Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o takim serwerze?

ArQeLxx

Pytania   

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dodajemy Pety

2. 2. Podoba ci się nasz pomysł

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapewniam cię że się mylisz.

A co tu jest nowego, bo ja nie widzę nic, bronie które większość widziała i to co tam pokazałeś niczym się nie wyróżnia.

"Ogólnie zmodyfikowany global"

Do tego cytatu mam pytanie co masz na myśli pisząc "Zmodyfikowany" to że będą trochę większe raty expa i większy lvl + kilka setów czy to że dodasz kilka misji lekko zwiększysz raty i będziesz robił częściej eventy. 
PS: Mimo tego życzę powodzenia.
Opublikowano

A co tu jest nowego, bo ja nie widzę nic, bronie które większość widziała i to co tam pokazałeś niczym się nie wyróżnia.

"Ogólnie zmodyfikowany global"

Do tego cytatu mam pytanie co masz na myśli pisząc "Zmodyfikowany" to że będą trochę większe raty expa i większy lvl + kilka setów czy to że dodasz kilka misji lekko zwiększysz raty i będziesz robił częściej eventy.

PS: Mimo tego życzę powodzenia.

Powiem tak większości juz znudziło się te nowości.Zamiast dodawać 15000 nowych rzeczy chcemy wykorzystać tę przedmioty które są zapomniane. Chcemy też aby metin2 stał się grą zespołowa. Oczywiście dziękujemy za krytykę i wyrażenie swojej opinii.
Opublikowano

Powiem tak większości juz znudziło się te nowości.Zamiast dodawać 15000 nowych rzeczy chcemy wykorzystać tę przedmioty które są zapomniane. Chcemy też aby metin2 stał się grą zespołowa. Oczywiście dziękujemy za krytykę i wyrażenie swojej opinii.

Jakieś przykłady?:D 

PS. pomysł ciekawy, aczkolwiek nie wiem czy aktualnie nie nastała doba rzucania się właśnie na nowości ;/

Tak czy siak powodzenia :)

Opublikowano

Na hardach głównym sposobem na biznes w początkowych fazach jest handel ku/kd, więc może lepszy byłby sam medium, bez dodatku hard

Opublikowano

Jakieś przykłady? :D

PS. pomysł ciekawy, aczkolwiek nie wiem czy aktualnie nie nastała doba rzucania się właśnie na nowości ;/

Tak czy siak powodzenia :)

chcemy wykorzystać :

- szkatułki bossów .

- I 2 ulepszacze z którymi jeszcze nie spotkałem się na żadnym serwerze [są one niespodzianką . Nie są one nowe tylko zapomniane na prywatnych serwerach]

Na hardach głównym sposobem na biznes w początkowych fazach jest handel ku/kd, więc może lepszy byłby sam medium, bez dodatku hard

Hard ponieważ będzie trudno zdobyć eq [ ulepszyć ]

Dziękuje za wypowiedz :)

Opublikowano

Skile na p na start? Jeżeli tak to słaby pomysł jak na server typu medium/hard.

Dlaczego tak uważasz?

Nie wszyscy chcą jednego i tego samego czyli jak jest hard to trzeba dropić skille.

U nas dropienia nie zabraknie.

Opublikowano

misje co 20 lvl oprócz biologa  + nie wiem czy to dobre posunięcie, 5 misji tylko? mało trochę

Opublikowano

A mi sie podoba ze skillami na P pomysl, na pewno wiekszosci graczy nie chce sie wbijac znowu tych nudnych skillow i dropic te ku... Bo to sie robi powoli monotonne.

Dodalbym jakies fajne dungeony, exp powinien byc ciezki, eq srednie, i nie powinno byc tak, ze aby zrobic 1 item trzeba robic 2h dungeonow i jest 5% na ulepszenie.. :>

Dodalbym rowniez jakies fajne autorskie kostiumy i server bylby swietny :)

I te misje, co 20 lvl to troche przesada, moze co 5, bo strasznie nuda by wialo, jesli tylko exp/eq.

TPnGSbs.jpg

Easy peasy  :yay: 

Opublikowano

misje co 20 lvl oprócz biologa  + nie wiem czy to dobre posunięcie, 5 misji tylko? mało trochę

Główne misje będą co 10lv do tego jakieś poboczne + biolog :)

Nic ciekawego. Żadnych nowości :)

No krótko i na temat 

A mi sie podoba ze skillami na P pomysl, na pewno wiekszosci graczy nie chce sie wbijac znowu tych nudnych skillow i dropic te ku... Bo to sie robi powoli monotonne.

Dodalbym jakies fajne dungeony, exp powinien byc ciezki, eq srednie, i nie powinno byc tak, ze aby zrobic 1 item trzeba robic 2h dungeonow i jest 5% na ulepszenie.. :>

Dodalbym rowniez jakies fajne autorskie kostiumy i server bylby swietny :)

I te misje, co 20 lvl to troche przesada, moze co 5, bo strasznie nuda by wialo, jesli tylko exp/eq.

Dzięki , dungi będą autorskie oprócz wieży wygnańców 

Jeśli ulepszacze będą małże + ości które można łowić to tak :3

Blisko blisko :)

lecą like :)

Opublikowano

Łowienie ryb będzie coś dawało? Bo nie oszukujmy się, ale na tych pro elo zajebiaszczych serwerach już nikt nie wie co to za uczucie stać i łowić rybki. :<

A nie ukrywam, ja z moim rybakiem chętnie byśmy zawitali na takim serwerze. ; d

Opublikowano

Łowienie ryb będzie coś dawało? Bo nie oszukujmy się, ale na tych pro elo zajebiaszczych serwerach już nikt nie wie co to za uczucie stać i łowić rybki. :<

A nie ukrywam, ja z moim rybakiem chętnie byśmy zawitali na takim serwerze. ; d

Łowienie ryb będzie raczej niezbędne [niespodzianka] 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...