Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

HASKl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 281
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

już widać jak spieprzyli dobrą nazwę. Jednak tiveria niech pozostanie przy balonie i suim i tomaszu
szkoda

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

Ten serwer to jakaś kpina.

Uważam, że na podstawie wszystkich negatywnych wypowiedzi, powyższa odpowiedź jest w pełni uzasadniona. Powodem jest fakt, iż jako świeży serwer zaraz po starcie zawalił całą sprawę. Zapowiadało się słabo, to zamiast jakoś '' zatuszować '' całą speszającą sytuację z opóźnionym startem , chociażby mogliby coś zrobić w tym kierunku, aby grało się chociaż bez problemów.

Z taką opinią większości osób, nie sądzę aby serwer przetrwał chociażby tydzień. A nawet jeśliby, to serwer i tak nie ma przyszłości. 

battles,proportional,340,200,257008026ff

" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno,

by na stacji złych zdarzeń złapać pociąg ostatni i odjechać do marzeń ... " 

Opublikowano

9online.

Nie polecam i odradzam gry na tym gównie.

Licznik jest podobno zbugowane, miałem ochotę wbić ale ludzie niezbyt pozytywnie piszą o servie, prosiłbym o ss z m1 ch1.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Licznik jest podobno zbugowane, miałem ochotę wbić ale ludzie niezbyt pozytywnie piszą o servie, prosiłbym o ss z m1 ch1.

SSa nikt ci nie da bo by sie ponizyli xD

SKoro licznik jest zbugowany to maja ujowego webmastera xD

Opublikowano

Patcher nie pobiera game.bin. Wiele ludzi ma problemy z klintem. Coś mi się wydaje że z 70%. Możecie wstawić całego klienta a nie jakiegoś śmiesznego patchera?

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Nie polecam.

Pustki w grze , dużo błędów , postać się buguje na pustyni i wgl lepiej nigdzie się nie przenosić , ledwo co się zarejestrowałem na stronie i forum bo to graniczy tutaj z cudem widać Bombwork wziął kase i spierniczył wam wszystko.

Chyba kasa za serwer co kupiliście wam się nie zwróci :)

img12grosikow.gif

Opublikowano
Serwer to bagno
Nie działają  takie skile jak Aura Miecza na G1 Czarowane Ostrze Berserek nie włączają się po prostu .
Brak clienta na oficjalnej stronie :O
W jino na CH1 pustki
Pozdrawiam nie polecam ​​.

Opublikowano

bledy maja nikt nie zmuszado grania wam nie gracie to nie piszcie tam sa drzwi -----> -.-

Kolego tutaj się nie da grać te bugi uniemożliwiają grę zbugowane mapy zbugowane skile nic tam nie działa

Opublikowano

bo maja bledy technik pojebal indexy INFO od EX aktualne ! także nie chcesz nie vraj i tyle elo :)

SPORT MY LIFE  FANPAGE -  

Opublikowano

Ch1 nie działa, jednak na reszcie kanałów nie ma praktycznie ludzi o sklepach nie wspominając. Na czacie 3 osoby piszą między sobą, także przyszlosc tego serwera stoi pod znakiem zapytania.

Srij9JT.png

Opublikowano

po co ci ss m1 jak tam nikogo nie ma? wszyscy expia.... kazdy spot zajety...

Tiveria.pl 

Start : 04.08.15 - GODZINA 18-20

Oczekujemy :)

Opublikowano

No i lipa miałem zawitać ale po opinie większości osób udzielających się w temacie zrezygnuje, powodzenia.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Bywa zobaczy sie jeszcze jak to będzie . W czoraj wystartowal nie dośc, że tyle bugow jest to i jeszcze DDosY doszly porazka :D

c**j wielki ... Wywala co chwile, malo ludzi .. Chyba podziekuje ;[

Jak ty myslales , ze zaraz w m1 ujrzysz kurde ouja osob to jestes idiota kazdy wbija i odrazu expi to normalne chyba nie? ze nie spotkasz duzo luda w m1 haha

Opublikowano

Bywa zobaczy sie jeszcze jak to będzie . W czoraj wystartowal nie dośc, że tyle bugow jest to i jeszcze DDosY doszly porazka :D

Jak ty myslales , ze zaraz w m1 ujrzysz kurde ouja osob to jestes idiota kazdy wbija i odrazu expi to normalne chyba nie? ze nie spotkasz duzo luda w m1 haha

Wczoraj*

Każda mapa oprócz m1 i m2 zbugowana. Teraz nawet nie spotkasz na expowiskach ludzi.

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

W m1 nikogo nie ma, w m2 tez nikogo nie ma ;0 Expowiska puste, sorry .. "haha"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...