Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz sieci serwerów/adminów/osób do zarządzania/inne? Zajrzyj!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostanę :

-Administratorem forum,

-Administratorem serwera,

-Opiekunem serwera.

Posiadam kilkuletnie doświadczenie na forum zarówno jak i na serwerach cs'a.

Interesuja mnie poważne oferty , nie zamierzam pracować z dziećmi.

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Poszukuję opiekuna oraz adminów na serwer DD2+BF2 exp mod!!

Opiekun:

- Wiek minimum 17 lat,

- Dużo wolnego czasu,

- Znajomość moda,

- Doświadczenie

- Mile widziany steam

Admin:

- Wiek minimum 16 lat,

- Znajomość komend,

- Doświadczenie,

- Dużo wolnego czasu,

- Mile widziany steam.

Po więcej informacji zapraszam na PW/ GG: 4688729

Opublikowano

ZOSTANE ADMINEM

Wiek. 17

Mikrforon Sprawny 

Godzin spędzonych  w grze [Obecnie] 831h.

GG: 60023225

Steam / Link Profil:  http://steamcommunit.../usherlawniczak

Byłem już adminem na 4 sieciach

Znajomość AMX 10/10

Nie place składek poświęcam swój czas.

Siedzę na serwerach nawet 10 godzin z małymi przerwami (sobota i niedziela różnie)

PS. nie wiem co tu napisać jeszcze nie jestem dobry w rozpisywaniu.

sfsdf.png

Opublikowano

logoceesik.png

POSZUKUJEMY SERWERÓW GIER 

Forum ceesik.pl poszukuje odpowiedzalnych osób na stanowiska:

• Administrator
  • Mordetator
  • Anticheat
  • Grafik
  • Redaktor
  • AMXX suport
  • Opiekun FunPage

Ponadto poszukujemy opiekuna na serwer CS:GO Only DD2 !

Poszukujemy także osoby która wkładała by finansowo się w projekt !!!

Posiadamy unikatowy styl stworzony przez Właściciela serwisu, Unikatowe serwery, również stworzone przez właściciela.

Więcej na GG: 31681362 

Bądź steam: Aranksik

Opublikowano

10_DUPA.png

Witajcie drodzy użytkownicy.

Szukam serwerów na sieć użytkowników redaktorów grafików i ogólnie żeby było was jak najwięcej

Nie jesteśmy byle jaką siecią podchodzimy do wszystkiego z profesjonalizmem oraz chcemy by było was tutaj jak najwięcej dzięki czemu będziemy mogli się szybciej rozwijać.

Mamy bardzo dobrą zgraną ekipę oraz niczego ci u nas nie zabraknie   :)

Szukamy każdy typ serwerów np : CSGO, CS 1.6 , MTA , Minecraft i inne.... jedyne czego nie chcemy to teamspeak'a ponieważ już jednego posiadamy.

Co możemy wam zaoferować

Bannery dla serwerów każdego typu.

Podpięcie serwera pod SourceBans / AmxBans lub co kolwiek innego.

Dział dla właściciela serwera jak i rangę.

Strefa na TS jeżeli będzie minimum 5 aktywnych serwerów na sieci.

Oferujemy wam pomoc techniczną przy serwerach cs:go jak i 1.6.

Po więcej informacji zapraszam do kontaktu ze mną :

GaduGadu 53652134 

Godziny w których jestem obecny dostępny

poniedziałek = 17:00 - 00:00

wtorek = 17:00 - 00:00

środa = 14:00 - 00:00

czwartek = 17:00 - 00:00

piątek = 17:00 - 05:00

sobota = 11:00 - 04:00

niedziela = 10:30 - 00:00

Opublikowano

Nowo powstająca siec serwerów poszukuje ludzi/sieci/fora którzy/re są w stanie podjąć wsspółprace ze znakomicie zapowiadającą się siecią w celu realizacji wspólnych celów!

-Poszukujemy ludzi z serwerami/którzy chcą założyć serwery

-Chętnych do wymiany banerami

- Sponsoringu na serwisach społecznościowych itp!

Zachęcam do kontaktu! 

GG1: 42910622 (GreenUp)

GG2: :48749285 (RoJK)

GG3: 52174225 (SkaV)

Powiedz w jakim celu piszesz samo siema nic nie mówi!

Opublikowano

Witam,

Coś o mnie.

