Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

HASKl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Nie polecam serwera ze względu na Administrację. Z tego co widzę pliki kupione tylko po to żeby zarobić, a nie po to żeby gracze miło spędzili czas jak na starej Tiveri.

Skoncz oceniac server, jesli jeszcze nie wystartowal :)

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

• Odpowiedzi 281
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Link do clienta ? bo na stronie widzę tylko jakiegoś mini

Ściągnij tego patchera i wklej do pustego folderu. Powinien całego klienta pobrać.

#rein

Opublikowano

KU u handlarzy, ulepki tylko na lepsze eq, zmiana bonusu 600k- ten serwer bedzie polegał tylko na farmieniu yang, przy czym ceny przedmiotów które wystawimy na sklepach bedą ograniczone przez te które są u NPC. Skoro ulepów nie trzeba, ku w sklepach to na czym zarobić te biliardy yang na miskowanie eq? Gdzie zawsze na jeden przedmiot schodzi kilka tysięcy miksów?;D wg mnie ekonomia leży- a przez to nie bedzie graczy. Na chwile obecną nie polecam.

Opublikowano

Dostęp Do Tej Strony Został Zablokowany w Twoim Kraju

Access to this website has been blocked in your country
Opublikowano

Stara tiveria była nie do ruszenia, zobaczymy czy ta  odsłona będzie rownie stabilna. Jeśli edytowanie item shopu będzie dotyczyc tylko obnizenia cen itemow, mozna stwierdzic ze serwer stworzony byl z myslą nie o powrocie do starych czasow a głownym zalozeniem było spijanie smietanki i efektywne zarobki przy małym nakladzie pracy. Na tego typu serwerze kolczyki z bonusami 300 ataku, magiczne metale, eliksiry poszukiwacza etc. nie powinny mieć miejsca, przynajmniej w pierwszych miesiącach, zwlaszcza ze wtedy następują duze rotacje a w/w przedmioty dają zbyt ogromną przewagę.

Nowosci nowosciami jednak w ostatnich latach serwery metina obrosły wieloma usprawnieniami, ktore nie wplywają znacząco na klimat serwera a dają duzo radosci. Czytając prezentacje mam rozumiec, ze na tiverii nie ma co liczyć na większe aktualizacje m.in. sklepy offline, ktore okazaly się strzałem w dziesiątkę?

Srij9JT.png

Opublikowano

Stara tiveria była nie do ruszenia, zobaczymy czy ta  odsłona będzie rownie stabilna. Jeśli edytowanie item shopu będzie dotyczyc tylko obnizenia cen itemow, mozna stwierdzic ze serwer stworzony byl z myslą nie o powrocie do starych czasow a głownym zalozeniem było spijanie smietanki i efektywne zarobki przy małym nakladzie pracy. Na tego typu serwerze kolczyki z bonusami 300 ataku, magiczne metale, eliksiry poszukiwacza etc. nie powinny mieć miejsca, przynajmniej w pierwszych miesiącach, zwlaszcza ze wtedy następują duze rotacje a w/w przedmioty dają zbyt ogromną przewagę.

Nowosci nowosciami jednak w ostatnich latach serwery metina obrosły wieloma usprawnieniami, ktore nie wplywają znacząco na klimat serwera a dają duzo radosci. Czytając prezentacje mam rozumiec, ze na tiverii nie ma co liczyć na większe aktualizacje m.in. sklepy offline, ktore okazaly się strzałem w dziesiątkę?

W sumie na innych serwerach z isu masz 2 pierscienie po 2khp i 100wartosci +2khp 10 potwory i jazda.Do tego dziki dopalacze po 20% ataku.Więc wiesz tiveria na tym poziomie na pewno górować nie będzie xD

Opublikowano

sprawdź czy Twoja przeglądarka nie ma ustawionego proxy, ponieważ strona od razu je blokuje. Użytkownicy forum też mieli ten problem i wystarczy użyć IE bądź innej przeglądarki, która nie ma ustawionego proxy :)

Opublikowano

Chciałem zagrać, ale..

podziękuję bawić się z proxy.

­

­

Opublikowano

­Nie polecam serwera ze względu na Administrację. Z tego co widzę pliki kupione tylko po to żeby zarobić, a nie po to żeby gracze miło spędzili czas jak na starej Tiveri.

Nie oceniaj bo tak naprawde malo wiesz . Bedziesz mogl mowic jak serwer bedzie stal troche i czy bedzie sie tak dzialo jak napisales a on nawet nie wystartowal to daruj sobie :)

Opublikowano

Chciałem zagrać, ale..

podziękuję bawić się z proxy.

­

Inteligentny to Ty nie jesteś, ale już Ci to pewnie mówili. Wpisujesz w google proxy. Pierwszą strona i wchodzisz na stronę bez problemu. Dla Ciebie nawet nagram poradnik wideo bo to 20 sekund ;) Wbijam i zobaczymy co ten server warty.

Opublikowano

Inteligentny to Ty nie jesteś, ale już Ci to pewnie mówili. Wpisujesz w google proxy. Pierwszą strona i wchodzisz na stronę bez problemu. Dla Ciebie nawet nagram poradnik wideo bo to 20 sekund ;) Wbijam i zobaczymy co ten server warty.

Gdybym ja publikował jakikolwiek serwer zapiąłbym wszystko przed tym na ostatni guzik.

W dodatku dali jakiegoś 'mini clienta' o wadze 7mb i jak ja mam do tego podejść?

/a tak wgl.

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Forum stoi na jakimś komputerze domowym?

Lagi takie, że w temat wchodzi się 5minut.

­

­

Opublikowano

Nie jestem w stanie uwierzyć, że tyle wiary czeka na tą marną kopię :/ 

Serwer na chwilę, gdzie wprowadzona jest mozliwosc "rezerwacji nicku" za 10 xD.. 

Blador szuka pieniędzy na wyprawkę szkolną.

Pozdrawiam, bez odbioru.

footer_logo.png

Opublikowano

Nie jestem w stanie uwierzyć, że tyle wiary czeka na tą marną kopię :/ 

Serwer na chwilę, gdzie wprowadzona jest mozliwosc "rezerwacji nicku" za 10 xD.. 

Blador szuka pieniędzy na wyprawkę szkolną.

Pozdrawiam, bez odbioru.

Ty jesteś chyba upośledzony.Niektórzy weterani są bardzo przywiązani do swojego nicku a teraz jakieś nooby zajmują nicki najpopularniejszych graczy i potem je sprzedają za isa.Jest to bardzo ciekawa oferta właśnie dla weteranów a ciebie jeśli jesteś noname nie dotyczy

Opublikowano

Ty jesteś chyba upośledzony.Niektórzy weterani są bardzo przywiązani do swojego nicku a teraz jakieś nooby zajmują nicki najpopularniejszych graczy i potem je sprzedają za isa.Jest to bardzo ciekawa oferta właśnie dla weteranów a ciebie jeśli jesteś noname nie dotyczy

Fajnie, że masz coś do powiedzenia, tyle że "weterani" powiedzieli jasno, że nie zagrają tutaj na serwerze :)

Rób co chcesz, panie sławny, 1 września serwer wyłączą :)

Bez pozdrowień. 

­

footer_logo.png

Opublikowano

5 minut opoznienia nikt nic nie pisze a startu dalej nie ma

Klasyka, tak jest na 99% serwerach..

Jedynie jaki serwer jest w tej chwili godny uwagi od samego startu to Vesteris (Ja juz zakonczylem tam kariere sprzedajac postacie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...