Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz sieci serwerów/adminów/osób do zarządzania/inne? Zajrzyj!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

l46qnO2.png

ForceGame.pl ogłasza rekrutację!

Poszukujemy:

Grafików [1/3]

Redaktorów [1/2]

UBT [1/2]

Oraz poszukujemy strażników i graczy na serwer JB!

Kontakt:

gg: 42910622

gg: 52174225

gg: 52497766

5_fg.png

Opublikowano

Co oferujemy?

• Bardzo dobrych techników CS:GOCS 1.6TS3.

• Szybki kontakt.

Forum na silniku IPB z autorskim stylem.

Reklamę na topowym serwerze TS3. (Utrzymuje się w liście top5 na gametrackerze (na świecie))

100% zarobków z serwera dla właściciela serwera.

Własny dział.

Ranga na forum.

Dodanie serwera do tabeli.

Banner serwera.

Czego oczekujemy?

Jedyne czego oczekujemy to ogarniętego właściciela.

Nie chcemy słuchać płaczu, że nie stać cię na przedłużenie serwera.

Oczekujemy również reklamy serwera.

// Wydaję mi się, że to małe wymagania biorąc pod uwagę, że 100% zarobków z serwera idzie do kieszeni właściciela serwera.

Dodatkowe info.

Aktualnie posiadamy:

3 serwery CS:GO 

○ 5 serwerów CS 1.6 

Topowy serwer TeamSpeak3 (średnia osób online - 650).

• Jeden z naszych serwerów aktualnie znajduje się na pierwszej stronie cssetti, udało nam się to osiągnąć w zaledwie tydzień.

Osiągamy dzienny limit głosowania, czyli 30 głosów, dzięki czemu serwery w bardzo szybko sposób się rozkręcają.  :)

• Nie używamy gotowych projektów czyt. gotowe paczki.

Wszystkie nasze serwery zostały tworzone od zera.

• Posiadamy unikatowe pluginy.

Serwery CS 1.6 będą posiadały reklamę na cssetti.

Poszukujemy również:

• Grafików

• Redaktorów

Techników

• Administratorów na serwery CS 1.6 i CS:GO

Kontakt:

GG56325559

sygnatura2.jpg

Opublikowano

Dołączę do forum jako:

• Technik for ipb (Pisanie zaawansowanych hooków & aplikacji, pełne zabezpieczenie forum, bezpieczne rangi & kontrola permisji, edycja stylu pod względem kodu/grafiki.)
  • Technik serwerów Counter Strike 1.6 (Programista amxx, zabezpieczenie serwerów, profesjonalne prowadzenie serwera, postawienie serwera na vps/dedyk.)
  • Moderator, Administrator, Właściciel forum (Profesjonalne podejście do prowadzenia forum, świetna komunikacja oraz dyspozycyjność, ogromne doświadczenie.)
  • Redaktor twojego forum (Ortografia oraz skład zdań na bardzo wysokim poziomie, ogromna ilość wolnego czasu.)

Jeżeli jesteś zainteresowany, napisz do mnie prywatną wiadomość na forum, po wstępnym zgodzeniu się na twoją ofertę przejdziemy dalej.

UWAGA

Wykonam profesjonalny styl IPB z autorską grafiką odpłatnie (cena do ustalenia)

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano

Witam :)

Posiadam dobrze rozkręconą sieć serwerów Cs 1.6, która liczy już sobie niespełna pół roku.

Obecnie na sieci serwerów znajdują się 4 serwery Cs 1.6 + 1 serwer TS3.

Jako iż chcę aby sieć dalej się rozwijała poszukuję osób, które chciały by dołączyć z własnym serwerem

Counter Strike 1.6 oraz CS GO.

