerem TS oraz forum
 Redaktorów, których zadaniem będzie pisanie postów oraz artykułów na naszej stronie

Kontakt

Jeżeli jesteś zainteresowany podjęciem ze mną współpracy, odezwij się, używając poniższych metod.
 E-Mail [email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript">/* */</script>
 GG 9224435
 WWW brokieb.pl 
Nie pisz do mnie wiadomości typu "Jesteś?, Cześć, Witam" tylko opisz swój projekt oraz proponowane stanowisko oraz cierpliwie oczekuj na odpowiedź! 

Informacje aktualne na dzień 22.11.2016 

Opublikowano

A no witam Was ponownie MPC'owicze :)

Z czym dzisiaj do Was przychodzę? Znakomite pytanie !!!!

Otwieramy rekrutację na opiekunów serwerów naszej sieci :D

Po więcej informacji proszę kontaktować się ze mną poprzez:

To jest ukryta treść, proszę

Aktualny stan poszukiwania:

• DD2 - [Poszukiwany Opiekun]
  • ESL MAPS - OFF
  • 1# CS:GO MOD - [Poszukiwany Opiekun]
  • 2# CS:GO MOD - [Poszukiwany Opiekun]
  • 3# CS:GO MOD - [Poszukiwany Opiekun]
  • COD MOD 401 lvl - [Poszukiwany Opiekun]
  • JAILBREAK - OFF
  • BASEBUILDER- OFF

Prócz tego poszukiwane będą pojedyncze osoby na forum ale to również przedstawię podczas rozmowy :)

Zapraszamy do współpracy !

Pisz po Polsku bo jest różnica czy robisz komuś "łaskę" czy "laske" :)

Opublikowano (edytowane)

Witam! Na początek może powiem trochę o sobie.

Jestem Patryk, mam 17 lat i pochodzę z Górnego Śląska.  
Uczęszczam do 2 klasy Szkoły Zawodowej kierunek Mechanik Samochodowy, kierunek ten wybrałem ze względu na to, że lubię majsterkować i "grzebać" przy samochodach.
Poza zawodem, który mam zamiar wykonywać w przyszłości interesuję się także informatyką oraz piłką nożną.
Jestem miły, spokojny (zazwyczaj), raczej ogarnięty, chociaż każdy ma, że tak powiem lepsze dni i pokazuje tą swoją chorą głowę. Raczej łatwo przychodzi mi dogadywanie się z ludźmi.

Co mogę zaoferować?
Instalację  sklepu, amxbansa, sourcebansa itp.

Aktualnie edytuję styl dla portalu graj.se - strona główna, prawie ukończona

a736012d9e9ed7ee96316ca99f3bb94a.png
0bdcb22b5045ddbafb8094302b6917da.png

Kontakt

GG:39754856

PW MpcForum

Edytowane przez Bla Bla.
Opublikowano

Witam

Podepnę pod istniejącą 9 lat sieć serwerów Counter Strike, serwery CS 1.6

Niegdyś działaliśmy tylko na serwerach cs 1.6, obecnie same CS:GO, brakuje nam stałego, dobrego klasyka.

Jeśli ktoś ma wiedzę, środki, czas, ludzi i chęci na założenie serwera to chętnie podejmę współpracę. Interesują mnie tylko poważne oferty.

Oferuję dobrze działające i rozkręcone forum, wsparcie techniczne, TS-a i inne formy pomocy.

GG: 1401014

[email protected]

Pozdrawiam
Chemik