Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

HASKl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Praktycznie nie zostały jeszcze dodane.

Na forum serwera istnieje temat założony przez Haskiego, w którym można się wypowiedzieć na temat tego, co według graczy ma być w IS.

Co zrobił przez te 2 nocki? Postawił serwer na nogi po tym, jak jakiś niedoświadczony technik do zniszczył. Naprawa stabilności kanałów, zabezpieczenia, edycja rat, naprawa doliny orków, wyeliminowanie wielu bugów przez które nie dało się normalnie grać. Gdyby nie on obecnie na serwerze nikt nie ruszyłby się poza m1. Tyle byłoby z gry... no tak, nic nie zrobił :)

Swietnie, mam klaskac? Takie rzeczy robi sie przed startem. Byla beta, ludzie testowali, a ty szczycisz sie tym, ze kilka dni po starcie technik naprawil podstawowe bugi? To gratuluje.

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 281
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Praktycznie nie zostały jeszcze dodane.

Na forum serwera istnieje temat założony przez Haskiego, w którym można się wypowiedzieć na temat tego, co według graczy ma być w IS.

Co zrobił przez te 2 nocki? Postawił serwer na nogi po tym, jak jakiś niedoświadczony technik do zniszczył. Naprawa stabilności kanałów, zabezpieczenia, edycja rat, naprawa doliny orków, wyeliminowanie wielu bugów przez które nie dało się normalnie grać. Gdyby nie on obecnie na serwerze nikt nie ruszyłby się poza m1. Tyle byłoby z gry... no tak, nic nie zrobił :)

Ty chyba zamiast mózgu masz Wiskasa czy jak to tam się zwie bo aż za bardzo słodzisz im drogi adminie forum,a takie bugi itd itp nie powinny mieć miejsca przed startem, 2 nocki? Też moge napisać że pije wódke z obamą i uwierzysz? Chce ci tylko jeszcze przypomnieć że to Admini są dla graczy nie na odwrót i oni nam łaski nie robią że naprawiają itd. :)

Opublikowano

M1 sa puste albo wiara stoi. Sklepikow nie ma bo kazdy expi albo pod dt siedzi. Wszystkie spoty zajete. Licznik raczej mowi prawde wczoraj  ponad  600 teraz 10:40 i ponad 300 online. Gra sie fajnie, ludzie uprzejmi ale beda wojny i ksucie :D

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Na serwer zostały dodane wierzchowce, w tym tygodniu również ruszamy z kampanią reklamową. 

Opublikowano

Jakoś za dużo nowości to tutaj nie ma - też jakiś plus, ponieważ idziecie w strone klasycznego metina, nie takiego przesadzonego jak inne serwery. Serwer mogę polecić ze względu na zainteresowanie administracji serwerem.

PS: Przydałaby się nowa stronka - ta strasznie "jehowa"

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Rozjebało mnie to  

Ja p******e, ty jesteś idiotą czy jak? Co ma proces serwera do tego jak ty to nazwałeś "WYWALNIE CONFIGOW Z PROCESÓW"? Jprdl kolejny tłuk który znawce zgrywa.
Ale CONFIG to nie CHANNEL znawco. Config to config, channel to channel? Więc co ty pierdolisz? Co ty gościu ćpałeś to ja nie wiem

SERIO K***A?:D 

56928084622805469272.png

Opublikowano

Rozjebało mnie to  

Ja p******e, ty jesteś idiotą czy jak? Co ma proces serwera do tego jak ty to nazwałeś "WYWALNIE CONFIGOW Z PROCESÓW"? Jprdl kolejny tłuk który znawce zgrywa.
Ale CONFIG to nie CHANNEL znawco. Config to config, channel to channel? Więc co ty pierdolisz? Co ty gościu ćpałeś to ja nie wiem

SERIO K***A? :D

Ja nawet co mało sie znam wiem że Config jest potrzebny do odpalenia channela :D 

a channel składa się z configu xD 

a to jest jasne ze jak wywali z procesów channel to i config..... bo to skład channelu xD

Tragedia co to za administracja?:D 

50374279859406698435.jpg

Opublikowano

Ja nawet co mało sie znam wiem że Config jest potrzebny do odpalenia channela :D

a channel składa się z configu xD

a to jest jasne ze jak wywali z procesów channel to i config..... bo to skład channelu xD

Tragedia co to za administracja? :D

Ale config nie jest procesem ? Umiesz ty czytać w ogóle?

