Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Shiveria.pl

Someya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem zagrać, ale jak widzę lourta jako kogokolwiek związanego z serwerem to się waham.

Ile osób z teamu będzie miało dostęp do navicata?

Nie wiem czemu ten hejt na lourta według mnie robi jedne z lepszych serwerow ( zawsze jest pełno typa napier*alanki 3k online i siwetny klimat ) .

Kazdemu zdażają sie ''upadki'' . Poza tym jest tu sponsorem .

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wkońcu admini z Cradosa ;3 tak jak Crados padł, tak padł Terios tak padnie ta Shiveria ;3 Start bety godzina 18.00 ? jest 18.30 i nadal niema linków :)

Terios nie padł pajacu ;d większość zamiast płakać odrobiła wszystko po cofce z nadmiarem i teraz gra mniej więcej tyle osób co wcześniej

Czy to nie absurdalne, że wspomnienia o dobrych czasach o wiele częściej doprowadzają do łez, niż wspomnienia o tych złych?

EliteMt2     I3artiBM (sura 250lv)  sprzedany na moich warunkach ...(

NovaMt2    ProWojownik (wojownik 119lv serwer upadł 6 lata temu)

Opublikowano

Hmm chyba niepotrzebnie pisaliście, że start bety o 18stej, wystarczyło napisać, że dzisiaj i nie podawać konkretnej godziny.

Opublikowano

Nie wiem czemu ten hejt na lourta według mnie robi jedne z lepszych serwerow ( zawsze jest pełno typa napier*alanki 3k online i siwetny klimat ) .

Kazdemu zdażają sie ''upadki'' . Poza tym jest tu sponsorem .

Ale to nie jest serwer Lourta - on tylko i wyłącznie jest sponsorem =)

Opublikowano

Mega was przepraszam za opóźnienie, klient jest już do pobrania ze strony głównej. 

Szkoda że na pytania jeszcze nie odpowiesz. :/

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

@Axel533

On też jest człowiekiem i nie może odpowiadać na pytania które już padały po 100 razy,bo po prostu nie ma czasu.

Możesz się nie wypowiadać skoro nie wiesz o jakie pytania chodzi ?

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

jak ktos sie nie moze zalogowac, to po wlaczeniu nic nie robcie - wpiszcie tylko login -> tab -> wpisujecie haslo -> enter

miłosz

Opublikowano

Powiedzcie mi coś o expie? Sporo ludzi wypowiada się że czują się jak na hardzie, natomiast uważam że wbicie 60 poziomu w 2h bez ani grama wspomagaczy nie ma nic wspólnego z hardem. 

Chciałbym poznać waszą opinie.

Opublikowano

Powiedzcie mi coś o expie? Sporo ludzi wypowiada się że czują się jak na hardzie, natomiast uważam że wbicie 60 poziomu w 2h bez ani grama wspomagaczy nie ma nic wspólnego z hardem. 

Chciałbym poznać waszą opinie.

Mysle ze jeslli to medium ,  w 2godziny wbic 60lv to troche sporo patrzac na to ze jest ich 200 .

Mysle ze troche szybszy powinien byc :)

Pomocnik
Opublikowano

Shiveria jest za trudno zróbcie medium z domieszkami easy a nie medium z domieszkami harda zmianki co 10 min przesada to 120 lvka easy potem medium.

Opublikowano

exp mozna zwiekszyc o pare % wg mnie, ale bez przesady - 2h ninja 60lvl bez isu i pdka to dobry wynik jak na medium z taka iloscia rzeczy w pozniejszym etapie gry. A jeszcze co do zmianek, one w zamierzeniu maja byc co 10sek? 

//edit minut* lel

miłosz

Opublikowano

moim zdaniem dobrze exp leci, przyajmniej nikt na natepny dzien nie bedzie mial max lvla jak na wiekszosci serwow. Lepiej jak wolny exp bedzie bo tak szybko sie nie znudzi rywalizacja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...