Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

HASKl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 281
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dalej utrzymuje, że ten serwer to nie hard/medium puki  nie znikną bronie 30 lvl i rady z npc.

zagram i tak zeby zobaczyc ;p

ale wolałbym fmsa sobie sam wydropic

a co do rad tez lepiej jakby dropily z czegos, nawet metkow jakos zadko

to nakreca hadnel a handel nakreca metka!

Opublikowano

Dalej utrzymuje, że ten serwer to nie hard/medium puki  nie znikną bronie 30 lvl i rady z npc.

i medale konne  Na  serwerze hard/medium  to bardzo dobry zarobek egzo rady medale.Jak będzie to u handlarki to jak gracze będą zarabiali ?

Opublikowano

Nie grałeś na starej wersji a takie pierdoły nic nie znaczą.Tam po kilku latach dopiero pierwsza osoba wbiła maxa

Opublikowano

i medale konne  Na  serwerze hard/medium  to bardzo dobry zarobek egzo rady medale.Jak będzie to u handlarki to jak gracze będą zarabiali ?

Zagrajcie a potem komentujcie. Zobaczymy po jakim czasie zrobicie ekwipunek, biologa i wbijecie pokaźny poziom ;)

Opublikowano

Zagrajcie a potem komentujcie. Zobaczymy po jakim czasie zrobicie ekwipunek, biologa i wbijecie pokaźny poziom ;)

Samo wydropienie broni na 75 poziom zajmuje troche czasu, nie mowiac o ekwipunku wojennym :)

Oczywiscie poczekam na start, wtedy mysle, ze bedzie mozna racjonalnie ocenic i ew. polecic serwer.

Opublikowano

Co za szajs nie polecam . Tutaj nie ma nic na gotowcach jest więcej ciekawych rzeczy niż tu 

Kolega chyba został wychowany na easy z nowościami wyciągniętymi z tery czy innych gówien.

Zapraszam.

Skąd kd?

#rein

Opublikowano

Mam propozycje, żeby zrobićnowe zbroje i bronie, tak wiem że to ma być "stary klimat", "stara Tiveria", ale małe odświeżenie by nie zaszkodziło tylko pomogło.

Patrząc na kolejny serwer który chce powtórzyć sukces poprzednika robi mi się słabo(xD) i żeby bardziej zachęcić do zagrania - odstrasza.

Taki mój protip :3

Opublikowano

Kolega chyba został wychowany na easy z nowościami wyciągniętymi z tery czy innych gówien.

Zapraszam.

Skąd kd?

Hmm ogólnie właśnie jestem przeciwnikiem jakiś rozbudowanych systemów i nowości  po których uj wie co trzeba robić, ale to też bez przesady  gdzie to serwer z 1 bronią , 1 zbroją  jakieś wierzchowce i 2 dungi.  Ten serwer nie bd miał graczy jakoś wybitnie dużo  z czymś takim 

Opublikowano

Zapraszam.

Skąd kd?

Kd z metinów :D

Tiveria.pl 

Start : 04.08.15 - GODZINA 18-20

Oczekujemy :)

Opublikowano

­Odpuście sobie metina , skoro nie macie estetyki do stworzenia chociaż przejrzystej prezentacji. Nie wiem która prezentacja była gorsza, ta pierwsza czy ta druga, ale serio , zjebaliście na całej linii ;D

Opublikowano

­Odpuście sobie metina , skoro nie macie estetyki do stworzenia chociaż przejrzystej prezentacji. Nie wiem która prezentacja była gorsza, ta pierwsza czy ta druga, ale serio , zjebaliście na całej linii ;D

przecież tamta prezentacja była jakby ktoś narzygał a tutaj wszystko pięknie napisane.  

no ale o gustach sie nie dyskutuje.  

46302966905014201006.png

Opublikowano

zagram i tak zeby zobaczyc ;p

ale wolałbym fmsa sobie sam wydropic

a co do rad tez lepiej jakby dropily z czegos, nawet metkow jakos zadko

to nakreca hadnel a handel nakreca metka!

rzadko* , tak po za tym nie musi byc to hard pod wzgledem broni oraz skili , np. samo ulepszanie broni , oraz wbijanie levela moze byc hardem/medium :)

eVoxGAME---55.png

Opublikowano

Nigdy nie grałem na Tiverii.

Chętnie zawitam zobaczyć ten server.

Opublikowano

Edit

niewazne to jest patcher tylko na win10 musialem odpalic z zgodnoscia i juz działał :D

usuń to sciągnij jeszcze raz to. włącz jako administrator i niech Ci pobiera.

56928084622805469272.png

Opublikowano

Kiedyś były kamienie duchowe u handlarki,jak jest tutaj?

Są musza być 

Opublikowano

Ladna prezentacja owiele lepsza niz w cześniej leci Duży +

Serwer jak najbardziej Polecam wbijac i grać :)

PS j**** hejterow .

Opublikowano

­Nie polecam serwera ze względu na Administrację. Z tego co widzę pliki kupione tylko po to żeby zarobić, a nie po to żeby gracze miło spędzili czas jak na starej Tiveri.

­NU94p9A.gif

/\ Pozdrawiam iBad, jeśli Ci pomogłem daj lubię to! /\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...