Więcej szczegółów na GG: 53583220

Opublikowano

=======POSZUKUJE=======

1. Sponsora

2. Grafika(darmowego)

3.Technika Forum (darmowego)

=======WYMAGAM=======

1.Lojalności

2.Zaufania 

3.Aktywności

=====================

KONTAKT

GG

61214619

=====================

Opublikowano (edytowane)

Zostanę:

-Technikiem <większe projekty, tylko PLN>

-Opiekunem

-Współwłaścicielem 

Info o mnie: 

Imię Rafał, Lat 17,chodzę do technikum Organizacji Reklamy,technicznymi sprawami  1.6 nauczyłem się sam bez poradników,pomocy itp od 13 roku życia, online od 7h do 12h dziennie,zaangażowany.

Oczekuję:

-Normalną domenę

-Minimalnie rozwinięte serwery oraz forum

-Administracja 18+

-Ambitnych planów i zaangażowania od Administracji

kontakt : 

PW MPC

GG : 8861455

Edytowane przez HajneKen23
Opublikowano

l46qnO2.png

ForceGame.pl ogłasza rekrutację!

Poszukujemy:

Grafików [1/3]

Redaktorów [1/2]

UBT [1/2]

Oraz poszukujemy strażników i graczy na serwer JB!

Kontakt:

gg: 42910622

gg: 52174225

gg: 52497766

5_fg.png

Opublikowano

Poszukuję 1 Opiekuna na Serwer DD2+BF2 Exp Mod!

Poszukiawani również Admini na serwer! Liczba miejsc NIEOGRANICZONA!!!!

Serwer posiada reklamy na stronach: cssetti, cs-boost, boostmaster.

Zapraszam do kontaktu na PW/GG: 4688729 w celu poznania więcej szczegółów!

Pozdrawiam

Opublikowano

Dołączę do forum jako:

• Technik for ipb (Pisanie zaawansowanych hooków & aplikacji, pełne zabezpieczenie forum, bezpieczne rangi & kontrola permisji, edycja stylu pod względem kodu/grafiki.)
  • Technik serwerów Counter Strike 1.6 (Programista amxx, zabezpieczenie serwerów, profesjonalne prowadzenie serwera, postawienie serwera na vps/dedyk.)
  • Moderator, Administrator, Właściciel forum (Profesjonalne podejście do prowadzenia forum, świetna komunikacja oraz dyspozycyjność, ogromne doświadczenie.)
  • Redaktor twojego forum (Ortografia oraz skład zdań na bardzo wysokim poziomie, ogromna ilość wolnego czasu.)

Jeżeli jesteś zainteresowany, napisz do mnie prywatną wiadomość na forum, po wstępnym zgodzeniu się na twoją ofertę przejdziemy dalej.

UWAGA

i do graphics design

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Szukam osoby która za sponsoruje serwer Counter Strike 1.6

Coś o moim serwerze:

Jest to COD MOD ELITE 401 lvl. (Lvl może być od 401 - 801)

• Podstawa serwera to nie silnik od QTM, jest to autorska modyfikacja (nie ja ją napisałem, aczkolwiek mogę jej uzywać!)
  • Paczka jest praktycznie skończona. (Zostało kilka szczegołów)
  • Na dniach zostanie dopieszczona i na serwerze nie spotkamy się z żadnym błędem, bugiem czy niedociągnięciem.

Wcześniej na tej samej paczce istniał już identyczny serwer, który przynosił stosunkowo duże dochody.

http://pecetowicz.pl...y4yxf_11910.jpg

http://pecetowicz.pl...sv373_11911.jpg

http://pecetowicz.pl...o2new_11909.jpg

Co prawda, minęło trochę czasu, aczkolwiek tem serwer z pewnością przyciągnie wielu graczy... Graczy którzy zostaną "na stałe".

Oczekuję:

• Opłacenia serwera najlepiej na Hostingu Pukawka.pl/1s1k.pl/HostPlay.pl (ew. jakiś inny, ale stabilny)
  • Opłacenie reklamy serwera

Reszta jest do ustalenia.

Skontaktować się ze mną można za pomocą:

• Pw
  • GG:51765832

Witam.

