Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o takim serwerze?

ArQeLxx

Pytania   

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dodajemy Pety

2. 2. Podoba ci się nasz pomysł

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam

Właściciel zachował/wuje się jak dzieciak :)

Nie zagram i nie polecam !

Ta osoba ma jakąś op sesje spamuje pod każdym moim tematem ponieważ nie został dodany do teamu .

Od teraz zgłaszam każdy twój dziecinny spam . 

Opublikowano

Skile na P nie pasują,odchodzi przyjemność dropienia ku i zarobek.

Osobiście zagrałbym na tego typu serwerze.

Musi być jednak stabilny.

Opublikowano

Skile na P nie pasują,odchodzi przyjemność dropienia ku i zarobek.

Osobiście zagrałbym na tego typu serwerze.

Musi być jednak stabilny.

Co do stabilności się zgadzam , potrzebny jest serwer który będzie stał dłużej niż 2 miesiące . Co do skilli gwarantujemy dropienia ci u nas nie zabraknie.
Opublikowano

Nic nowego, w dodatku oprawa wizualna tych screenów co wstawiłeś nie powala, temat istnieje miesiąc a Ty w dalszym ciągu pytasz ludzi "co sądzą"? Może weź się do roboty i wreszcie ten serwer stwórz? :P

who cares?

Opublikowano

Nic nowego, w dodatku oprawa wizualna tych screenów co wstawiłeś nie powala, temat istnieje miesiąc a Ty w dalszym ciągu pytasz ludzi "co sądzą"? Może weź się do roboty i wreszcie ten serwer stwórz? :P

A co to jest jakieś ograniczenie co do istnienia tematu ? screeny będą poprawione jak będzie grafik . 

Opublikowano

Jeżeli się znasz to twórz, ja bym wolał jakiś fajny serwerek typu ravia, tylko z troche lepszym expem :D i masz strasznie słabą grafikę :D

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Jeżeli się znasz to twórz, ja bym wolał jakiś fajny serwerek typu ravia, tylko z troche lepszym expem :D i masz strasznie słabą grafikę :D

Z grafiką to ja wiem to jest tylko tak żeby lepiej się czytało [Grafikiem nie jestem , szukamy grafiki].

Serwer tworzę można śledzić postęp na fb link na kanale yt

Opublikowano

No jak zalezy Ci na "szybkim" serwerku to poszukaj w prezkach na pewno znajdziesz jakiś serwer na gotowych plikach, który Ci się spodoba. Jak się tworzy coś od zera to zajmuje to więcej czasu. Z resztą nigdzie nam się nie spieszy, jak będzie ukończony z pewnością się o tym dowiesz ;) 

Opublikowano

Fajnie sie zapowiada moze bede mial konkurencje :D

Ze skillami zamiast na p odrazu dodal bym 3 misne 1 by zdobyc skille na m , druga na g, trzecia na p i np. Skille na p dopiero od 60 lvl , g dopiero od 30 ;)

Napewno misje dodajcie bo na hardach klimat jest wlasnie wazny.

Sety sa ladne chociaz niektore bym poprawil ;)

Moge polecic ;) fajnie sie zapowiada tylko by nie bylo tak ze do startu jest pieknie a potem nic :D

W kazdym razie zycze powodzenia i mam nadzieje ze bedziecie dobra konkurencja:p

Opublikowano

Fajnie sie zapowiada moze bede mial konkurencje :D

Ze skillami zamiast na p odrazu dodal bym 3 misne 1 by zdobyc skille na m , druga na g, trzecia na p i np. Skille na p dopiero od 60 lvl , g dopiero od 30 ;)

Napewno misje dodajcie bo na hardach klimat jest wlasnie wazny.

Sety sa ladne chociaz niektore bym poprawil ;)

Moge polecic ;) fajnie sie zapowiada tylko by nie bylo tak ze do startu jest pieknie a potem nic :D

W kazdym razie zycze powodzenia i mam nadzieje ze bedziecie dobra konkurencja:p

Fajny pomysł na te skille oczywiście życzymy powodzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...