Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

HASKl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stara Tiveria była czymś co się wspomina do teraz, ale kur*a dlaczego tak szybko padła!? Tam grało od groma ludzi!!! 

W tym serwerze, plikach, kliencie było to coś, stary dobry metin. Jak ja bym chciał znowu na niej pograć... :<

Stara tiveria to akurat stala bardzo dlugo. Nie mniej pod koniec dzialalnosci liczba online wynosila 80-100 osob - to jest to od groma? Rekod tam byl 1050 osob.. to tez nie jest "od groma".

Ten server to marna parodia tiverii i nie warto tracic czasu.

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 281
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stara tiveria to akurat stala bardzo dlugo. Nie mniej pod koniec dzialalnosci liczba online wynosila 80-100 osob - to jest to od groma? Rekod tam byl 1050 osob.. to tez nie jest "od groma".

Ten server to marna parodia tiverii i nie warto tracic czasu.

Sorka, pomylił mi się serwer z poprzednią odsłoną, mowa była o serwerze Triadica, za Tiverią tak nie przepadałem. :)

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Sorka, pomylił mi się serwer z poprzednią odsłoną, mowa była o serwerze Triadica, za Tiverią tak nie przepadałem. :)

No triadica zmieniła się w tiverię po prostu, konta zostały więc to ten sam serwer.

Opublikowano

podobno Tiveria © jest copyright więc zapewne sprawa trafi do sądu i ktoś tu dostanie dożywocie na tworzenie serwerów :)

Jak oni go kupili :D

To jedno i to samo :-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Bugeria rullez.

Jak oni go kupili :D

To jedno i to samo :-)

Ta wydali 10 koła za badziew  który i tak stawiali od 0. Z ogólno dostepnych plików Terrezo można uciulać lepszy serwer niż to COŚ.

2 sprawa że admin ( na moje oko 15 lat max ) Idiota kretyn debil... Wbiłem zobaczyłem że po tyg ktoś przedaje trutke +9 55 sr bodajże . Oczywiście bez Navi ? :D

Nie pozdrawiam nie polecam. Pierdol się bladzior i idź rób srandore 3 pajacu.

Opublikowano

Tiverii nic nie odtworzy serwer nędza po opisie serwera to wiem,nie muszę pobierać niestety serwerów,które były nigdy się ich nie da odtworzyć bo zawszę,ktoś musi dołożyć swoje 5 złotych i dodać coś czego nie było na serwerze,no niestety tak bywa.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Postoi 2 tygodnie. Nie polecam. Nic nowego.

podobno Tiveria © jest copyright więc zapewne sprawa trafi do sądu i ktoś tu dostanie dożywocie na tworzenie serwerów :)

Każdy serwer prywatny jest nielegalny.

Opublikowano

­Edit.

Ciekawe ile ten pseudo technik Blador będzie miał jeszcze nicków?

A co cie to obchodzi skoro nie jest już w team tiverii? Sam napisał, że zakończył prace nad serwerem i odchodzi

Opublikowano

A co cie to obchodzi skoro nie jest już w team tiverii? Sam napisał, że zakończył prace nad serwerem i odchodzi

To czemu nadal ma dostęp do GM'A i bazy danych? Prace nad serwerem kończył już 3 razy i dalej tam siedzi i w*****a ludzi.

Jak chcecie grać na serwerze na którym administracja :

a) ma nie równo pod kopułą,

b ) kłamie ,

c) banuje " bo tak ",

d) sprzedaje itemy z navi za przelewy,

TO KRZYŻ NA DROGĘ.

Ludzi w sumie wystarcza do handlu i dobrej zabawy te 600 w godzinach szczytu

Jeśli patrzysz na licznik to spokojnie możesz go podzielić na 2. Buffy dropki... Poza tym NAPEWNO podkręcili co nieco :)

Dowody na to że Blador się nigdzie z Bugeri nie wybiera. Ba nawet zrobił sobie nowe konto na którym ma technika ;)

http://zapodaj.net/3ac281e2399b8.bmp.html

http://zapodaj.net/c5d2869ae9c04.bmp.html

http://zapodaj.net/ce63fa0611b39.bmp.html

Opublikowano

Naprawdę liczyłem na udany powrót tiverii i nie wierzę jak można było to tak spier***ć. Kupić gotowe pliki tiverii, zrobić betę i wystartować z takimi bugami? To się w głowie nie mieści, jesteście niepoważni. Nie wróżę żadnej przyszłości temu serwerowi, postoi niedługo i padnie. Macie szczęście, że jest na tą chwilę te kilkaset graczy tylko z sentymentu na nazwę, w innej sytuacji na takim serwie nawet 50 osób by nie grało. Wielka szkoda, że psujecie dobre imię starej tiverii.

aha, zapomniałbym o tej trucie z navicata hehe

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Ten zjebany idiota Blador nadal ma dostęp do wszystkiego... to że ma range uzytkownik na forum nic nie znaczy. To jest jakaś parodia a nie serwer :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Mam nadzieje że ta Tiveria bedzie taka jak stara jeżeli tak to napewno zawitam :)

Nie to nie jest wogóle podobne :)

@topic skąd truta wybonowana +9? Jest w IS może?

Opublikowano

Serwer zyje i by zyl napewno lepiej gdyby taki Bladro teraz MaTi ( nick na forum) odeszedl z teamu proste. A HASKI nastepny idiota pierdoli ze MaTi nie ma uprawnien a cwel banuje daje warny itp

Powodzenia powinien ci pasc ten serwer w pizdu krecie 

Opublikowano

Chyba tutaj czegos nie rozumiem ... Medium/Hard a zmianki , rady , egzo , fmsy u handlarek ? ... Takie cos to Medium podchodzacy pod Easy ... wy kiedykolwiek widzieliscie MEDIUM albo HARD ? ... Ascarial.pl Mowi wam to cos ?  ;v

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Opublikowano

Ascarial.pl - przekręty, eq z navi. To mi mówi hasło "Ascarial" Server jak widać stoi dalej, więc jest okej ;]

Opublikowano

To czemu nadal ma dostęp do GM'A i bazy danych? Prace nad serwerem kończył już 3 razy i dalej tam siedzi i w*****a ludzi.

Jak chcecie grać na serwerze na którym administracja :

a) ma nie równo pod kopułą,

b ) kłamie ,

c) banuje " bo tak ",

d) sprzedaje itemy z navi za przelewy,

TO KRZYŻ NA DROGĘ.

Jeśli patrzysz na licznik to spokojnie możesz go podzielić na 2. Buffy dropki... Poza tym NAPEWNO podkręcili co nieco :)

Dowody na to że Blador się nigdzie z Bugeri nie wybiera. Ba nawet zrobił sobie nowe konto na którym ma technika ;)

http://zapodaj.net/3ac281e2399b8.bmp.html

http://zapodaj.net/c5d2869ae9c04.bmp.html

http://zapodaj.net/ce63fa0611b39.bmp.html

POJEBAŁO CI SIE W DUPIE? FAZE ZNAM OD KILKU LAT Z TIVERII.

Tiveria.pl 

Start : 04.08.15 - GODZINA 18-20

Oczekujemy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...