Z tej strony 17 latek, jak prawie każdy w obecnych czasach zainteresowany "Informatyką", kształcący się w tym kierunku. W obecnej chwili poszukuje zajęcia na dłuższą chwilę, nie szukam czegoś na tydzień czy dwa, chciałbym zostać kimś na dobrze prosperującej sieci. Mam bogatę doświadczenie do piastowania prawie każdego stanowiska w tejże branży.

Oferuje :

Obszerną wiedzę w zakresie prowadzenia serwerów z kolekcji Counter Strike, zarządzania serwerami głosowymi - Ts3. Obsługuje wszystkie silniki for, lecz preferuje IPB, żadne nulledy/retaile, tylko oryginalne wersje. Obsługuje wszelakiej maści sklepiki, odmiany amxbans, mybans, sourcebans itp. Oferuje także dość sporo czasu poświęcanego dla sieci. Jest to od dwóch do nawet dwunastu-trzynastu godzin dziennie, po kilku tygodniach podaje telefon kontaktowy, w razie awarii/nagłej sytuacji zjawiam się z pomocą. Kolejnymi moimi atutami są: obiektywizm, cierpliwość, umiejętność poprawnego składania zdań czy ortografii. W razie potrzeby pomagam projektowi finansowo tak aby mógł się dalej rozwijać.

Oczekuję:

~dojrzałej administracji

~ ruchu na danej sieci, nie jeden serwer wiecznie pusty

~ogarniętej ekipy, wyrosłem z przekomarzań z dwunastolatkami.

~ambitnych planów i zaangażowania właściciela

~jakichkolwiek środków na dalsze funkcjonowanie, bez budżetu nic się nie osiągnie.

Zainteresowanych zapraszam na GG : 51766679

Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Witam! Na początek może powiem trochę o sobie.

Jestem Patryk, mam 17 lat i pochodzę z Górnego Śląska.  
Uczęszczam  do 2 klasy Szkoły Zawodowej kierunek Mechanik Samochodowy, kierunek ten  wybrałem ze względu na to, że lubię majsterkować i "grzebać" przy  samochodach.
Poza zawodem, który mam zamiar wykonywać w przyszłości interesuję się także informatyką oraz piłką nożną.
Jestem  miły, spokojny (zazwyczaj), raczej ogarnięty, chociaż każdy ma, że tak  powiem lepsze dni i pokazuje tą swoją chorą głowę. Raczej łatwo  przychodzi mi dogadywanie się z ludźmi.

Co mogę zaoferować?
Wiedzę  oraz doświadczenie w zakresie prowadzenia serwerów Counter Strike 1.6  (Instalacja AmxModX, konfiguracja serwera, edycja pluginów itp.).
Znajomość  silników IPB oraz MyBB na poziomie dobrym (Edycja styli, modyfikacji,  eliminowanie błędów, jeśli takowe aktualnie występują, zabezpieczenia  od  strony FTP itp.).
Instalację  sklepu, amxbansa, sourcebansa itp.
Wykonywanie  grafik na potrzeby sieci (jestem amatorem, ale stworzenie loga forum,  banneru, jakiegoś napisu nie sprawia mi żadnego problemu ).
Sporą ilość wolnego czasu, bardzo dobry kontakt, pełne zaangażowanie w projekt.
Dofinansowanie sieci / forum (po czasie, jeśli nasza współpraca będzie się układać)

Kontakt ze mną:

GG: 39754856

PW tutaj

Edytowane przez Bla Bla.
Opublikowano

Witam

Podepnę pod istniejącą 9 lat sieć serwerów Counter Strike, serwery CS 1.6

Niegdyś działaliśmy tylko na serwerach cs 1.6, obecnie same CS:GO, brakuje nam stałego, dobrego klasyka.

Jeśli ktoś ma wiedzę, czas, ludzi i chęci na założenie serwera to chętnie podejmę współpracę. Interesują mnie tylko poważne oferty.

Oferuję dobrze działające i rozkręcone forum, wsparcie techniczne, wsparcie finansowe, TS-a i inne formy pomocy.

Brakuje nam dobrego serwera 1.6 - w grę wchodzi każdy MOD :) Propozycje mile widziane.

