Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

HASKl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 281
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie to cisnę bekę z tego serwera, wiedziałem na początku że ktoś jest w teamie, nawet w wcześniejszej prezentacji pisałem że w teamie jest L E N Y, a potem dawałem screen jak to @Corvn ma 120 level, nie polecam serwera, wytrzyma około miesiąc.. syf.

QPOejgc.png

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

bo maja bledy technik pojebal indexy INFO od EX aktualne ! także nie chcesz nie vraj i tyle elo :)

Muszę się do tej wypowiedzi odnieść, bo szlag mnie trafi. Gościu któryś raz już piszesz 'nie chcesz grać to nie graj' na jakąś negatywną opinie. Rozumiem, że Ci się podoba(???) ten serwer, ale po to jest to forum, żeby chwalić lub wytykać błędy serwerów choćby dla informacji przyszłych graczy. Ja myślę, że jak nie będzie chciał to nie będzie grał i Ty nie musisz tego pisać, bo to oczywiste, a wypowiedzieć się może każdy.

Co do serwera krótko i na temat. To nie jest ta Tiveria na której kiedyś przyjemnie się grało, spieprzyliście po całości. Mając nazwę, która sama bez większej reklamy przyciągnęłaby dużo ludzi zrobiliście byle gówno na odwal bo tak to trzeba nazwać. Gdyby ten serwer był chociaż na poziomie starej Tiverii pod względem technicznym to byłoby multum graczy, a teraz będziecie liczyć ich na palcach jednej ręki. Szczere gratulacje :)

Opublikowano

Czyli pliczki przejął człowiek, który się na tym nie w ogóle nie zna. 

No nic, "Tiveria" umarła, i coś czuję, że nie wróci.

Opublikowano

Ogólnie to cisnę bekę z tego serwera, wiedziałem na początku że ktoś jest w teamie, nawet w wcześniejszej prezentacji pisałem że w teamie jest L E N Y, a potem dawałem screen jak to @Corvn ma 120 level, nie polecam serwera, wytrzyma około miesiąc.. syf.

QPOejgc.png

hahahhahahahah

Opublikowano

Krótko i na temat. 

Nic już nie przywróci życia starej Tiverii, a szczególnie nie nowy team (nie wiem ile osób zostało z drugiej odsłony). Kiedyś jak patrzyłem na Tiverie i jej administracje to myślałem że Ci goście znają się na rzeczy i są w pełni profesjonalistami jeżeli chodzi o serwery prywatne natomiast teraz mam co do tego wątpliwości, już samo to że za każdym razem piszecie inną czcionką w Newsach, może jeszcze ComicSans do tego? 

Jeżeli mam być szczery to jedyna naprawdę grywalna Tiveria to była ta zaraz po reworku z Triadicy, tam nie było tych zbędnych pierdół i dodatków, w coś takiego powinniście uderzać i bardziej profesjonalnie. Tymczasem pożegnajcie sie z ludźmi bo niestety jest to niewypał. 

lownfast

Opublikowano

Krótko i na temat. 

Nic już nie przywróci życia starej Tiverii, a szczególnie nie nowy team (nie wiem ile osób zostało z drugiej odsłony). Kiedyś jak patrzyłem na Tiverie i jej administracje to myślałem że Ci goście znają się na rzeczy i są w pełni profesjonalistami jeżeli chodzi o serwery prywatne natomiast teraz mam co do tego wątpliwości, już samo to że za każdym razem piszecie inną czcionką w Newsach, może jeszcze ComicSans do tego? 

Jeżeli mam być szczery to jedyna naprawdę grywalna Tiveria to była ta zaraz po reworku z Triadicy, tam nie było tych zbędnych pierdół i dodatków, w coś takiego powinniście uderzać i bardziej profesjonalnie. Tymczasem pożegnajcie sie z ludźmi bo niestety jest to niewypał. 

Tutaj nikogo z starego teamu nie ma.

Opublikowano

Nie polecam głównego założyciela serwera bo tyko umie zmieniać techników i na nadawać na innych jego problem że pokupował zbugowane pliki więc serwer nie robi szału  . !

Opublikowano

"05:00 - Zaplanowany restart serwera i lekka aktualizacja dropu, Zmiana bonów za darmo przez 2 tygodnie."

Haha Jebłem 2tyg za darmo bonowanie na hardzie hahahahahahahahah xD NIE POLECAM SERIO ZIOMECZKI TA ADMINISTRACJA JEST GORSZA OD DNA.

Opublikowano

Szykowała się reaktywacja roku, a wyszła klapa roku. Jedno pytanie - co Wami kierowało, by tak zniszczyć tak szanowaną markę jaką jest(była) Tiveria. Po co kupować pliki skoro nie ma się żadnego pojęcia o grze i stawianiu serwerów... 

Opublikowano

Szykowała się reaktywacja roku, a wyszła klapa roku. Jedno pytanie - co Wami kierowało, by tak zniszczyć tak szanowaną markę jaką jest(była) Tiveria. Po co kupować pliki skoro nie ma się żadnego pojęcia o grze i stawianiu serwerów...

Oni nie kupili plikow, stworzyli marna podrobe;)

footer_logo.png

Opublikowano

Prezentacja bardzo ładna... Wszystko opisane i oczywiści zachęcające :D

Myślę, że dziś sobie zagram

Powodzenia : ).

Opublikowano

Każda reaktywacja jest gównem. Przykłady: DiamondMT3, Senthia.eu, DivineWorld.eu itd.

Ehh każda reaktywacja serwera kończy się porażką roku. Nie zdziwię się jak będzie niedługo reaktywacja pandory z 14 latkami w administracji na czele

Opublikowano

A ja po tych naprawach serwer polecam, fajnie sie gra. Ps teraz 300 online.

ZR_o79.gif

Opublikowano

Skille nadal nie działają. Naprawdę chciałem zagrać bo zachęcił mnie nieprzesadzony IS, ale niestety uniemożliwiliście mi to.

Opublikowano

Skille nadal nie działają. Naprawdę chciałem zagrać bo zachęcił mnie nieprzesadzony IS, ale niestety uniemożliwiliście mi to.

Gm pisał że zbugowane skile odswieżają się po rozpoczęciu gry w mieście..

Tylu ludziom zaje***cie kojarzyła się Tiveria, no nic. Ile ludzi online w ogóle? 

Coś koło 300-400 będzie każdy spot zajęty..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...