Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Shiveria.pl

Someya

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

Jest jakieś unikalne eq exp?

Bronie 75 się przerabia?

Są jakieś artefakty do Expa?

Te ostatnie zbroje może mieć każdy czy tylko topka, bo nie bardzo rozumiem czy trzeba wbić topke + misje czy misje same starczą

Opublikowano

Kto jest w administracji, czy jest to niezależna, ukrywająca się osoba?

No trzeba być debilem żeby nie zauważyć ,że sherer tworzył ten serwer ;)

Opublikowano

Z jakich metinów lecą te certyfiakty na konia powiedzmy na bojowca i miltiara? Bo zwykły konik mnie w ogóle nie interesuje.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Nie ten dzial ... dodajcie to do dzialu WOW'a a nie ... xD

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Pomocnik
Opublikowano

Będzie możliwość ustawienia co ma widać kostium/zbr ? bo ta ostatnia zbroja to cudo te na koniec prezki :D

Opublikowano

Z jakich metinów lecą te certyfiakty na konia powiedzmy na bojowca i miltiara? Bo zwykły konik mnie w ogóle nie interesuje.

Metiny o przedziale (35-90), bossy bardzo podobnie. Oczywiscie zawsze można wykonywać bardzo proste misje,  i to jest najkrótsza droga do zdobycia konia. 

Nie ten dzial ... dodajcie to do dzialu WOW'a a nie ... xD

Jeżeli mnie pamięć nie myli, to zajmujemy się tworzeniem prywatnego serwera METIN2, a to jest dział PUBLIKACJI SERWERÓW METIN2. 

Czy nasz tok rozumowania jest niepoprawny?? :)

Będzie możliwość ustawienia co ma widać kostium/zbr ? bo ta ostatnia zbroja to cudo te na koniec prezki :D

Kostiumy na naszym serwerze pojawią się dopiero po oficjalnym starcie - z uwagi na zbyt dużą ilość dodatków. 

Pomocnik
Opublikowano

Nie zrozumiałeś mnie chodzi mi o opcje ukrycia kostiumu żeby była widoczna zbroja a a kostium był załozony

Opublikowano

są gorsze i lepsze od podstawowego ekwipunku o 6-7 %

a ogólnie najlepsza broń w całej grze to któraś z podstawowego setu czy z artefaktów?

są też artefakty zbroi? będą?

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Nie zrozumiałeś mnie chodzi mi o opcje ukrycia kostiumu żeby była widoczna zbroja a a kostium był załozony

Zrozumiałem i dlatego mówie - że wszystkimi aspektami związanymi z kostiumami będziemy się zajmować dopiero tydzień po starcie serwera. 

a ogólnie najlepsza broń w całej grze to któraś z podstawowego setu czy z artefaktów?

są też artefakty zbroi? będą?

Najlepszy będzie jeden z artefaktów, który dysponuje siłą o 6,1% większą od broni z ostatniego setu. To nie jest znacząca różnica, ale jest już zauważalna.

Rzecz jasna, aby dostać tego typu artefakt gdzie sama skrzynia jest piekielnie rzadka, a co dopiero jego szansa na drop z niej (2,6%) - trzeba się naprawdę sporo natrudzić. 

Domyślam się, że chodzi Ci o to czy jest sens robienia ostatniej broni - oczywiście że jest. Większość artefaktów ma podobne DMG do stockowych broni, ale w większości przypadków jest ona od nich silniejsza. 

Opublikowano

CZY KTOŚ Z WAS TEŻ DOSTAŁ SMSA OD JAKIS NIEZNANYCH NUMERÓW ŻEBY WBIJAĆ NA SERWER BO NISZCZY ?

Jprd jeśli kur wa Vitron to twoja sprawka i korzystasz z bazy numerów z cradosa to wypier dalaj bo nie uśmiecha mi się dostawać na PRYWAtNY numer po dwa razy dziennie pierdolonego smsa o te samej treści

Opublikowano

CZY KTOŚ Z WAS TEŻ DOSTAŁ SMSA OD JAKIS NIEZNANYCH NUMERÓW ŻEBY WBIJAĆ NA SERWER BO NISZCZY ?

Jprd jeśli kur wa Vitron to twoja sprawka i korzystasz z bazy numerów z cradosa to wypier dalaj bo nie uśmiecha mi się dostawać na PRYWAtNY numer po dwa razy dziennie pierdolonego smsa o te samej treści

Ciesz się, że ktoś wogóle do ciebie pisze :D

Opublikowano

Ciesz się, że ktoś wogóle do ciebie pisze :D

Spokojnie mam się  do kogo odezwać i na brak znajomych nie narzekam.W*****a mnie za to brak granic tych zjebów

Opublikowano

Czemu nie ma pokazanych map do expa ?  Są te same co na 90% prywatnych serwerów ? -.-

Co ile resp metinów, bo widzę, że będzie niezła walka. Mam nadzieję że 10 minut, a nie 30 ...

Opublikowano

Czemu nie ma pokazanych map do expa ?  Są te same co na 90% prywatnych serwerów ? -.-   

Owszem. Nie widzimy sensu zapychania prezentacji rzeczami, które znajdziecie na prawie każdym konkurencyjnym serwerze. 

Co ile resp metinów, bo widzę, że będzie niezła walka. Mam nadzieję że 10 minut, a nie 30 ...

Wszystko zależy od mapy, a konkretniej od graczy online na danej mapie. 

FORUM ZOSTAŁO URUCHOMIONE! Zapraszamy do rejestracji:

forum.shiveria.pl
Opublikowano

Coś więcej o zmiance pvp. Serio nie macie czegoś lepszego na wygląd broni? To już 99999999 razy widziałem. Pety ciężko zdobyć w grze lecz z każdego bossa - bera, Tigris, wódz orków? :D Będą takie same bonusy co z IS?

...................\/...................

Opublikowano

Coś więcej o zmiance pvp. Serio nie macie czegoś lepszego na wygląd broni? To już 99999999 razy widziałem. Pety ciężko zdobyć w grze lecz z każdego bossa - bera, Tigris, wódz orków? :D Będą takie same bonusy co z IS?

Słuchaj po co zmieniać coś co jest ładne :D. Dla mnie, dla człowieka wybrednego zestawy broni są wyjątkowo ładne. Przecież i tak masz system artefaktów, będziesz miał kilkanaście innych modeli do wybrania :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...