GG: 1401014

[email protected]

Pozdrawiam
Chemik

Opublikowano

l46qnO2.png

1. Informacje główne

Już od dłuższego czasu powstaje projekt "Forcegame". Jest to nowy pomysł na nowo powstałą sieć serwerów counter strike oraz innych serwerów gier multiplayer! Sieć tworzona jest tak naprawdę od graczy, którzy oprócz gry postanowili również kilkanaście lat temu zająć się tworzeniem serwerów do gry cs 1.6. Dzięki temu dzisiaj mamy możliwość stworzyć coś pięknego dla wszystkich graczy którzy poszukują swojego miejsca w sieci, miejsca do wspólnej zabawy, gry, oraz tworzenia wspólnych serwerów gier multiplayer! U nas znajdą też miejsce ludzie rozwijający swoje umiejętności dotyczące zagadnień takich jak grafika komputerowa, zarządzanie forum, dziennikarstwo itp! Każdy znajdzie u nas coś dla siebie. Sieć jest tworzona przez profesjonalistów którzy, wiedzą co robią ale, jesteśmy też graczami jak już wcześniej wspomniałem i liczymy również na pomysły z waszej strony jak może wyglądać nasze forum/serwer! Razem możemy stworzyć wspaniałe imperium dające naprawdę sporą dawkę dobrej rozrywki! W wasze ręce powierzamy forum z unikalnym stylem na jakże popularnym silniku IPB!

2. Poszukujemy osób na stanowiska...

-MODERATORA FORUM (Aktualne)

-REDAKTORA (Aktualne)

-GRAFIKA (Aktualne)

-PROMOTORA (Aktualne)

-SPONSORA (Aktualne)

-YOUTUBE'RA (Aktualne)

-OPIEKUN SERWERA (Aktualne)

3. Oferta specjalna

Jeżeli dołączysz do nas z min 3 serwerami otrzymasz rangę v-administrator (Junior admin). Lecz twoje serwery muszą spełniać wymagania. Jeżeli posiadasz 3 serwery zgłoś się do (SkaV) na gadu-gadu.

4. Kontakt

Gadu-Gadu

GG2: : 48749285 (RoJK)

Adres kontaktowy e-mail: [email protected]

Prywatny adres kontaktowy: rojk@tlen.pl

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Od niedawna skończyliśmy najważniejsze prace związane z naszym serwerem, teraz zostało tylko szukanie dobrych graczy oraz Adminów i Moderatorów.Serdecznie zapraszamy w związku z tym że dopiero zaczynamy zapraszam na nasze forum :yzz za darmo premki pierwsze 7 osób które się przedstawi i napisze podanie o premke dostaje za darmo na 2 miesiące ! Serdecznie zapraszamy  :)

IP Serwera COD Mod 201 Lv: 31.186.84.219:27044

http://cs-lajt.ct8.pl/

Edytowane przez stec
Opublikowano (edytowane)

Witam Wszystkich,

Przychodze tutaj z nietypowa prosba do tutejszych uzytkownikow forum. Poszukuje straznikow (CT graczy) na swoj serwer cs 1.6 jailbreak aby pokazali i uczyli nowych graczy jak grac na serwerze. Ponizej przedstawie mniej wiecej co my jako siec oferujemy owym graczom:

• forum na silniku IPB 4.1
  • domena .com
  • stabliny serwer od pukawki
  • sloty 18
  • Oryginalna instalke cs non-steam, jak potrzeba
  • wolne stanowiska na forum
To jest ukryta treść, proszę

Wymagamy: mikrofonu, oraz znajomosci gry na serwerach jailbreak

Zapraszamy, jest to nowa siec.

Kontakt z Administratorem:  GG:16042090.

Edytowane przez equnio
Opublikowano

Dzień dobry

Szukam chętnych,ogarniętych adminów na serwer (JB).Szukam 4 lub 5 ludzi którzy dadzą radę ogarniać serwer w miarę swoich możliwości oraz czasu.

Wymagania:

Minimum 16 lat.

Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich.(osoby zostaną poinformowane o regulaminie)

Bezkonfliktowość na serwerze oraz na forum.

Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym.

Sprawny Mikrofon (Oraz mutacja ;))

Składka 11,07 zwykły admin,17zł admin + svip

Znajomość Amxx min.5

Chętne osoby zapraszam na gg 51854937!

http://www.gametrack...05.43.92:27320/ Gt serwera

Opublikowano

Witam.Mam na imie Krystian.Od niedawna postanowiłem wrocic do zajmowania sie sieciami serwerow cs 1.6 oraz cs:go.

