Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o takim serwerze?

ArQeLxx

Pytania   

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dodajemy Pety

2. 2. Podoba ci się nasz pomysł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Moje propozycje  ,,zadań" na  serwer . Na prywatnych serwerach brakuje mi  połowu  ryb i górnictwa a jak by tak ostatnią zbroje i bron ustanowić jako epicką i wymagałaby 100x pereł z każdego rodzaju i 80% na ulepszenie ...

Przykładowo 10 karasi = 5 pereł z każdego rodzaju albo 20 brył srebra/złota /miedzi =np. 10 pereł to taka moja propozycja rybki i rudy wymieniać u przystosowanego npc .

Nie może zabraknąć sobotnich albo piątkowych OX na serwie !

I mam jeszcze jedną fantazje która jest ciężka do wykonania ...Więc fajnie by zrobić system aren pvp chodzi mi o zdobywanie medali za wygraną .. np. 5 medali =20 pereł albo za 50 medali przyzwoita zbroja ;)

Wejście na areny ograniczone trzema wejściami na dzień ...

Co do lvl jest z*******y na taki serwer czekałem .

A ,jeśli chodzi o system ulepszeń mam parę znakomitych zmian ale widzę ze napisałeś ze nic nie zmieniasz no to trudno przeboleje xD

Nie dodawaj auto potek prooosze xD.

Myśle że coś się spodoba z przedstawionych propozycji i już czekam na start !    Pozdrawiam ..

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam .

Moje propozycje  ,,zadań" na  serwer . Na prywatnych serwerach brakuje mi  połowu  ryb i górnictwa a jak by tak ostatnią zbroje i bron ustanowić jako epicką i wymagałaby 100x pereł z każdego rodzaju i 80% na ulepszenie ...

Przykładowo 10 karasi = 5 pereł z każdego rodzaju albo 20 brył srebra/złota /miedzi =np. 10 pereł to taka moja propozycja rybki i rudy wymieniać u przystosowanego npc .

Nie może zabraknąć sobotnich albo piątkowych OX na serwie !

I mam jeszcze jedną fantazje która jest ciężka do wykonania ...Więc fajnie by zrobić system aren pvp chodzi mi o zdobywanie medali za wygraną .. np. 5 medali =20 pereł albo za 50 medali przyzwoita zbroja ;)

Wejście na areny ograniczone trzema wejściami na dzień ...

Co do lvl jest z*******y na taki serwer czekałem .

A ,jeśli chodzi o system ulepszeń mam parę znakomitych zmian ale widzę ze napisałeś ze nic nie zmieniasz no to trudno przeboleje xD

Nie dodawaj auto potek prooosze xD.

Myśle że coś się spodoba z przedstawionych propozycji i już czekam na start !    Pozdrawiam ..

Witam,

Co do połowu ryb i wydobycia rud to odgadłeś nasz system ulepszeń ;) [sety : bojowy =) syrek =) Runiczny] a potrzebne ulepszacze na 2 set ryby na 3 rudy.

Arena walk dobry pomysł , myśleliśmy o dodaniu mapy na której będą rozgrywane wojny królestw [co sobotę o stałej porze] mapa ta miała by się składać z trzech linij [lub 1] na których to znajdowały by się metiny [ po 2 na linij i jeden na środku które miałby po 10k hp bez mobów]. Nagrodami z tej areny mogły by być jakieś odznaki .

Auto poty nie zostaną dodane . 

Dziękuje za podsunięcie pomysłu z odznakami i za konkretną wypowiedź  

­Postarajcie się o lepszą grafikę.

Będzie poprawiona 

Opublikowano

Ja to bym tylko zmienił system ulepszeń .. np. Dager . Smocze =) Bezduszki =)  Księżycowe

Szaman Nieb .Ptak. =) Bambus =) Demon

Opublikowano

Ja to bym tylko zmienił system ulepszeń .. np. Dager . Smocze =) Bezduszki =)  Księżycowe

Szaman Nieb .Ptak. =) Bambus =) Demon

Czy ja wiem czy to dobry pomysł chcemy jeszcze zrobić set do expa Truta =) coś Fms=) Coś 

[na fms potrzebne będą ulepszacze]

Opublikowano

Metale też powinny być dostępne ale za odpowiednią cene powinny być żadkie żeby znaczyły coś w grze , tak samo jak jakaś broń która dla każdych klas bd dostępna ale też by była ciężka do zrobienia .

Opublikowano

Metale też powinny być dostępne ale za odpowiednią cene powinny być żadkie żeby znaczyły coś w grze , tak samo jak jakaś broń która dla każdych klas bd dostępna ale też by była ciężka do zrobienia .

Przepraszam teraz zobaczyłem twój post.

Co do metali to zastanawiamy się czy ich nie dodać .

Ostatni set broni na +9 będzie bardzo trudny do zdobycia ponieważ ulepszacze który będzie potrzebny będzie pojawiał się raz w tygodniu a % na ulepszenie tez nie będzie za wysoki .

Wiem dostanę za to 5pkt

Opublikowano

Tych setów już nie ma ;) będą dodane nowe . 

Ok ale...

Na medium/hard skille na P na start(5lvl) ?

Coś nowego u handlarzy? 

Ogółem coś nowego?

Opublikowano

Ok ale...

Na medium/hard skille na P na start(5lvl) ?

Coś nowego u handlarzy? 

Ogółem coś nowego?

Skille będą za misje będzie misja na skile G  i na skille P .

Coś nowego: chcemy aby gracze musieli współpracować aby coś osiągnąć np : Co Sobotnie wojny królestw [ 1 królestwo 50% exp 2 30 3 20 ] coś takiego 

Opublikowano

prędzej bym proponował easy 100-150lvl max
Dlaczego?
Bo teraz wychodzą takie serwery że masz 250lvl i expisz np miesiąc ... nudne jedno i to samo...

Skile na G / kamole z metinów 5 kamoli = P // nie tracisz rangi za czytanie kamoli albo fasolki u handlarki \\

Opublikowano

prędzej bym proponował easy 100-150lvl max

Dlaczego?

Bo teraz wychodzą takie serwery że masz 250lvl i expisz np miesiąc ... nudne jedno i to samo...

Skile na G / kamole z metinów 5 kamoli = P // nie tracisz rangi za czytanie kamoli albo fasolki u handlarki \\

Nie ponieważ jest już masa serwerów easy :)/ ale dziękuje za radę 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...