Szukam osoby która za sponsoruje serwer Counter Strike 1.6

Coś o moim serwerze:

Jest to COD MOD ELITE 401 lvl. (Lvl może być od 401 - 801)

• Podstawa serwera to nie silnik od QTM, jest to autorska modyfikacja (nie ja ją napisałem, aczkolwiek mogę jej uzywać!)
  • Paczka jest praktycznie skończona. (Zostało kilka szczegołów)
  • Na dniach zostanie dopieszczona i na serwerze nie spotkamy się z żadnym błędem, bugiem czy niedociągnięciem.

Wcześniej na tej samej paczce istniał już identyczny serwer, który przynosił stosunkowo duże dochody.

http://pecetowicz.pl...y4yxf_11910.jpg

http://pecetowicz.pl...sv373_11911.jpg

http://pecetowicz.pl...o2new_11909.jpg

Co prawda, minęło trochę czasu, aczkolwiek tem serwer z pewnością przyciągnie wielu graczy... Graczy którzy zostaną "na stałe".

Oczekuję:

• Opłacenia serwera najlepiej na Hostingu Pukawka.pl/1s1k.pl/HostPlay.pl (ew. jakiś inny, ale stabilny)
  • Opłacenie reklamy serwera

Reszta jest do ustalenia.

Skontaktować się ze mną można za pomocą:

• Pw
  • GG:51765832
Edytowane przez PrzemekJzS
Opublikowano

Dołączę do forum jako:

UWAGA

i do graphics design

Opublikowano

Zostanę:

-Technikiem <większe projekty, tylko PLN>

-Opiekunem

-Współwłaścicielem 

Info o mnie: 

Imię Rafał, Lat 18,chodzę do technikum Organizacji Reklamy,technicznymi sprawami  1.6 nauczyłem się sam bez poradników,pomocy itp od 13 roku życia, online od 7h do 12h dziennie,zaangażowany.

Oczekuję:

-Normalną domenę

-Minimalnie rozwinięte serwery oraz forum

-Administracja 18+

-Ambitnych planów i zaangażowania od Administracji

kontakt : 

PW MPC

GG : 8861455

Opublikowano (edytowane)

Poszukuje osób chętnych do założenia serwerowni Counter - Strike 1.6!

Portal

Forum

Serwery

Duża Reklama

Jeżeli chcesz więcej informacji o projekcie zapraszam do kontaktu! Przedstawię Ci wtedy całą moją wizje.

Współpracowałem z:
Djhehe
CodeGame (Lukazuki)

Uniblu

AxerN

Dodatkowo współpracowałem również z mniejszymi serwerowniami co mieli po 2 - 3 serwery i na nich 10 - 15 stałych użytkowników.

Ilość osób w załodze:
2

Aktualizuje na bieżąco!

Kontakt:

Prywatna Wiadomość Na MPCForum

Edytowane przez NovobiS

KJJKCi3.jpg

Zyrion.Pl - Serwer Easy / Medium!

Forum <-- Kliknij aby przejść

Opublikowano

Witam. Posiadam sieć serwerów nową i 2 serwery nierozkręcone też nowe :) Poszukuję:

Technika forum 

Technika serwerów

Grafika

Adminów na serwer

Serwerów na sieć :)

Jesteś zainteresowany? Napisz gg; 49399127

Opublikowano (edytowane)

ogloszenie.png

Masz swój serwer i szukasz stabilnego forum? Dołącz do nas i pokaż swoim graczom że dbasz o swój serwer :)

Edytowane przez RumcajsJumper

Pisz po Polsku bo jest różnica czy robisz komuś "łaskę" czy "laske" :)

Opublikowano

Witajcie,

Zasponsoruję daną sieć serwerów CS 1.6 (oraz możliwe inne serwery), w zamian będę oczekiwał % z dochodu serwera.