Zostanę:

-Współwłascicielem

-Junior Adminem

-Technikiem Forum

Oferuje:

-doswiadczenie

-czas

oraz aktywnosc

Kontakt:

GG:58921302

Opublikowano (edytowane)

Witam rozwinięta sieć serwerów poszukuje osób na niżej wymienione stanowiska 

Technik serwerów [OFF] 2/2

Moderator [OFF] 2/2

UB TEAM [ON] 3/4

Redaktor liczba miejsc nie ograniczona

Grupa pomocników liczba miejsc nieograniczona

admini na serwery cs 1.6

poszukiwany jest również grafik na stałe :) wystarczy pokazać co się umie :D

gg 58256836 

pisać nawet jak jestem niedostępny :)

Edytowane przez DziadekiIza
Opublikowano

Szukam osób do teamu ja kupuje serwer cs i całego go robię a ktoś kto się zna kupuje stronę i ja robi ogarniamy wszystko serwer wypali to kupujemy następny

Opublikowano

Witam! Na początek może powiem trochę o sobie.

Jestem Patryk, mam 17 lat i pochodzę z Górnego Śląska.  

Uczęszczam do 2 klasy Szkoły Zawodowej kierunek Mechanik Samochodowy, kierunek ten wybrałem ze względu na to, że lubię majsterkować i "grzebać" przy samochodach.

Poza zawodem, który mam zamiar wykonywać w przyszłości interesuję się także informatyką oraz piłką nożną.

Jestem miły, spokojny (zazwyczaj), raczej ogarnięty, chociaż każdy ma, że tak powiem lepsze dni i pokazuje tą swoją chorą głowę. Raczej łatwo przychodzi mi dogadywanie się z ludźmi.

Co mogę zaoferować?

Wiedzę oraz doświadczenie w zakresie prowadzenia serwerów Counter Strike 1.6 (Instalacja AmxModX, konfiguracja serwera, edycja pluginów itp.).

Znajomość silników IPB oraz MyBB na poziomie dobrym (Edycja styli, modyfikacji, eliminowanie błędów, jeśli takowe aktualnie występują, zabezpieczenia od  strony FTP itp.).

Instalację  sklepu, amxbansa, sourcebansa itp.

Wykonywanie grafik na potrzeby sieci (jestem amatorem, ale stworzenie loga forum, banneru, jakiegoś napisu nie sprawia mi żadnego problemu :)).

Sporą ilość wolnego czasu, bardzo dobry kontakt, pełne zaangażowanie w projekt.

Dofinansowanie sieci / forum (po czasie, jeśli nasza współpraca będzie się układać)

Kontakt

GG:39754856

PW MpcForum

Aktualne ;)

Opublikowano (edytowane)

l46qnO2.png

1. Informacje główne

Już od dłuższego czasu powstaje projekt "Forcegame". Jest to nowy pomysł na nowo powstałą sieć serwerów counter strike oraz innych serwerów gier multiplayer! Sieć tworzona jest tak naprawdę od graczy, którzy oprócz gry postanowili również kilkanaście lat temu zająć się tworzeniem serwerów do gry cs 1.6. Dzięki temu dzisiaj mamy możliwość stworzyć coś pięknego dla wszystkich graczy którzy poszukują swojego miejsca w sieci, miejsca do wspólnej zabawy, gry, oraz tworzenia wspólnych serwerów gier multiplayer! U nas znajdą też miejsce ludzie rozwijający swoje umiejętności dotyczące zagadnień takich jak grafika komputerowa, zarządzanie forum, dziennikarstwo itp! Każdy znajdzie u nas coś dla siebie. Sieć jest tworzona przez profesjonalistów którzy, wiedzą co robią ale, jesteśmy też graczami jak już wcześniej wspomniałem i liczymy również na pomysły z waszej strony jak może wyglądać nasze forum/serwer! Razem możemy stworzyć wspaniałe imperium dające naprawdę sporą dawkę dobrej rozrywki! W wasze ręce powierzamy forum z unikalnym stylem na jakże popularnym silniku IPB!

2. Poszukujemy osób na stanowiska...

-MODERATORA FORUM (Aktualne)

-REDAKTORA (Aktualne)

-GRAFIKA (Aktualne)

-PROMOTORA (Aktualne)

-SPONSORA (Aktualne)

-YOUTUBE'RA (Aktualne)

-OPIEKUN SERWERA (Aktualne)

3. Oferta specjalna

Jeżeli dołączysz do nas z min 3 serwerami otrzymasz rangę v-administrator (Junior admin). Lecz twoje serwery muszą spełniać wymagania. Jeżeli posiadasz 3 serwery zgłoś się do (SkaV) na gadu-gadu.

4. Kontakt

Gadu-Gadu

GG2: : 48749285 (RoJK)

Adres kontaktowy e-mail: [email protected]

Prywatny adres kontaktowy: rojk@tlen.pl

Edytowane przez VaksPL