Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Shiveria.pl

Someya

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer wygląda zajebiscie, czekam na start! jeżeli administracja nie zjebie to zagram na 100% :D polecam :*

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Bardzo mi się podoba, szkoda tylko, że te bony pvp 1-5 są nie pod bs'a- ale co kto lubi :) zawitam na starcie

Czy to nie absurdalne, że wspomnienia o dobrych czasach o wiele częściej doprowadzają do łez, niż wspomnienia o tych złych?

EliteMt2     I3artiBM (sura 250lv)  sprzedany na moich warunkach ...(

NovaMt2    ProWojownik (wojownik 119lv serwer upadł 6 lata temu)

Opublikowano

Chodzą pogłoski, że jest to ten sam team co na Teriosie. ­Dla tego serwera rezygnowaliście z Teriosa? Może ktoś powiedzieć z teamu? :]

Opublikowano

Chodzą pogłoski, że jest to ten sam team co na Teriosie. ­Dla tego serwera rezygnowaliście z Teriosa? Może ktoś powiedzieć z teamu? :]

Nie ma tu teamu z Teriosa...

Macie na serwerze sklepy offline ?

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

nawet jeśli to wtedy będzie team który będzie się starał, wole taki niż tych co odwalą 1-2 bugi, sa z tego dumni jak pawie i mają wywalone na cały świat bo naprawili jeden czy dwa bugi

ps. mam nadzieje że nie będzie takich problemów z maszyną i zabezpieczeniami jak na teriosie, 

Opublikowano

Dziękujemy za tak miłe komentarze, strasznie nas to motywuje! :)

Nic nie musimy ukrywać:

Team Terios.pl oraz team Shiveria.pl mają wspólnego sponsora i jest nim Vitron. Prócz naszych serwerów, są jeszcze inne które będą sponsorowane przez ten sam podmiot. 

Prócz tego aspektu nie łączy nas nic. Jako ciekawostkę dodam, że z tego co mi wiadomo to mamy zupełnie inne cele i politykę.

Nie ma tu teamu z Teriosa...

Macie na serwerze sklepy offline ?

Sklepy offline wejdą do życia z czasem rozwoju serwera. Nie chcieliśmy wprowadzać wszystkiego na raz, ponieważ jak widzicie multum rzeczy u nas jest całkowicie nowych - w związku z tym faktem musimy doprowadzić wszystko do perfekcji. 

Opublikowano

Prezentacja dużo mówi, czuć tu jakiś klimat i podoba mi się sposób wypowiedzi założyciela tematu, czuć Twój wiek, albo przynajmniej dojrzałość.

Co do opinii niektórych odnośnie setów zbrojek na 200lvl mi się akuratnie podobają, albo jak wiadomo- ile ludzi, tyle gustów, a o nich nie dyskutujemy, wiedział o tym też cały team projektując te wspomniane "artefakty", które chyba przyciągają najbardziej zaraz obok całego nacisku na powrót do wojen gildyjnych za to w nowych trybach, super sprawa.

Opublikowano

Też zagwarantujcie nam takie cofki jak na teriosie? Bo sponsor z tego co wiem ten sam

Przepraszam bardzo, a co ma sponsor do cofki? Z tego co wiem, to team popełnił błąd, co też się zdarza, to są zwykli ludzie z pasją, a nie maszyny ;P

Opublikowano

Też zagwarantujcie nam takie cofki jak na teriosie? Bo sponsor z tego co wiem ten sam

Prosimy nie konstruować w ten sposób komentarzy pod naszym tematem. Temat służy do rozmowy na temat NASZEGO projektu, a ten nosi nazwe Shiveria.pl 

Natomiast w gwoli ścisłości: Sponsorzy serwerów zazwyczaj nie maja fizycznie nad nimi żadnej władzy. 

To co z beta, bedzie czy nie bedzie ? :)

Tak. zdecydowaliśmy się na otwartą bete dla was. Wszystko zostało edytowane w prezentacji.

Opublikowano

Serwer rewelacyjny :) 

Administracja Wspaniała :) 

Projekt 10/10 <3 

Jeden z najlepszych Projektów :) 

Na 100% zawitam na serwerze oraz życzę powodzenia :) I dużych sukcesów :) 

Opublikowano

vFGpVam.png

VQVt8sC.jpg

Weź udział w pierwszym konkursie promujący serwer! 
Do wygrania super szybki i super nowoczesny Samsung Galaxy S4 LTE + ! (i9506)

Weź udział w pierwszym konkursie promujący serwer! 
Do wygrania super szybki i super nowoczesny Samsung Galaxy S4 LTE + ! (i9506)
Aby wziąć udział w konkursie, należy:
► Udostępnić ten post na swojej tablicy.
► Polubić nasz fanpage.
► Napisać w komentarzu pod postem, która z obecnych na naszym serwerze nowości przypadła Ci najbardziej do gustu!
Rozlosowanie zwycięzcy odbędzie się 30 sierpnia 2015r!

Opublikowano

Na pewno zagwarantują więcej graczy niż na Twoich serwerach, hehe

Serwer polecam!

Opublikowano

Ile mniej wiecej bedzie kosztowac IS ?

Chodzi o PD, Pety i inne typu rzeczy potrzebne do pvp, Czyli np. Fryz/pet/kostium na luda

Czy Pety/kostiumy/fryzy beda czasowe , jezeli tak to na jak dlugo ?

Czy bedzie mozliwosc przelewu z bankow zagranicznych/paypalem ?:P

Z checia zagram razem z ziomkami :D

Jakby ktos chcial do gildii to zapraszam PW/Lub moj nick + .pl na ts3 :D

Polecam 10/10 :D

Edited_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...