Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Shiveria.pl

Someya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile mniej wiecej bedzie kosztowac IS ? 

Chodzi o PD, Pety i inne typu rzeczy potrzebne do pvp, Czyli np. Fryz/pet/kostium na luda    Trudno nam powiedzieć, zadecydujemy o tym jak będziemy budować Item Shop.

Czy Pety/kostiumy/fryzy beda czasowe , jezeli tak to na jak dlugo ?  Pety będą w wersji i czasowej i stałej. 

Czy bedzie mozliwosc przelewu z bankow zagranicznych/paypalem ? :P Tak. 

Bez%20nazwy-5_zpsrw9z77ji.png

Gdybyście jeszcze dodali takie coś jak ,, Przywołanie potwora " czyli, że chodzi za nami i walczy z nami...   

To by było jedyne w swym rodzaju !   Niestety, póki co nie przekonuje nas tego typu rozwiązanie. 

Bez%20nazwy-5_zpsrw9z77ji.png

JAKI JEST MAX LVL? I KIEDY START? TO MEDIUM CZY HARD?  Odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania znajdziesz w naszej prezentacji. 

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

JAKI JEST MAX LVL? I KIEDY START? TO MEDIUM CZY HARD?

Ty jesteś idiotą czy tylko udajesz :D?

fuommv.png

"Wiesz, gdy­by pieniądze nie miały znacze­nia, gdy­by nie było pieniędzy i gdy­by wszys­tko za­leżało od naszej pos­ta­wy mo­ral­nej, nasze­go zacho­wania i postępo­wania z ludźmi, by­libyśmy mi­lione­rami. By­libyśmy bogaci." - Tupac Amaru Shakur.

Opublikowano

Fajny serwer się zapowiada, na pewno zawitam z ekipą ;) Tylko pytanie, czy administracja dobra? Teraz fajne serwery robią, ale tylko pod hajs ;) Zarobią i wyłączą.Mam nadzieję, że z tym tak nie będzie! Piona, widzimy się na starcie.

Opublikowano

Będzie płatność PSC?

nie

Fajny serwer się zapowiada, na pewno zawitam z ekipą ;) Tylko pytanie, czy administracja dobra? Teraz fajne serwery robią, ale tylko pod hajs ;) Zarobią i wyłączą.Mam nadzieję, że z tym tak nie będzie! Piona, widzimy się na starcie.

bedzie

Opublikowano

Ciekawa inicjatywa. Powiew świeżości pośród jednorazowych serwerów stawianych dla zarobku. Chętnie zagram. Skrzynie przypominają mi Gothica 3 :D

Jak wygląda sprawa bety, jakieś zgłoszenia?

Opublikowano

Beta będzie otwarta dla wszystkich graczy. 

Tylko pytanie, czy administracja dobra?  Ty nam to powiesz :)

Teraz fajne serwery robią, ale tylko pod hajs ;) Zarobią i wyłączą. Myślę, że sam czas jaki poświęciliśmy na konstrukcje serwera nie powinien pozostawić wam złudzeń co do naszego zaangażowania.  

Opublikowano

Czyżby pomysł na set z 200 lvl, chodzi mi tutaj o zbroje Anielski set, nie zaczęrpneliście z gry Silkroad online?
Co do zamku i systemu wojny - po prostu WOW.
38978679456005744033.jpg

Opublikowano

Czyżby pomysł na set z 200 lvl, chodzi mi tutaj o zbroje Anielski set, nie zaczęrpneliście z gry Silkroad online?

Co do zamku i systemu wojny - po prostu WOW.

38978679456005744033.jpg    Nie, set anielskich pancerzy został zakupiony od grafika 3D. 

Opublikowano

to to jest coś pięknego wręcz 

rMZGMSu.png

Też tak uważam, nie przepadam za graniem surą, bo jest za łatwo, ale dla tej zbroi chyba się poświęcę xD 

­

b_560_95_1.png

Opublikowano

Wyglada bardzo fajnie, kiedy start?

19 beta 21 oficjalny piszę na dole prezki :D 

client będzie na pare h przed beta czy w nocy przed betą? nie kryje że dla mnie lepiej byłoby w nocy ciągnąc clienta

Opublikowano

Też tak uważam, nie przepadam za graniem surą, bo jest za łatwo, ale dla tej zbroi chyba się poświęcę xD

­

Szkoda tylko, że te zbroje będę dostępne, dla top graczy :/...
Opublikowano

ino żeby w środę odpaliła beta, żeby większość rzeczy działa. Jeśli nie, to naprawimy to :D. A dwa dni później lecimy na spóźniony wakacyjny serwer ;D. Bo jeśli wszystko jest tak pięknie zrobione jak w zapowiedzi. Jeśli to będzie medium, nie wierze żeby nie było ludzi !

Opublikowano

Fred zawita z pocieszną ekipą, swietna prezka - bedzie grubo <3                   

miłosz

Opublikowano

A no i zapomnialem spytac - bedziecie wspierac pozaserwerowe wymiany? Z pomoca tutorow itd.

miłosz

Opublikowano

A no i zapomnialem spytac - bedziecie wspierac pozaserwerowe wymiany? Z pomoca tutorow itd.      Tego nie jesteśmy w stanie obiecać. Zastanowimy się nad tym z teamem. 

Opublikowano

Serwer z*******y :D 

Polecam i wbijam na start :D 

Będzie toogle skill? 

Jest balans klas w pvp?

Ninją ogerne expa solo bez buffa?

Dangeony solo?

8816414724839291359194.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...