Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Shiveria.pl

Someya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapowiada się fajnie, lecz nie jeden serwer się tak zapowiadał, a było zupełnie inaczej. 

Serwer ma być medium, tylko czy exp będzie fajnie dopasowany? Bo nie mam zamiaru expić 1 lvl po kilka godzin. 

Mi się wydaje, że ten serwer by się bardzo bardzo dużo lepiej prezentował gdyby był wydany w edycji EASY, niżeli medium. 

Startuje pod koniec wakacji, z super nowinkami, daliby się graczom pobawić, wbić, pocieszyć grą.

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi się wydaje, że ten serwer by się bardzo bardzo dużo lepiej prezentował gdyby był wydany w edycji EASY, niżeli medium. 

Startuje pod koniec wakacji, z super nowinkami, daliby się graczom pobawić, wbić, pocieszyć grą.

ale pierdzielisz. Pobawić się na easy? On się nudzi po tygodniu. Dobrze, że to medium... Mówisz tak jakby we wrześniu ludziom, którzy się jeszcze uczą w szkołach, internet odcinali.

Opublikowano

mam pytanie jak archer radzi sobie w pvp oraz w expie? bossy dunguony? buff potrzebny?

drugie pytanie luczniki podchodzą pod nas czy nie?

Opublikowano

mam pytanie jak archer radzi sobie w pvp oraz w expie? bossy dunguony? buff potrzebny?

drugie pytanie luczniki podchodzą pod nas czy nie?

na temat dungeonów mogę ci powiedzieć jak nie zauwazyłeś w prezce będzie 1 dla klas magicznych, typu bm, heler, archer

Opublikowano

Za około godzinkę zostanie udostępniony client. Nie przejmujcie się tym, że dostajecie go tak późno - przypominam ze to tylko beta i robimy ją głównie dla nas :) 

Wszelkie bugi prosimy zgłaszać na naszym forum w specjalnym temacie. Przypominam, że osoby które będą zgłaszać jakiekolwiek błędy - zostaną wynagrodzone na oficjalnym starcie! 

Opublikowano

Ładnie sie zapowiada? zapowiada sie zajebisci, troche cierpliwosci. Beta jest dal nich a nie dla nas a rozliczac ich ze śpoźnieniem bedzie mozna po starcie o ile sie spoznia ;p

Opublikowano

18.10 - brak clienta do pobrania..

Ładnie się zapowiada....

nie sraj żarem, bo grozi pożarem

Jak napisał punktualność przy becie go nie interesuje, bo równie dobrze, mogłoby jej nie być i czekałbyś do piątku

Opublikowano

nie sraj żarem, bo grozi pożarem

Jak napisał punktualność przy becie go nie interesuje, bo równie dobrze, mogłoby jej nie być i czekałbyś do piątku

Ten post nie był skierowany do Cb więc sie nie napinaj jak plandeka na żuku i sklej wary :)

Opublikowano

Polecam ogarnac zwierzeta na TeamSpeak w Administracji gdy zapytałem jakiegos chłopaczka o nicku Wrona czy lata kluczem dostałem bana .

- serwera na samym wejsciu na Ts ^^

P.S sam wszedl na kanał i powiedział zebysmy wypier*alali z kanału także ten .

Wkońcu admini z Cradosa ;3 tak jak Crados padł, tak padł Terios tak padnie ta Shiveria ;3 Start bety godzina 18.00 ? jest 18.30 i nadal niema linków :)

Opublikowano

Ten post nie był skierowany do Cb więc sie nie napinaj jak plandeka na żuku i sklej wary :)

Ja nie jestem tu po to, żeby się kłócić z kimś twojego pokroju, bo to jest po prostu bezproduktywne. Znajdź kogoś na swoim poziomie i dla nich zachowaj takie teksty szczeniaku

Opublikowano

Wkońcu admini z Cradosa ;3 tak jak Crados padł, tak padł Terios tak padnie ta Shiveria ;3 Start bety godzina 18.00 ? jest 18.30 i nadal niema linków :)

Juz ogarniete ;)

Nie wiem skąd jest administracja, mnie sie serwer pdoba patrząc przez pryzmat prezentacji :)

@down

Lourt tutaj z tego co wiem jest only sponsorem :)

Opublikowano

Juz ogarniete ;)

Nie wiem skąd jest administracja, mnie sie serwer pdoba patrząc przez pryzmat prezentacji :)

Jakby mi na teriosie nie usuneli tematu gdzie dalem ss'y z rozmowy z pewna osoba to bym Ci podeslal ;)

Opublikowano

Miałem zagrać, ale jak widzę lourta jako kogokolwiek związanego z serwerem to się waham.

Ile osób z teamu będzie miało dostęp do navicata?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...