Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eriador.pl [Dedyk] [Medium]

Ambrozjak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zmienione, 10KU do P lecz trzeba czytać co 4h

Dobre rozwiązanie ale nie rozumiem czemu nie mogliście zostać przy normalnych kamieniach duchowych.

12038566_974765759232972_778992918771970

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobre rozwiązanie ale nie rozumiem czemu nie mogliście zostać przy normalnych kamieniach duchowych.

Bo KU można wymieniać w specjalnym GUI na KU dla swojej klasy.

Opublikowano

@Ambrozjak Dalej nie dostałem informacji dlaczego jest 1.5k hp w bonie, jak na plu nawet są większe, przecież body będzie kupą do expa, bo trudno będzie mu załatwić dużo deffa

Opublikowano

@Ambrozjak Dalej nie dostałem informacji dlaczego jest 1.5k hp w bonie, jak na plu nawet są większe, przecież body będzie kupą do expa, bo trudno będzie mu załatwić dużo deffa

Dokładnie masz racje, Ninja i Body = Kupa totalna :P  

zwiększ to hp do 2k 

56928084622805469272.png

Opublikowano

Dokładnie masz racje, Ninja i Body = Kupa totalna :P

zwiększ to hp do 2k 

Max. HP może wejść 1.5k oraz 2k

Opublikowano

z dupy masz to potwierdzone info

Będzie na pewno 1h+ przed startem. 

Robimy tabelki i podpinamy, jeszcze tylko grafike musimy zmienić bo będziemy korzystać ze strony zapasowej. 

Beke z was mam bo dobrze wiem,ze nie wystartujecie dzis i robicie ludzi w ... Sam o tym dobrze wiesz ( za podjebanie domeny) tabelki max 25 min, wgranie strony i podpiecie max 5min podmienic cssi grafike ułomnemu zejdzie z tym do 15 min max  :D  nie powinno wam to zajac wiecej jak 1h ale znajac wasze umiejetnosci to i jutro ten syfiliz nie wystartuje.  Pozdrowienia z podłogi

Hmm mam ci ufać niby?.Nie umiecie zrobić tylko rejestracji i tyle?

Potrafia tylko wgrać gotowca ale to i tak im nic nie da bo startu nie bd :D

Potwiedzone Info

Opublikowano

Beke z was mam bo dobrze wiem,ze nie wystartujecie dzis i robicie ludzi w ... Sam o tym dobrze wiesz ( za podjebanie domeny) tabelki max 25 min, wgranie strony i podpiecie max 5min podmienic cssi grafike ułomnemu zejdzie z tym do 15 min max  :D  nie powinno wam to zajac wiecej jak 1h ale znajac wasze umiejetnosci to i jutro ten syfiliz nie wystartuje.  Pozdrowienia z podłogi

Potwiedzone Info

Masz trochę racji w tym co piszesz, stronę robią od godziny 12;00 z tego co wiem i jeszcze nie zrobili. no przecież dla mnie to jest chore :P 

podobno ma być start dzisiaj o 20;00

jeśli nie to serwer jest przegrany. 

56928084622805469272.png

Opublikowano

Strona powoli dochodzi do siebie, zmieniamy grafike, starto 20:00!

Jeżeli komuś nie działa strona niech wpisze komende:

ipconfig /flushdns

W windowsowskim cmd.

Opublikowano

Potwiedzone Info

Ajajajjaja zamknij już morde kretynie. 

Po pierwsze skoro domene uczciwie kupiłem to jak mogłem ci ją ukraść, srasz się o nią już pare miesięcy a nigdy powyżej 200 online nie miałeś. 

To ile wszystko robimy to nasza sprawa.

Nawet gotowca nie potrafisz wgrać.

Opublikowano

Skończ już kretynie... Jakbyśczytał shoutbox na forum to byś wiedział co i jak.

Każdy z osobna ma teraz czas wchodzić na forum i cały dzień spędzać czytająć shoutbox.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...