Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Erbia.pl

Erbia

729 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak mają wyglądać bonusy?

• 1-5b łatwe do wbicia perfektów (5 minut roboty), 6-7 klasowe
      230
    • 1-5b średnie do wbicia perfektów, 6-7 brak klas
      499

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 545
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Technikiem jest Proboszcz info potwierdzone.

Nie Polecam 

Skąd info? jeśli faktycznie tak jest, to j**** metina i złodziejskie k***y.

­

Opublikowano

@Weorsik

@Axel533

Skąd wiecie że to proboszcz?

Nie wierze, że proboszcz przegląda tak bardzo uważnie strone, po stronie każdą prezentacje :) Gdy zaczęły się hejty, że proboszcz w teamie, to on się akurat pojawił w temacie głównym kontem i zaczął wypisywać idiotyczne posty, bo innych nie potrafi pisać :D

Przypadek? Nie sądzę xD

Jak zrobić kd na +9?

Opublikowano

Nie wierze, że proboszcz przegląda tak bardzo uważnie strone, po stronie każdą prezentacje :) Gdy zaczęły się hejty, że proboszcz w teamie, to on się akurat pojawił w temacie głównym kontem i zaczął wypisywać idiotyczne posty, bo innych nie potrafi pisać :D

Przypadek? Nie sądzę xD

Jak zrobić kd na +9?

Metalem + ulepszacze z bossów :)

Pytałem o clienta, nie o proboszcza?

Będzie dziś, będziesz mógł kombinować ;x

Opublikowano

Przypadek? Nie sądzę xD

Jak zrobić kd na +9?

Trzeba było wejść na TS'a mangozjebie to byś wiedział że nie ma Proboszcza... Ale po co? Lepiej sluchać grubego i innych zjebów z tego forum.

Po 3 dniach bana przez jakiegoś pryszczatego moderatora mg napisać co myślę o tym srv.

Czekałem w c**j długo na serwer z 6/7 klasa... Ale nieee... posluchaliscie sie jakis niedojebanych dzieci ktorzy nie potrafia robic eq... 

Po co wykupiliscie malysza i uzurpatora? Teraz jest wiecej ludzi negatywnie nastawionych niz pozytywnie na serwer...

Malysz za hajs to by starego nagral jak siedzi na kiblu i gruche wali... Ale c**j zabulimy mu bd reklama...

Uzur jest juz skonczony na yt i ma hejt wiec reklamy wam nie da...

Blass prawilny ktory sie nie sprzedaje z tego co widze.

Wszystko fajnie sie prezentuje i troche pogram... ale mysle ze to bd serwer jak kazde inne i po wakacjach sie skoncza lub nawet przed #TERIOS #BEKA #Z #LOURTA

Jesli ktos jeszcze raz napisze ze serwer jest proboszcza to do niego przyjade nawet wybule na peksa i bd go lal kutasem po glowie tak dlugo az dotrze do jego zjebanego pustego lba ze tej osoby nie ma w team

Opublikowano

Trzeba było wejść na TS'a mangozjebie to byś wiedział że nie ma Proboszcza... Ale po co? Lepiej sluchać grubego i innych zjebów z tego forum.

Po 3 dniach bana przez jakiegoś pryszczatego moderatora mg napisać co myślę o tym srv.

Czekałem w c**j długo na serwer z 6/7 klasa... Ale nieee... posluchaliscie sie jakis niedojebanych dzieci ktorzy nie potrafia robic eq... 

Po co wykupiliscie malysza i uzurpatora? Teraz jest wiecej ludzi negatywnie nastawionych niz pozytywnie na serwer...

Malysz za hajs to by starego nagral jak siedzi na kiblu i gruche wali... Ale c**j zabulimy mu bd reklama...

Uzur jest juz skonczony na yt i ma hejt wiec reklamy wam nie da...

Blass prawilny ktory sie nie sprzedaje z tego co widze.

Wszystko fajnie sie prezentuje i troche pogram... ale mysle ze to bd serwer jak kazde inne i po wakacjach sie skoncza lub nawet przed #TERIOS #BEKA #Z #LOURTA

Jesli ktos jeszcze raz napisze ze serwer jest proboszcza to do niego przyjade nawet wybule na peksa i bd go lal kutasem po glowie tak dlugo az dotrze do jego zjebanego pustego lba ze tej osoby nie ma w team

Bubbex jeszcze :O

https://www.youtube.com/watch?v=GVCF9C4maT0

Opublikowano

szczerze ? c***a dowiedziałem się z tej prezentacji ale i tak wbije o ile będę miał czas i DDOSY was nie rozwalą jak to z każdym serwerem startującym ostatnimi czasami bywa ..

Opublikowano

I mam nadzieje że przy włączonym bs'ie nie ma tych irytujących wiadomości na chacie - "Pomyślnie zmieniono bonus.",oraz można gdzieś przenieść inf. o dropie yang,wg. mnie zbędny spam na chacie. ;]

Opublikowano

Na pewno dzisiaj będzie ten client  ? Bo już mamy 23 a nawet strona nie działa ..

6/7 w końcu jakie bony będą mieli ? 

Do administracji mam prośbę żeby zdjeła te kilka procent ;]

Opublikowano

Ymm a co niby na ts się dowiedziałeś ?  Na  pytanie kto jest Technikiem odpowiedz brzmiała ,,Technik nie chce się ujawniać"

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngErbia

Mniej więcej wiem jak działa wasz system z szarfami ale mam jedno pytanie. Item do szarf możemy wkładać na każdym poziomie szarfy? Po połączeniu powstaje szarfa która będzie mieć bony z dwóch szarf?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...