Opublikowano

Ale config nie jest procesem ? Umiesz ty czytać w ogóle?

ale config jest częścią channelu bez którego nie odpalisz serwa

dlatego niektórzy mówią " WYWALA CI CONFIG Z PROCESÓW"  

46302966905014201006.png

Opublikowano

ale config jest częścią channelu bez którego nie odpalisz serwa

dlatego niektórzy mówią " WYWALA CI CONFIG Z PROCESÓW"  

To określenie jest błędne. Config nie jest procesem bo jest nim game, owszem config jest wymagany do uruchomienia channelu lecz wyrażenie "WYWALA CI CONFIG Z PROCESÓW" jest błędne.

Opublikowano

To określenie jest błędne. Config nie jest procesem bo jest nim game, owszem config jest wymagany do uruchomienia channelu lecz wyrażenie "WYWALA CI CONFIG Z PROCESÓW" jest błedne.

Kolego procesem jest channel który jest "odpalony" przez game.

Błędne czy nie ludzie tak mówią i wiedzą o co chodzi.

np jak w tamtym temacie było ze mapy nie działają i pada channel to można powiedzieć 

ze "WYWALA CI CONFIG Z PROCESÓW" dlatego że wina leży tam lub w indexie map lub W MAPIE

46302966905014201006.png

Opublikowano

Widzę poziom tego forum spada coraz niżej. Jesteś no name który z metinem ma tyle wspólnego co ja z minecraftem czyli nic. Wyrażenie jest i będzie błędne gdyż odpalanym procesem jest game a nie config, jak wspomniałem bez configu channelu nie uruchomisz ale nazywając subchannel czy jego proces configiem popełniasz błąd, mało mnie interesuje że niektóre osoby przeważnie nowe przy tworzeniu serwerów metka nazywają proces danego channelu configiem. Tyle mam Ci do powiedzenia, a jak zamierzasz wchodzić na inne serwery i się kłócić że to ty masz rację a nie ktoś kto wiedzą przerasta cię 100 krotnie to życzę udanej zabawy. W końcu troll będzie trollem. Tyle z mojej strony.

Serwera nie polecam aczkolwiek jeśli się coś zmieni to zagram.

Opublikowano

Widzę poziom tego forum spada coraz niżej. Jesteś no name który z metinem ma tyle wspólnego co ja z minecraftem czyli nic. Wyrażenie jest i będzie błędne gdyż odpalanym procesem jest game a nie config, jak wspomniałem bez configu channelu nie uruchomisz ale nazywając subchannel czy jego proces configiem popełniasz błąd, mało mnie interesuje że niektóre osoby przeważnie nowe przy tworzeniu serwerów metka nazywają proces danego channelu configiem. Tyle mam Ci do powiedzenia, a jak zamierzasz wchodzić na inne serwery i się kłócić że to ty masz rację a nie ktoś kto wiedzą przerasta cię 100 krotnie to życzę udanej zabawy. W końcu troll będzie trollem. Tyle z mojej strony.

Serwera nie polecam aczkolwiek jeśli się coś zmieni to zagram.

Czytaj ze zrozumieniem 

proszę tu są przykładowe moje prace więc nie mów ze jestem no name... 

http://www.mpcforum.pl/topic/1442255-ss-zapis-na-dungeony-reveliapl-3/

ale co prawda to administracja sprzedaje eq . 

46302966905014201006.png

Opublikowano

Szkoda że nie zdecydowali się na reaktywacje tego serwera takie osoby jak Endy, Bambus czy ktoś tam jeszcze ze znanych osób i osób, które mogą zapewnić graczą stabilność, reklamę noi to co chcieli - starą Tiverie

Opublikowano

Stara Tiveria była czymś co się wspomina do teraz, ale kur*a dlaczego tak szybko padła!? Tam grało od groma ludzi!!! 

W tym serwerze, plikach, kliencie było to coś, stary dobry metin. Jak ja bym chciał znowu na niej pograć... :<

Edit. Chodziło mi o serwer poprzedni Triadica.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...