Aktualnie dysponuje sprzętem w lokalizacji PL:

Intel Xeon E3 1245v2 3.5-3.9Ghz

32GB Pamięci ram

HDD - 2x2TB

Łącze 250/250mb + AntyDDOS Game

Zainteresowanych zapraszam na PW.

Opublikowano

Dołączę do forum jako:

UWAGA

i do graphics design

Opublikowano (edytowane)

Cześć i czołem!

Dołączę do sieci serwerów jako:

OPIEKUN SERWERA

Oferuję profesjonalizm i doświadczenie, dużo wolnego czasu i poświęcenie się w pełni rozwojowi sieci.

A teraz trochę luźniej. Dołączę do fajnej sieci jako osoba, którą wyżej wymieniłem. Nie szukam jakiejś "suchej" serwerowni, na której jedyne co się znajduje to gracze na serwerze, wymagam miłej atmosfery i fajnych ludzi do współpracy. Mam duże doświadczenie, miałem wiele rang, od admina serwera, po opiekuna, supermoderatora, moderatora, junior admina itp. Moje doświadczenie opiera się na wspomaganiu serwera czasem i chęciami, nie oferuje się jako technik, co prawda znam się trochę na FTP, ale nie aż tak żeby stworzyć cały serwer, moja praca polegała by po prostu nad zajęciem się forum lub serwerem. Trochę się rozgadałem, a że pewnie Wam się nie chce czytać, to więcej informacji udzielę prywatnie :D

Coś o mnie:

Mam na imię Kamil, w tym roku kończę 19 lat, mieszkam w woj. podkarpackim i w sumie to tyle, wszystko dowiecie się w czasie ^^

Kontakt : 

Wiadomość prywatna lub GG : 594104

Edytowane przez kamilos1998xd

Opublikowano

l46qnO2.png

1. Informacje główne

Już od dłuższego czasu powstaje projekt "Forcegame". Jest to nowy pomysł na nowo powstałą sieć serwerów counter strike oraz innych serwerów gier multiplayer! Sieć tworzona jest tak naprawdę od graczy, którzy oprócz gry postanowili również kilkanaście lat temu zająć się tworzeniem serwerów do gry cs 1.6. Dzięki temu dzisiaj mamy możliwość stworzyć coś pięknego dla wszystkich graczy którzy poszukują swojego miejsca w sieci, miejsca do wspólnej zabawy, gry, oraz tworzenia wspólnych serwerów gier multiplayer! U nas znajdą też miejsce ludzie rozwijający swoje umiejętności dotyczące zagadnień takich jak grafika komputerowa, zarządzanie forum, dziennikarstwo itp! Każdy znajdzie u nas coś dla siebie. Sieć jest tworzona przez profesjonalistów którzy, wiedzą co robią ale, jesteśmy też graczami jak już wcześniej wspomniałem i liczymy również na pomysły z waszej strony jak może wyglądać nasze forum/serwer! Razem możemy stworzyć wspaniałe imperium dające naprawdę sporą dawkę dobrej rozrywki! W wasze ręce powierzamy forum z unikalnym stylem na jakże popularnym silniku IPB!

2. Poszukujemy osób na stanowiska...

-MODERATORA FORUM (Aktualne)
-REDAKTORA (Aktualne)
-GRAFIKA (Aktualne)
-PROMOTORA (Aktualne)
-SPONSORA (Aktualne)
-YOUTUBE'RA (Aktualne)
-OPIEKUN SERWERA (Aktualne)

3. Oferta specjalna

Jeżeli dołączysz do nas z min 3 serwerami otrzymasz rangę v-administrator (Junior admin). Lecz twoje serwery muszą spełniać wymagania. Jeżeli posiadasz 3 serwery zgłoś się do (SkaV) na gadu-gadu.

4. Kontakt
Gadu-Gadu
GG1: 42910622 (GreenUp)
GG2: : 48749285 (RoJK)
GG3: 52174225 (SkaV)
Adres kontaktowy e-mail: [email protected]
Prywatny adres kontaktowy: rojk@tlen.pl

5_fg.png